Fillers Marionettlinjer Stockholm, Göteborg – Förebygger sur och hängande mungipa

Nu erbjuder vi även fillers mot marionettlinjer i Halmstad & Partille

Info om marionettlinjer

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser
  • Fillers Marionett utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-12 månader
  • Delbetala din behandling mot marionett räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Pigga upp och föryngra ditt utseende med fillers i mungipor och marionettelinjer

Alla ser vi olika ut och en del får ålderstecknen i olika områden medan andra har genetiska variationer från unga år. Men ett gemensamt faktum är att vi förlorar muskler, volym, benmassa och elasticitet i ansiktet i takt med stigande ålder. Vissa linjer och rynkor har sin charm men just sura mungipor och marionettelinjer (de linjer som går från mungiporna ner vid sidorna av hakan) kan få oss att se sura eller ledsna ut. Misströsta inte, sura mungipor och marionettelinjer är enkla att behandla med fillers. Det är en snabb och säker behandling med hyaluronsyrebaserad filler för att återskapa volymförlust och jämna ut området mellan mungipor och haka.

De skilda områdena i ansiktet påverkar varandra på olika sätt och ibland kan du behöva behandla även andra områden för att kunna åstadkomma önskat. Behandlingar med filler handlar inte om att skapa extrema resultat utan ger dig ett diskret och revitaliserande lyft när förlorad volym och stadga återställs. Exempel på områden som ofta kombineras med filler i mungipor och marionettelinjer är mellanansikte; kind och kindben, haka och/eller käkvinkel/käklinje.

Samtliga Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingarr. Våra injektionsbehandlare är även certifierade av Estetiska Injektionsrådet för att ytterligare garantera och säkerställa den höga kunskapsnivån hos våra injektionsbehandlare.

Så går det till vid behandling med hyaluronsyrebaserad filler

– mungipor och marionettelinjer

Innan du genomgår en behandling träffar du din injektionsbehandlare för en konsultation – antingen i samband med behandlingen eller vid ett enskilt tillfälle. Ni går igenom det hälsoformulär som alltid fylls i innan eventuell behandling, dina önskemål och du får mer information om den eller de behandlingar som är aktuella. Injektionsbehandlaren föreslår en behandlingsplan som baseras på ditt utgångsläge och resultatet du vill uppnå med din behandling. Du kan alltid ställa frågor när som helst under innan, under och efter behandlingen. Resultatet dokumenteras alltid genom att injektionsbehandlaren fotograferar dig före och efter behandlingen. Bilderna sparas sedan i din personliga journal.

Det allra bästa med fillersbehandlingar, förutom det effektiva resultatet, är att det inte gör särskilt ont. Ibland kan du känna ett lätt obehag på men ingen anmärkningsvärd smärta. Om du trots det är orolig så kan du få en bedövande salva innan behandlingen.

Att behandla sura mungipor med fillers tar bara ett par minuter och behandlaren tar hjälp av en nål för att injicera fillers under huden. Det finns två sorters nålar som används: Vass nål eller trubbig kanyl aka Cannula. Vilken som används beror på faktorer som utgångsläge och mål med behandlingen. En Cannula ger vanligtvis färre blåmärken och mindre svullnad till skillnad från behandling med vass nål. Injektionsbehandlaren väljer alltid den metod som passar just dig bäst för en säker behandling med bästa resultat.
Kvinna behandlad med fillers mot marionettelinjer

Före- & efterbilder på Marionettlinjer i kombination med läppar

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på marionettlinjer utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Resultat efter behandling av mungipor och marionettelinjer

– ett piggare och gladare uttryck

Du ser resultatet av behandlingen direkt, vilket är väldigt tacksamt. Som nämnt använder vi en hyaluronbaserad filler för våra behandlingar. Hyaluronsyra finns naturligt i vår kropp och den bryts ner av ett kroppseget enzym. I vilken takt är individuellt och därför är resultatet inte permanent och du kommer behöva fylla på i framtiden för att upprätthålla resultatet.

Vilket resultat du får beror på många varierande faktorer och grad av åldrande i området. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar inför alla behandlingar. Mängden filler som behövs är också högst individuellt och varierar utifrån önskat resultat och om det är fler områden som behöver behandlas.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt.

Eventuella biverkningar efter filler i mungipor och marionettelinjer

Hur det känns under och efter behandlingen är alltid individuellt. Men fillers är ingen avancerad operation och betyder därmed inte heller stora biverkningar. I några dagar efter behandlingen kan du känna dig lite öm, svullen och se rodnad i området.

Din injektionsbehandlare kommer att skicka med dig råd och riktlinjer för hur din eftervård ska skötas. Det gör vi för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

Om några frågor uppstår efter du åkt hem är det bara att kontakta oss på MyBeauty Clinic. Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom marionettlinjer och fillers.

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers marionettlinjer

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av marionettlinjerna

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med fillers mot marionettlinjer.