Fillers Marionettlinjer Stockholm, Göteborg – Förebygger sur och hängande mungipa

Nu erbjuder vi även fillers mot marionettlinjer i Halmstad & Partille

Info om marionettlinjer

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser
  • Fillers Marionett utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-12 månader
  • Delbetala din behandling mot marionett räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Fillers mot marionettlinjerna

Marionettlinjer är de linjer som kan uppstå från mungipan till hakan. När vi åldras blir dessa linjer djupare och kan ge sura mungipor som kan försumma känslan av skönhet. Marionettlinjer kan behandlas med filler genom att man fyller i ojämnheter i huden, återskapa förlorad volym eller minskar skuggor i området. Behandling av marionett-området kan alltså lyfta mungipan och förhindra att munnen faller ner. Behandlingen utförs enkelt och säkert av våra certifierade injektionsbehandlare.

Hur går behandlingen mot marionettlinjer till?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, önskemål samt förutsättningar. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal. Om du önskar lägger vi en bedövningskräm över området. 

Din injektionsbehandlare kommer med en liten vass kanyl att göra ett instickshål och därigenom föra in en längre trubbig kanyl. Den trubbiga kanylen används för att minimera risken för komplikationer, för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt. 

Därefter injiceras filler strax under huden nedanför marionettlinjen för att återskapa volym och utfyllnad.

Kvinna behandlad med fillers mot marionettelinjer

Före- & efterbilder på Marionettlinjer i kombination med läppar

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på marionettlinjer utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Behandling mot Marionett ger omedelbara resultat

Med fillers ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Fillers är inte permanenta vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina dina marionettlinjer som du vill.

Finns där några biverkningar?

Vanliga biverkningar efter en behandling mot marionettelinjer med filler är oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad, som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom marionettlinjer och fillers.

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Denna artikel tillägnas varje injektionsbehandlares största säkerhet – Hyalase! Med Hyalase (Hyaluronidase) kan vi snabbt ta bort fillers baserade på hyaluronsyra (HA). Hyalase består av enzymer som katalyserar nedbrytningen av hyaluronsyran.

Fortsätt läs »

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers marionettlinjer

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av marionettlinjerna

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med fillers mot marionettlinjer.