070-486 20 75

Fillers Kindben Stockholm, Göteborg

Markera kindbenen med filler

Återskapa konturer och volym i ansiktet med fillers i kinderna och kring kindbenen

Kinder och kindben är ett område som påverkas av vår ålder och livsstil. När vi blir äldre minskar kroppens produktion av tillväxtfaktorer vilket leder till förlust av volym och ben samt en mindre elastisk hud. Att återskapa förlorad volym och skapa konturer i mellanansiktet är en vanlig behandling för att få ett piggare uttryck.

Hos MyBeauty Clinic använder vi oss av Hyaluronsyrebaserad filler eller Radiesse för förbättring av kinder och kindben – ett tacksamt område att behandla eftersom det direkt och indirekt påverkar andra delar av vårt ansikte och ger ett naturligt lyft.

Enligt Lag om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar måste alla behandlingar föregås av en konsultation. I samband med konsultationen fyller du i ett hälsoformulär med färdiga frågor kring sjukdomshistoria, tidigare behandlingar och annan information som är viktiga underlag för att injektionsbehandlaren ska kunna ge dig förslag på behandlingar som passar dig och för att dina resultat ska kunna optimeras och bli så bra som möjligt.

Vid konsultationen får du också råd om vilken produkt som passar bäst, mängd och om du kommer behöva göra uppföljande behandlingar för att ytterligare bygga upp eller förbättra resultatet. Givetvis görs allt i samråd med dig och du har alltid möjlighet att ställa frågor och be om råd.

Det här kan du förvänta dig under behandlingen

Det gör inte ont att behandla kinderna och kindbenen med fillers men det kan kännas lite obehagligt. Om du känner dig orolig innan behandlingen får det bra att få en bedövande salva på huden först.

Sedan används en nål, hur den ser ut beror lite på hur ditt resultat ska se ut. Med hjälp av nålen injiceras fillern på de ställen kring dina kinder och kindben som du och din behandlare kommit överens om. Behandlingen tar inte lång tid och gör som sagt inte ont.

Markering av kindben med fillers

Det här kan du förvänta dig efter behandlingen

En fillersbehandling i kind och kindben ger, likt andra fillerbehandlingar, resultat på en gång. Däremot är det kutym att vänta några veckor innan vi utvärderar det slutgiltiga resultatet. Då har nämligen all svullnad hunnit lägga sig. Oftast gör man fler än en behandling i kinderna och kindbenen.

När det kommer till biverkningar av behandlingen så är de varken stora eller många. Du kan känna dig lite öm, svullen och se lite rodnad i några dagar men sedan går det över. Skulle du någonsin uppleva något annat efter behandlingen kan du alltid kontakta oss på en gång. Alla injektionsbehandlare hos MyBeauty Clinic är legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare så du är alltid i trygga händer.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i kindbenet

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå markering av kindben med filler.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.