Fillers Näsa Stockholm, Göteborg – Korrigera näsan med filler

Nu erbjuder vi även näskorrigering i Halmstad, Partille & Gävle

Info fillers i näsan

En injektionsbehandling
Pris från: 3 300 SEK Samtliga priser

En rak och symmetrisk näsa

Tro det eller ej så går det att korrigera din näsa utan ett riktigt ingrepp. Har du en knöl? En sluttande nästipp? Eller en har du helt enkelt en symmetrisk näsa? Då kan du lösa det enkelt med hjälpa av hyaluronbaserade fillers. Hos oss på MyBeauty Clinic kan du räta upp en sned näsrygg, fylla ut eller lyfta nästippen, jämna ut en knöl eller andra ojämnheter runt näsan.

 

Injektionsbehandling hos MyBeauty Clinic

Alla fillersbehandlingar är avancerade och bör därför utföras av professionella injektionsbehandlare. Hos MyBeauty Clinic är alla injektionsbehandlare legitimerade läkare, sjuksköterskor eller tandläkare. Därför kan du alltid vara trygg med att du får rätt behandling.

Innan behandlingen sker får du alltid en kostnadsfri konsultation. Detta eftersom vi vill få tid att sitta ner med dig, höra dina önskemål och förväntningar och sedan tillsammans komma överens om passande behandlingsplan. Alla behandlingar är inte passande för alla personer och vi gör alltid våra bedömningar baserat på ditt personliga fall.

Om du genomför behandlingen får du alltid resultat på en gång. När det kommer till biverkningar kan du ibland uppleva lite svullnad, rodnad och ömhet men det försvinner oftast på ett par dagar.

Du kommer att få råd från oss om hur du ska sköta din eftervård. Det är viktigt att du följer dem för att resultatet ska hålla sig så bra som möjligt. Om någon fråga eller fundering skulle uppstå är det bara att vända dig till oss direkt.

Att behandla din näsa med fillers

– en trygg säker behandling hos MyBeauty Clinic

Innan vi genomför behandlingen tar vi alltid bilder, vilket vi även gör efter behandlingen för att du enkelt ska kunna se vad du fått för resultat. Vanligtvis tar vi från lite olika vinklar då resultatet kan vara mer framstående från olika håll.

Själva injektionen av fillern görs med hjälp av en nål. Detta är delen som vissa upplever lite läskig. Men det är en väldigt säker och skonsam metod och det finns inga anledningar för oro. Om du ändå känner dig nervös kan du få bedövningssalva i områden.

Nålen som används kallas Cannula. Det är en trubbigare nål som vi använder för att den lämnar minsta möjliga spår efter sig. Den orsakar nämligen mycket färre blåmärken och svullnad.

När du behandlar just näsan är det vanligt att vi injicerar en mindre mängd fillers under flera tillfällen. Genom att bygga näsan långsamt över tid har vi bäst chans att garantera ett strålande resultat.

Har du frågor om vad du kan åstadkomma med en injektionsbehandling av fillers i näsan? Eller vill du veta om det är en behandling som passar dig? Hör av dig till oss på MyBeauty Clinic.

Fillers näsa korrigering

Resultat efter fillerbehandling av näsan

Efter injektionen av hyaluronsyrebaserad filler i näsan syns resultatet omgående efter din behandling. I vissa fall kan näsan behöva behandlas flera gånger då injektionsbehandlaren oftast injicerar en mindre mängd fillers under flera tillfällen för bäst chans till ett strålande slutresultat vilket ofta har en lång hållbarhet i näsan. Eftersom filler i näsan bryts ner lite långsammare än många andra områden i ansiktet, och du bör utgå från upprepade behandlingar för uppbyggnad, kommer resultatet att hålla bra en längre tid – i vissa fall 18-24 månader.

Finns det några  biverkningar efter fillerbehandling av näsan?

Din näsa är känslig och det är vanligt att området ömmar och spänner de närmsta dagarna efter behandlingen. Rodnad och svullnad är också vanligt. I ytterst sällsynta fall kan allvarligare
biverkningar förekomma och din injektionsbehandlare kommer att gå igenom detta med dig i samband med konsultation och rekommendationer gällande din eftervård. Av den anledningen injiceras också mindre mängder filler än i andra områden – allt för din säkerhet!

Det är lätt att komma i kontakt med kliniken efter din behandling och vi råder dig alltid att kontakta
oss vid frågor eller och vi tar dig alltid och din upplevelse på allvar.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området.

Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Har du frågor efter din behandling? Undrar du vad en injektionsbehandling med filler i näsan kan göra och om det är en behandling som passar dig? Hör av dig till oss på MyBeauty Clinic.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom näskorrigering och fillers.

Före- och efterbilder på korrigering av näsa

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på korrigering av näsa utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Före behandling av näsa med fillers Resultat efter behandling av näsa med fillers

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers näsa

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i näsan

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din näskorrigering.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!