070-486 20 75

Hår

Reducera oönskat hår eller stärk hårets kvalitet

Vad behöver du hjälp med?

På MyBeauty Clinic erbjuder vi olika sorters behandlingar för hår, på dina villkor. Oavsett om du vill ta bort oönskat hår på kroppen eller om du vill stimulera hårtillväxten för att bibehålla ett vackert och naturligt hårsvall. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom nya behandlingsmetoder och erbjuder alltid det senaste inom medicinsk hudvård. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi en kostnadsfri konsultation.

Boka tid för en behandling av hår

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling av hår. Därefter kan du boka direkt eller välja att avvakta.

Kvinna på väg in på MyBeauty Clinic för att boka en injektionsbehandling.
har-hero-lazy

Certifierade experter inom hår

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet i branschen och noga precision i arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Fri konsultation vid behandling av hår

På MyBeauty Clinic vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med dig själv. Därför är vi noga med att vara tillmötesgående och flexibla. Detta syns inte bara i vårt sätt att bemöta våra kunder, utan också i vårt breda behandlingsutbud. Hos oss finns något för alla. Oavsett om det är en enstaka behandling för exempelvis reducering av oönskad hårväxt du önskar, eller en kombination av flera behandlingar som behövs för att ge dig en känsla av välbefinnande.

Med erfarenhet vet vi att alla inte är helt säkra på vilken behandlingsmetod som är bäst för just dem. Ingen fara. Alla våra behandlingar inleds med ett samtal, där du får träffa en av våra certifierade behandlare. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.

kostnadsfri-konsultation
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.