070-486 20 75

Fillers Näsa Stockholm, Göteborg

Korrigera näsan med filler

En rak och symmetrisk näsa

Tro det eller ej så går det att korrigera din näsa utan ett riktigt ingrepp. Har du en knöl? En sluttande nästipp? Eller har du en asymmetrisk näsa? Då kan hyaluronbaserade fillers vara ett alternativ för att förbättra din näsa där vi kan räta upp och förbättra en sned näsrygg, fylla ut eller lyfta nästippen, jämna ut en knöl eller andra ojämnheter runt näsan.

Injektionsbehandling hos MyBeauty Clinic

Alla fillersbehandlingar är avancerade och ska utföras av professionella injektionsbehandlare. Hos MyBeauty Clinic är alla injektionsbehandlare legitimerade läkare, sjuksköterskor eller tandläkare. Därför kan du alltid vara trygg med att du får rätt bedömning och behandling.

Innan en eventuell behandling måste du träffa din injektionsbehandlare vid en kostnadsfri konsultation – antingen på kliniken eller vid ett digitalt möte. Konsultationen är reglerad i lag och för oss är konsultationen viktig och vi vill få tid att prata med dig, lyssna på dina önskemål och förväntningar för att tillsammans komma överens om en passande behandlingsplan. Alla behandlingar är inte passande eller lämpliga för alla och injektionsbehandlarnas bedömningar och råd baseras alltid utifrån individuella faktorer.

Efter en behandling får du ett omedelbart resultat men en viss svullnad och ömhet förekommer och kan kvarstå i några dagar upp till en vecka. I samband med din konsultation får du all information som du behöver för att kunna ta ställning till om detta är en behandling som passar just dig.

Inför och i samband med behandlingen får du råd från oss om vad du bör tänka på inför en eventuell behandling och hur du ska sköta din eftervård. Det är viktigt att du följer dessa råd för att resultatet ska hålla sig så bra som möjligt och minska risken för eventuella komplikationer. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på MyBeauty Clinic.

Att behandla din näsa med fillers

– en trygg säker behandling hos MyBeauty Clinic

Innan vi genomför behandlingen tar vi alltid bilder, vilket vi även gör efter behandlingen för att du enkelt ska kunna se vad du fått för resultat. Vanligtvis tar vi från lite olika vinklar då resultatet kan vara mer framstående från olika håll.

Själva injektionen av fillern görs med hjälp av en nål. Detta är delen som vissa upplever lite läskig. Men det är en väldigt säker och skonsam metod och det finns inga anledningar för oro. Om du ändå känner dig nervös kan du få bedövningssalva i områden.

Nålen som används kallas Cannula. Det är en trubbigare nål som vi använder för att den lämnar minsta möjliga spår efter sig. Den orsakar nämligen mycket färre blåmärken och svullnad.

När du behandlar just näsan är det vanligt att vi injicerar en mindre mängd fillers under flera tillfällen. Genom att bygga näsan långsamt över tid har vi bäst chans att garantera ett strålande resultat.

Har du frågor om vad du kan åstadkomma med en injektionsbehandling av fillers i näsan? Eller vill du veta om det är en behandling som passar dig? Hör av dig till oss på MyBeauty Clinic.

Fillers näsa korrigering

Resultat efter fillerbehandling av näsan

Efter injektionen av hyaluronsyrebaserad filler i näsan syns resultatet omgående efter din behandling. I vissa fall kan näsan behöva behandlas flera gånger då injektionsbehandlaren oftast injicerar en mindre mängd fillers under flera tillfällen för bäst chans till ett strålande slutresultat vilket ofta har en lång hållbarhet i näsan. Eftersom filler i näsan bryts ner lite långsammare än många andra områden i ansiktet, och du bör utgå från upprepade behandlingar för uppbyggnad, kommer resultatet att hålla bra en längre tid – i vissa fall 18-24 månader.

Finns det några biverkningar efter fillerbehandling av näsan?

Din näsa är känslig och det är vanligt att området ömmar och spänner de närmsta dagarna efter behandlingen. Rodnad och svullnad är också vanligt. I ytterst sällsynta fall kan allvarligare
biverkningar förekomma och din injektionsbehandlare kommer att gå igenom detta med dig i samband med konsultation och rekommendationer gällande din eftervård. Av den anledningen injiceras också mindre mängder filler än i andra områden – allt för din säkerhet!

Det är lätt att komma i kontakt med kliniken efter din behandling och vi råder dig alltid att kontakta oss vid frågor eller och vi tar dig alltid och din upplevelse på allvar.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området.

Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Har du frågor efter din behandling? Undrar du vad en injektionsbehandling med filler i näsan kan göra och om det är en behandling som passar dig? Hör av dig till oss på MyBeauty Clinic.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din filler-behandling.
Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.