Fillers Näsa Stockholm, Göteborg – Korrigera näsan med filler

Nu erbjuder vi även näskorrigering i Halmstad & Partille

Info fillers i näsan

En injektionsbehandling
Pris från: 3 300 SEK Samtliga priser

Forma och korrigera näsan med fillers

Med fillers kan du ändra näsans utseende och form enligt dina önskemål. Med hjälp av fillers kan vi jämna ut knölen på näsan, fylla ut eller lyfta nästippen, jämna ut formen eller krokighet, ändra näsborrarnas form eller bara korrigering av ojämnheter. Denna behandling ger ditt ansikte ett mer symmetriskt intryck, resultatet syns omedelbart och det håller upp till 12 månader.

Fillers näsa – Hur går det till?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare vad dina förväntningar och förutsättningar samt risker är. Efter detta börjar vi med att ta bilder för din personliga journal. Om du önskar lägger vi en bedövningskräm över näsan. 

Med en liten vass kanyl gör vi ett instickshål. Via detta instickshål för vi in en trubbig kanyl och injicerar filler för att förfina symmetrier eller skapa nya konturer av din näsa. 

Fina näsor bygger vi upp långsamt över tid, detta minimerar även risken för komplikationer.

Fillers näsa korrigering

Fillers i näsan ger omedelbara resultat

Med fillers ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Fillers är inte permanenta vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina din näsas utseende som du vill.

Finns där några biverkningar?

Vanliga biverkningar efter en näskorrigering eller skulptering med fillers är oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad, som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom näskorrigering och fillers.

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Denna artikel tillägnas varje injektionsbehandlares största säkerhet – Hyalase! Med Hyalase (Hyaluronidase) kan vi snabbt ta bort fillers baserade på hyaluronsyra (HA). Hyalase består av enzymer som katalyserar nedbrytningen av hyaluronsyran.

Fortsätt läs »

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers näsa

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i näsan

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din näskorrigering.