Fillers Kindben Stockholm, Göteborg – Markera kindbenen med filler

Nu erbjuder vi även fillers kindben i Halmstad, Partille & Gävle

Info fillers kindben

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Återskapa konturer och volym i ansiktet med fillers i kinderna och kring kindbenen

Visste du att många läkare hävdar att hur dina kinder ser ut är den mest skönhetsdefinierande faktorn i ditt ansikte? Det kanske inte heller är överraskande då just kinderna är det område som påverkas mest av åldrande. Ju äldre vi blir desto mindre eller långsammare producerar kroppen de ämnen som håller våra ansikten och kroppar fylliga och strama. Därför väljer många att använda sig av fillers för att återställa den där volymen som du blir av med.

Hyaluronbaserade fillers är ett tryggt och säkert sätt att göra något åt problemet. Du kan återskapa konturer och bygga volym som ger dig tillbaka ditt självförtroende. Fördelen med att behandla just kinderna och kindbenen (mellanansiktet) är att effekten sprids till fler delar av ansiktet och skapar ett stramare intryck generellt. Du får ett naturligt lyft från ögonen nedåt och ser genast lite yngre ut.

 

Behandla kinder och kindben hos MyBeauty Clinic

Vår rutin innan en injektionsbehandling startar alltid med en konsultation. Innan den får du alltid fylla i ett hälsoformulär. Det gör vi för att se till att du får rätt behandling, kan känna dig trygg och för att garantera så bra resultat som möjligt.

Din injektionsbehandlare kommer att ge dig ett förslag och en rekommendation på var ni ska placera fillern, vilken mängd det ska vara och om du kommer att göra fler behandlingar. Allting görs i samråd med dig och du har alltid möjlighet att ställa frågor och be om råd.

 

Vi tar alltid före- och efterbilder som hjälper dig att tydligt se dina resultat. De sparas sedan i en personlig journal.

Det här kan du förvänta dig under behandlingen

Det gör inte ont att behandla kinderna och kindbenen med fillers men det kan kännas lite obehagligt. Om du känner dig orolig innan behandlingen får det bra att få en bedövande salva på huden först.

Sedan används en nål, hur den ser ut beror lite på hur ditt resultat ska se ut. Med hjälp av nålen injiceras fillern på de ställen kring dina kinder och kindben som du och din behandlare kommit överens om. Behandlingen tar inte lång tid och gör som sagt inte ont.

Markering av kindben med fillers

Det här kan du förvänta dig efter behandlingen

En fillersbehandling i kind och kindben ger, likt andra fillerbehandlingar, resultat på en gång. Däremot är det kutym att vänta några veckor innan vi utvärderar det slutgiltiga resultatet. Då har nämligen all svullnad hunnit lägga sig. Oftast gör man fler än en behandling i kinderna och kindbenen.

När det kommer till biverkningar av behandlingen så är de varken stora eller många. Du kan känna dig lite öm, svullen och se lite rodnad i några dagar men sedan går det över. Skulle du någonsin uppleva något annat efter behandlingen kan du alltid kontakta oss på en gång. Alla injektionsbehandlare hos MyBeauty Clinic är legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare så du är alltid i trygga händer.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom konturering och markering av kindben med fillers.

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers kindben

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i kindbenet

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå markering av kindben med filler.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!