Profhilo Stockholm, Göteborg – Mer volym & spänstigare hud

Nu erbjuder vi även Profhilo i Halmstad & Partille

Info om Profhilo

En injektionsbehandling
Pris från: 3 300 SEK Samtliga priser

Vad är Profhilo?

Profhilo är en behandling som passar alla som vill boosta hyn. Framförallt är behandlingen effektiv vid förlorad elasticitet, volymökning och torr hud.

Behandlingen kan med fördel användas på områden som normalt är svårbehandlade som exempelvis hals, dekolletage, armar, händer eller ärr. Det går även att punktbehandla områden utifrån individuella behov och önskemål.

Profhilo ger en remodellerande effekt på vävnaden i området som behandlas och ger ett fint lyft. Huden stramas upp, stärks och återfuktas. Profhilo stimulerar även den egna produktionen av: Kollagen, Elastin och Hyaluronsyra.

Förbättrad hudstruktur

Det mest slående med resultaten efter behandling av Profhilo är den förbättrade hudstrukturen, med mer ­fyllighet och lyster där även rynkor och fina linjer blir mindre framträdande.

Hur går en behandling med Profhilo till?

Profhilo är en injektionsbehandling där vi använder oss av en specialutvecklad teknik som kallas för ”BAP”. Tekniken handlar om att vi noggrant väljer ut ett fåtal injektionspunkter i ansiktet (5 per sida). 

Profhilo ger ett utmärkt resultat som enskild behandling men kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Resultat av Profhilo före och efter behandlingen

Profhilo resulterar i snabbt synliga resultat

Med en behandling av Profhilo ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Det är vanligast att göra 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Eftersom behandlingen inte är permanent, ger detta dig möjlighet att underhålla och förfina ditt utseende som du vill.

Finns där några biverkningar?

Profhilo är inte särskilt smärtsam. Biverkningar som kan uppstå är oftast ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom Profhilo och fillers.

Före- & efterbilder på Profhilo

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på behandlingar med Profhilo utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Profhilo®

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Profhilo®.