Bröstförminskning Stockholm

Trygg och säker bröstreduktion med delbetalning

Info om bröstförminskning

Plastikkirurgisk operation
Pris från: 56 000 KR

Delbetala räntefritt från 2 333 kr/mån
via Svea Ekonomi, läs mer.

Samtliga priser
  • Följande ingår i priset: måltider, gratis wi-fi, återbesök, 3D-simulering och hotellövernattning
  • Tid på kliniken: 8-24 timmar
  • Operationstid: 90-180 minuter​
  • Narkos: Ja
  • Sjukskrivning: 1-3 veckor
  • Börja träna: 4-5 veckor
  • Delbetala din bröstförminskning räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Bröstförminskning på MyBeauty Clinic

Är du intresserad av en bröstförminskning? Bröstreduktion? Tveka inte att kontakta oss på MyBeauty Clinic. Legitimerade läkare Dr Leif Gylbert är vår framstående specialist i plastikkirurgi som mellan 1995 och 2020 drev framgångsrik plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet i Stockholm med fokus på estetiska samt rekonstruktiva operationer. Leif Gylbert är nu överläkare på MyBeauty Clinics nya plastikkirurgklinik i Hammarby Sjöstad. Läs mer om ingreppet nedan.

Stora tunga bröst orsakar ofta besvär från nacke och axlar. Ibland kan det även bildas eksem under brösten. På grund av de tunga pendulerande brösten har patienten svårt att utöva fysisk aktivitet vilket leder till ytterligare övervikt.

Det finns olika tekniker men alla medför en viss ärrbildning efteråt. Det vanligaste är ärr runt vårtgården, vertikalt därunder samt i bröstvecket. Ärren är först röda men bleknar efter några månader. Oftast är ärren smala och diskreta men det förekommer bredare och kraftigare ärrbildning hos vissa patienter. Känseln i bröstet kan påverkas efter en operation. Vanligtvis är detta övergående men ibland får patienten en permanent känselnedsättning. Förmågan att amma efter en bröstreduktion kan också påverkas. Man brukar uppskatta risken att ej kunna amma till 50 %.

Du undrar säkert hur ditt operationsresultat kommer att se ut, läs mer om 3D-simulering här.

Före- och efterbilder

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på olika bröstförminskningar utförda på kliniken i Stockholm.

Kvinna 60 år, före bröstreduktion. Reducering med 355 gr/sida.
Kvinna 51 år, före bröstreduktion 500 gr/sida. Besvär från nacke och axlar försvann efter operation. Kvinna 51 år, efter bröstreduktion 500 gr/sida. Besvär från nacke och axlar försvann efter operation.
Kvinna 60 år, före bröstreduktion. Reducering sett från sidan med 355 gr/sida.
Kvinna 51 år, före bröstreduktion sett från sidan 500 gr/sida. Besvär från nacke och axlar försvann efter operation. Kvinna 51 år, efter bröstreduktion sett från sidan 500 gr/sida. Besvär från nacke och axlar försvann efter operation.

Innan din bröstförminskning

Vi börjar alltid med en konsultation när du kommer till oss. Under konsultationen pratar vi om ingreppet och din önskan om att genomföra en bröstförminskning. Du får ställa alla dina frågor och vi pratar om vad du kan förvänta dig för resultat utifrån dina önskemål. Vi talar även om priset och när det finns operationstid om så önskas. Innan du träffar din plastikkirurg fyller du i en hälsodeklaration där frågor kring din hälsa och eventuella sjukdomar finns. Du kan få med dig papper hem kring hur det går till rent praktiskt av någon av våra mottagningssjuksköterskor. Vi sänder alltid information kring hur du ska förbereda dig inför en operation om du väljer att gå vidare och genomföra din bröstreduktion.

Operationen

Bröstreduktion av stora bröst utförs under narkos och operationen tar ungefär 90 minuter. Före operationen görs snittmarkeringar på brösten. Vävnad som tas bort vägs för att uppnå bästa möjliga symmetri. Såren sys med dels tråd som kroppen löser upp själv efter 4-8 veckor, dels glatt nylontråd i hudkanten som tas bort efter ca 10 dagar.

Efter operationen

Ärren bör tejpas minst tre månader efter operation för bästa möjliga resultat. Sugdrän placeras i brösten för att evakuera blod och vätska. Dessa kan tas bort samma dag eller dagen efter. Ett tejpförband läggs över brösten. Som regel skickas borttagen vävnad till mikroskopisk analys. Smärtan efter bröstreduktion är minimal eller måttlig och smärtlindrande medicin tas vid behov. Efterkontroller sker två till tre gånger under första året.

