PRP-behandling mot håravfall Stockholm, Göteborg

Nu erbjuder vi även PRP i Halmstad

Info om PRP

Behandling mot håravfall
Pris från: 3 900 SEK Samtliga priser
  • PRP-behandling utförs i: Stockholm, Göteborg och Halmstad
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-24 månader
  • Delbetala din PRP-behandling räntefritt i upp till 24 månader, läs mer

Vad är PRP (Platelet-rich Plasma)?

PRP (Platelet-rich Plasma) hjälper till att bromsa håravfall och stimulera ny tillväxt med innovativ cellteknik. Metoden får håret att växa och bilda nya, starka och friska hårstrån. PRP används också för att reducera ålderstecken och förbättra hudens kvalitet på aniskte, hals, dekolletage och händer. PRP kan även behandla idrottsskador.

PRP är effektivt mot

Håravfall, hudförbättring, hudföryngring, smärta och idrottsskador.

Så går en PRP-behandling till

Innan vi börjar behandlingen applicerar vi en bedövningssalva i din hårbotten. En av våra certifierade experter tar ett vanligt blodprov på cirka 24 ml blod. Därefter centrifugerar vi blodet för att skikta de olika beståndsdelarna och synliggöra tillväxtfaktorer, som slutligen sprutas in ytligt i din hårbotten.

Spela videoklipp

Resultat redan efter några månader

PRP-behandlingen bromsar ditt håravfall och stimulerar ny tillväxt. Resultat och effekt varierar från person till peron, men ditt nya hår har hunnit växa ut till vår uppföljning, som görs 2–3 månader efter behandlingsperioden.

Finns där några biverkningar?

Eftersom vi använder ditt eget blod är behandlingen både säker och naturlig. Eventuellt kan viss rodnad uppstå efter behandlingen, men den avtar efter några timmar. Du kan fortsätta med dina vardagsaktiviteter direkt efter behandlingen.

Vanliga frågor om PRP

För att bäst aktivera processerna i kroppen rekommenderar vi 3–4 behandlingar med en månads mellanrum. Boka gärna en kostnadsfri konsultation, så kan vi bestämma hur många behandlingar som passar dig.

Du kan utföra alla dina vanliga aktiviteter på samma sätt som tidigare.

Vänta med att tvätta håret en timme efter behandlingen, så att plasman hinner verka ordentligt.

Vid behandling av ansikte, hals och dekolletage brukar vi lägga på en så kallad lidokainsalva (Emla-kräm) för att undvika eventuellt obehag. De flesta tar dock ingen bedövning vid behandlingar av håret.

Det vanliga är att vi drar cirka 24 ml blod vid varje behandlingstillfälle. Men mängden blod kan variera beroende på hur stor yta som ska behandlas.

Före- & efterbild på PRP

Blodtagning innan en PRP-behandling

Senaste tipsen från bloggen

Värdefulla tips och allt det senaste inom PRP mot håravfall och dess andra behandlingsområden.

Information om solskydd hos MyBeauty Clinic

Varför är solskydd alltid ett måste?

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.

Fortsätt läs »

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med PRP (Platelet-rich Plasma)

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din PRP-behandling.