Fillers Näsa Stockholm, Göteborg – Korrigera näsan med filler

Nu erbjuder vi även näskorrigering i Halmstad & Partille

Info fillers i näsan

En injektionsbehandling
Pris från: 3 300 SEK Samtliga priser

Konturera din näsa med filler

Tro det eller ej men det går det att korrigera din näsa utan kirurgi. Har du en knöl? En sluttande nästipp? Eller en har du en asymmetrisk näsa? Detta är exempel på näsor som går att behandla med hyaluronbaserade fillers. Det vill säga att du kan komma till oss på MyBeauty Clinic för att räta upp en sned näsrygg, fylla ut eller lyfta nästippen, jämna ut en knöl eller andra ojämnheter runt näsan.

Samtliga Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingarr. Våra injektionsbehandlare är även certifierade av Estetiska Injektionsrådet för att ytterligare garantera och säkerställa den höga kunskapsnivån hos våra injektionsbehandlare. Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt

Injektionsbehandling med filler i näsan

– en trygg säker behandling hos MyBeauty Clinic

Innan behandlingen ingår alltid en kostnadsfri konsultation i samband med din bokade tid eller vid ett enskilt tillfälle. Detta eftersom vi vill få tid att lyssna in dina önskemål och förväntningar och tillsammans komma överens om en passande behandlingsplan. Alla behandlingar är inte lämpliga för alla och våra behandlingar anpassas alltid individuellt.

Innan och efter behandlingen fotograferar vi ditt ansikte i olika vinklar till journalen där alla behandlingar dokumenteras både text och bild.

Injektionen av fillern i näsan gör inte särskilt ont du kan uppleva ett lätt obehag, men behandlingen går väldigt fort så det finns ingen anledning till oro. Injektionsbehandlarna använder vanligtvis en trubbig kanyl, även kallad Cannula när näsan behandlas med filler. Den trubbiga kanylen kan inte skada de små tunna blodkärlen som finns i näsan på samma sätt som en vass nål. Cannulan ger också färre blåmärken och mindre svullnad efter beehandlingen.

Efter behandlingen kommer du att få råd om hur du ska sköta din eftervård. Det är viktigt att du följer dessa råd för att resultatet ska hålla sig så bra som möjligt.
Fillers näsa korrigering

Resultat efter fillerbehandling av näsan

Efter injektionen av hyaluronsyrebaserad filler i näsan syns resultatet omgående efter din behandling. I vissa fall kan näsan behöva behandlas flera gånger då injektionsbehandlaren oftast injicerar en mindre mängd fillers under flera tillfällen för bäst chans till ett strålande slutresultat vilket ofta har en lång hållbarhet i näsan. Eftersom filler i näsan bryts ner lite långsammare än många andra områden i ansiktet, och du bör utgå från upprepade behandlingar för uppbyggnad, kommer resultatet att hålla bra en längre tid – i vissa fall 18-24 månader.

Eventuella biverkningar efter fillerbehandling av näsan

Din näsa är känslig och det är vanligt att området ömmar och spänner de närmsta dagarna efter behandlingen. Rodnad och svullnad är också vanligt. I ytterst sällsynta fall kan allvarligare biverkningar förekomma och din injektionsbehandlare kommer att gå igenom detta med dig i samband med konsultation och rekommendationer gällande din eftervård. Av den anledningen injiceras också mindre mängder filler än i andra områden – allt för din säkerhet! Det är lätt att komma i kontakt med kliniken efter din behandling och vi råder dig alltid att kontakta oss vid frågor eller och vi tar dig alltid och din upplevelse på allvar.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Har du frågor efter din behandling? Undrar du vad en injektionsbehandling med filler i näsan kan göra och om det är en behandling som passar dig? Hör av dig till oss på MyBeauty Clinic.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom näskorrigering och fillers.

Före- & efterbilder på korrigering av näsa

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på korrigering av näsa utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Före behandling av näsa med fillers Resultat efter behandling av näsa med fillers

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers näsa

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i näsan

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din näskorrigering.