Senaste omdömen från kunder

Supernöjd med mitt besök. Berättade att jag är väldigt känslig för lip fillers så de såg till att bedöva helt, kände absolut ingenting. Supernöjd med resultatet med 🙂
Melander M.
Melander M.
14:38 12 Jan 21
Har besökt kliniken flera gånger och Saghar har hjälp mig att dels ta bort gammal fillers i läpparna som lagt sig fel (ifrån en annan klinik) och sedan gjort ny fillers ifrån början. Förutom att hon är extremt professionell och kunnig, så har hon även ett öga för naturliga resultat. Kan varmt rekommendera!
Rebecka S.
Rebecka S.
06:52 22 Oct 20
Ljus och fin klinik. Besökte Saghar min första gång för fillerbehandling och upplevde ett trevligt och framför allt professionellt bemötande. Mer än nöjd med resultatet och kommer besöka igen.
Daniella V.
Daniella V.
12:01 20 Oct 20
Jag kan bara säga att tryggare och mer proffsig behandlare än Sabina i Göteborg är svårt att hitta. Hennes kunskap och erfarenhet om vilka produkter som är mest lämpliga till vilket område är nog det viktigaste när man ska göra tex fillers mm.Hon har trollat bort det gamla svullna jag hade under ögonen som fick mig må så dåligt , för man vill ju bli finare inte se sliten ut efter en behandling som jag med TT ( hade fillers som inte bör användas under ögonen av annan behandlare ) inte på MBC och sökte hjälp hos Sabina som gav mig råd att ta bort det ( smärtfritt ) med Hyalace ,för att sedan kunna återställa allt på rätt sätt.Det var det bästa jag har gjort!Jag rekommenderar alla som vill på ett naturligt sätt bevara eller försköna sig att gå till henne. Tryggare kan det inte bli . Tro mig!
Malin A.
Malin A.
18:30 25 Jul 20
Gick till MBC i Göteborg och fick jättebra behandling. Gått dit för fillers två gånger och det märks att de är väldigt kunniga på det de gör och är väldigt måna om att det ska bli bra för en. Kommer definitivt gå tillbaka.
Susann G.
Susann G.
05:11 17 Apr 20
Karin Johansson, Göteborg! Gjorde Hyalase hos henne, såå duktig! Fick bedövning så det inte kändes alls. Hade väntat mig vara blågrön o svullen, men svullnaden la sig snabbt o knappt blåmärken alls. Ser fram emot nästa steg att Karin ska fylla läpparna o få dem snygga igen! Fillern hade flyttat sig uppåt efter 13 års användning av filler i läpparna.
Maria S.
Maria S.
09:25 28 Feb 20
Bara positivt att säga om denna salong. Supernöjd med både resultat och bemötande. Personalen är proffsig och mån om att du som kund känner dig nöjd. Har gjort allt från Dermapen och IPL till kemiska peelingar hos Dejana och min hud har gått från torr, röd och trött till balanserad och fräsch med glow! Gjorde både Profilho och fillers i läpparna hos Sabina och resultatet var naturligt och fint!
Elin H.
Elin H.
09:37 29 Oct 19
Jag är så himla nöjd! 💖👌😍💖
Kommer hädanefter bara gå hit för mina behandlingar.
Har inte känt mig bekväm i hur jag såg ut innan. Tack vare Ioana så är jag bekymmerslös! 🙏🏼 de andra jag gått till för fillers är 👎 jämfört med MyBeauti Clinic!
Jag rekommenderar verkligen denna kliniken!

Tack!
Renée Isabell J.
Renée Isabell J.
18:51 27 Feb 19
Supernöjd med fillers som jag gjorde hos Iram! Man blir väl informerad och omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler.
Hanna Lehti K.
Hanna Lehti K.
09:35 03 Oct 17

Vad är 3D-simulering?

3D-simulering innebär att din kirurg i förväg kan visa hur exempelvis dina bröst kan se ut med olika implantat eller hur din kropp kan se ut efter en fettsugning. En 3D-bild tas fram på ett par sekunder.

Se resultatet i förväg – i 3D

Du undrar säkert över resultatet av din plastikoperation, hur det kommer att se ut. Vad kan jag förvänta mig efter operation? Gå inte och jämför dig med andra personer som genomgått en operation. Då vi alla är unika är våra kroppar också det. Det innebär alla resultat blir unika.

Vi använder oss av den senaste 3D-tekniken

Vår kamerautrustning är den allra senaste från Crisalix. Vi visar dig via 3D-simulering exempel på hur din operation kommer se ut just för dig vare sig det gäller näsplastik eller bröstförstoring. En trygghet för dig.

Hotellövernattning i Hammarby Sjöstad

För dig som reser långt ingår hotellövernattning i dubbelrum med frukost för dig och din partner på Motel L i Hammarby Sjöstad.

Läs mer om hotellet, rummen, bekvämligheter, maten, få vägbeskrivning och se bilder på ligula.se.

Dubbelrum med specialdesignad fondtapet av Lisa Bengtsson på MotelL i Hammarby sjötad

Vanliga frågor och svar om bröstreducering

Man kan såklart uppleva en viss nedstämdhet efter operation. Det är starka mediciner som ges i samband med operation, men vår personal är van att hantera situationen.

Att flyga nära inpå en operation är inte att föredra, om du har en planerad resa med flyg var noga med att ta upp det vid din konsultation samt vid operationstillfället. Det finns proppförebyggande behandling att få som din kirurg kan skriva ut. Resa till sol och bad är inte att rekommendera då svett, bad och höga temperaturer kan öka risken för infektion.

Utifrån hur fysiskt krävande ditt arbete är påverkar det hur snart du är tillbaka på jobbet. Som regel är 3-5 dagar att förvänta sig efter en bröstförminskning. Tunga lyft och annan blodtryckshöjande aktivitet bör undvikas närmsta 3 månaderna.

P-piller går bra att äta och du behöver inte göra något avbrott inför eller efter operation. Andra specifika läkemedel gås igenom vid konsultation. Extra observandum är läkemedel som ökar blödningsrisken.

Att tejpa ärren för att få så snygga ärr som möjligt bör du göra upptill 6 månader men gärna längre. Besväras huden av kirurgtejpen så finns det silikonbaserad tejp att köpa på apotek.

Senaste plastikinlägget

Värdefulla tips och allt det senaste inom plastikkirurgi.

Plastikkirurgiska ingrepp relaterade till bröstreduktion

Här utför vi bröstförminskning

leif gylbert svarar på frågor under en konsultation

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en bröstförminskning

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din bröstförminskning.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!