070-486 20 75

Fillers marionettlinjer Stockholm, Göteborg

Förebygger sur och hängande mungipa

Pigga upp och föryngra ditt utseende med fillers i mungipor och marionettelinjer

Ansiktets åldrande är knappast någons favoritfenomen. Utifrån olika faktorer som livsstil, gener/ärftighet och vårt åldrande ses det i form av, ibland, oönskade rynkor och linjer på olika ställen i ansiktet. Ett av de områdena som många av våra kunder kommer till oss för att behandla är de “sura” mungiporna.

På Mybeauty Clinic använder vi olika typer av fillers och bioremodullerande injektionsbehandlingar i syfte att förbättra, förebygga eller återskapa volym i dina mungipor. MyBeauty Clinic´s injektionsbehandlare är legitimerade sjuksköterskor, läkare eller tandläkare med hög kompetens och lång erfarenhet av injektionsbehandlingar.

Vägen till ett piggare och gladare utseende

Innan du genomgår en behandling hos MyBeauty Clinic möter du din injektionsbehandlare vid en konsultation – givetvis kostnadsfri och utan förbindelser. Under konsultationen går ni tillsammans igenom ditt ifyllda hälsoformulär och diskuterar önskemål och tankar kring en eventuell behandling. Injektionsbehandlaren presenterar utifrån en sammanfattning av ert samtal och ditt utgångsläge och mål med en behandling. Konsultationen är också ett bra tillfälle för att ställa frågor och förutsättningslöst få mer kunskap om injektionsbehandlingar och hudhälsa.

Hur går behandlingen till?

Det allra bästa med fillersbehandlingar, förutom det effektiva resultatet, är att det inte gör ont. Ibland kan du känna ett lätt obehag på grund av nålarna men ingen anmärkningsvärd smärta. Om du trots det är orolig så kan du få en bedövande salva kring mungiporna innan behandlingen.

Att behandla sura mungipor med fillers tar bara ett par minuter och behandlaren tar hjälp av en nål för att injicera fillers under huden.

Efter behandling

Du kommer att se resultat av behandlingen på en gång, vilket är väldigt tacksamt. Som nämnt använder vi en hyaluronbaserad filler för våra behandlingar och det beror på att kroppen själv producerar hyaluron och tar därför upp den fillern bättre. Men, den är inte permanent och därför kan du behöva fylla på i framtiden för att upprätthålla resultatet.

Hur det känns under och efter behandlingen är alltid individuellt. Men fillers är ingen avancerad operation och betyder därmed inte heller stora biverkningar. I några dagar efter behandlingen kan du känna dig lite öm, svullen och se rodnad i området.

Din injektionsbehandlare kommer att skicka med dig råd och riktlinjer för hur din eftervård ska skötas. Det gör vi för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. Om några frågor uppstår efter du åkt hem är det bara att kontakta oss igen.

Kvinna behandlad med fillers mot marionettelinjer

Resultat efter behandling av mungipor och marionettelinjer

– ett piggare och gladare uttryck

Du ser resultatet av behandlingen direkt, vilket är väldigt tacksamt. Som nämnt använder vi en hyaluronbaserad filler för våra behandlingar. Hyaluronsyra finns naturligt i vår kropp och den bryts ner av ett kroppseget enzym. I vilken takt är individuellt och därför är resultatet inte permanent och du kommer behöva fylla på i framtiden för att upprätthålla resultatet.

Vilket resultat du får beror på många varierande faktorer och grad av åldrande i området. Det är viktigt att ha realistiska förväntningar inför alla behandlingar. Mängden filler som behövs är också högst individuellt och varierar utifrån önskat resultat och om det är fler områden som behöver behandlas.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt.

Finns det några biverkningar?

Hur det känns under och efter behandlingen är alltid individuellt. Men fillers är ingen avancerad operation och betyder därmed inte heller stora biverkningar. I några dagar efter behandlingen kan du känna dig lite öm, svullen och se rodnad i området.

Din injektionsbehandlare kommer att skicka med dig råd och riktlinjer för hur din eftervård ska skötas. Det gör vi för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

Om några frågor uppstår efter du åkt hem är det bara att kontakta oss på MyBeauty Clinic.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området.

Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom marionettlinjer och fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av marionettlinjerna

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med fillers mot marionettlinjer.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.