Fillers marionettlinjer Stockholm, Göteborg – Förebygger sur och hängande mungipa

Nu erbjuder vi även fillers mot marionettlinjer i Halmstad, Partille & Gävle

Info om marionettlinjer

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Pigga upp och föryngra ditt utseende med fillers i mungipor och marionettelinjer

Ansiktets åldrande är knappast någons favoritfenomen. Men trots det händer det oss alla, förr eller senare. Oftast tar det sin form i oönskade rynkor och linjer på olika ställen i ansiktet. Ett av de ställena är mungiporna. Har du lagt märke till hur de blir surare och surare med åldern? Som tur är sura mungipor, även kallat marionettlinjer, enkelt att behandla med fillers.

På Mybeauty Clinic använder vi hyaluronbaserade fillers och återskapar volymen i dina mungipor. MyBeauty Clinic´s injektionsbehandlare är alltid legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare med hög kompetens och lång erfarenhet av injektionsbehandlingar. För att ytterligare säkerställa kunskap och kompetens är våra injektionsbehandlare certifierade av Estetiska Injektionsrådet.

 

Vägen till ett piggare och gladare utseende

Innan du genomgår en behandling hos MyBeauty Clinic får du alltid fylla i en hälsodeklaration. Sedan bokas du in på en konsultation. Där får du träffa din injektionsbehandlare och ni går tillsammans igenom ditt hälsoformulär och diskuterar din behandling. Injektionsbehandlaren kommer sedan att lägga fram en behandlingsplan till dig som baseras på ditt utgångsläge och det resultatet du vill ha. Du kan ställa frågor när som helst under innan, under och efter behandlingen. Dessutom tar vi bilden innan och efter behandlingen för att dokumentera ditt resultat. De bilderna sparas sedan i din personliga journal.

Hur går behandlingen till?

Det allra bästa med fillersbehandlingar, förutom det effektiva resultatet, är att det inte gör ont. Ibland kan du känna ett lätt obehag på grund av nålarna men ingen anmärkningsvärd smärta. Om du trots det är orolig så kan du få en bedövande salva kring mungiporna innan behandlingen.

Att behandla sura mungipor med fillers tar bara ett par minuter och behandlaren tar hjälp av en nål för att injicera fillers under huden.

 

Efter behandling

Du kommer att se resultat av behandlingen på en gång, vilket är väldigt tacksamt. Som nämnt använder vi en hyaluronbaserad filler för våra behandlingar och det beror på att kroppen själv producerar hyaluron och tar därför upp den fillern bättre. Men, den är inte permanent och därför kan du behöva fylla på i framtiden för att upprätthålla resultatet.

Hur det känns under och efter behandlingen är alltid individuellt. Men fillers är ingen avancerad operation och betyder därmed inte heller stora biverkningar. I några dagar efter behandlingen kan du känna dig lite öm, svullen och se rodnad i området.

Din injektionsbehandlare kommer att skicka med dig råd och riktlinjer för hur din eftervård ska skötas. Det gör vi för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Om några frågor uppstår efter du åkt hem är det bara att kontakta oss igen.

Kvinna behandlad med fillers mot marionettelinjer

Före- och efterbilder på marionettlinjer i kombination med läppar

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på marionettlinjer utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Resultat efter behandling av mungipor och marionettelinjer

– ett piggare och gladare uttryck

Du ser resultatet av behandlingen direkt, vilket är väldigt tacksamt. Som nämnt använder vi en hyaluronbaserad filler för våra behandlingar. Hyaluronsyra finns naturligt i vår kropp och den bryts ner av ett kroppseget enzym. I vilken takt är individuellt och därför är resultatet inte permanent och du kommer behöva fylla på i framtiden för att upprätthålla resultatet.

Vilket resultat du får beror på många varierande faktorer och grad av åldrande i området. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar inför alla behandlingar. Mängden filler som behövs är också högst individuellt och varierar utifrån önskat resultat och om det är fler områden som behöver behandlas.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt.

Blir det några biverkningar?

Hur det känns under och efter behandlingen är alltid individuellt. Men fillers är ingen avancerad operation och betyder därmed inte heller stora biverkningar. I några dagar efter behandlingen kan du känna dig lite öm, svullen och se rodnad i området.

Din injektionsbehandlare kommer att skicka med dig råd och riktlinjer för hur din eftervård ska skötas. Det gör vi för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

Om några frågor uppstår efter du åkt hem är det bara att kontakta oss på MyBeauty Clinic.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området.

Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom marionettlinjer och fillers.

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers marionettlinjer

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av marionettlinjerna

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med fillers mot marionettlinjer.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!