070-898 00 48

Profhilo Stockholm, Göteborg

Mer volym & spänstigare hud

Är du ute efter en naturlig injektionsbehandling som ger dig frisk och spänstig hud? Då är Profhilo® något för dig. Det är en hyaluronsyrebaserad produkt som stramar upp, återfuktar och stärker din hud. Förutom detta så har Profhilo® en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjat tappa spänst och volym.

Behandlingen är väldigt populär och de vanligaste områdena är ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän. Det är en skonsam behandling och direkt efter du gjort den kan du återgå till dina vardagssysslor.

Om Profhilo®

Enligt de kliniska studier som gjorts kan man se att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras ordentligt efter en behandling. Profhilo® innehåller en av de högsta koncentrationerna med hyaluronsyra på marknaden och ger därför en långvarig effekt helt utan andra tillsatser.

Profhilo® räknas inte som filler eller skinbooster utan tillhör istället kategorin bioremodellering, vilket innebär att dina egna tillväxtfaktorer i huden stimuleras och ökar i antal.

Resultat efter behandling med Profhilo®

Profhilo® är en av våra mest populära behandlingar, och de flesta av våra kunder upplever en omedelbar förbättring av både hudton och fuktbalans inom några dagar efter behandling. I takt med att din elastin- och kollagenproduktion i huden ökar förbättras även din huds fasthet, struktur och fina linjer minimeras.

Profhilo® går utmärkt att kombinera med andra estetiska behandlingar såsom DermaPen och Radiesse.

Resultat av Profhilo före och efter behandlingen

Behandling med Profhilo®

Injektionsbehandlingen tar cirka 30 minuter och då injiceras Profhilo® i hudens yttersta lager med den så kallade BAP-tekniken, en teknik speciellt utvecklad för Profhilo®. Produkten sprider sig sedan under huden vilket ger en snabb återaktivering av din naturliga hydrering. Många av våra kunder föredrar denna behandling då du får ett naturligt och fint resultat. Behandlingen görs som en serie om 2-3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Som med alla behandlingar är hållbarheten individuell, men vi rekommenderar att upprepa en behandling var 6:e månad för att bibehålla resultatet.

Eventuella biverkningar efter behandling med Profhilo®

Då Profhilo® har en gelkonsistens som jämnt fördelas i behandlingsområdet är biverkningarna väldigt små. Du kan uppleva en lätt rodnad, och små upphöjningar vid injektionspunkterna kan förekomma någon timme efter behandling.

Vårt senaste filler-inlägg!

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Profhilo®

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Profhilo®.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.