070-486 20 75

Profhilo Göteborg

Mer volym & spänstigare hud

Är du ute efter en naturlig injektionsbehandling som ger dig frisk och spänstig hud? Då är Profhilo® något för dig. Det är en hyaluronsyrebaserad produkt som stramar upp, återfuktar och stärker din hud. Förutom detta så har Profhilo® en remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjat tappa spänst och volym.

Behandlingen är väldigt populär och de vanligaste områdena är ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän. Det är en skonsam behandling och direkt efter du gjort den kan du återgå till dina vardagssysslor.

Om Profhilo®

Enligt de kliniska studier som gjorts kan man se att hudens elastin och kollagen samt fuktbalans förbättras ordentligt efter en profilo behandling. Profhilo® innehåller en av de högsta koncentrationerna med hyaluronsyra på marknaden och ger därför en långvarig effekt helt utan andra tillsatser.

Profhilo® räknas inte som filler eller skinbooster utan tillhör istället kategorin bioremodellering, vilket innebär att dina egna tillväxtfaktorer i huden stimuleras och ökar i antal.

Resultat efter behandling med Profhilo®

Profhilo® är en av våra mest populära behandlingar, och de flesta av våra kunder upplever en omedelbar förbättring av både hudton och fuktbalans inom några dagar efter 2 behandlingar som görs med 1 månads intervall. Minst två behandlingar rekommenderas alltid för bästa resultat. I takt med att din elastin- och kollagenproduktion i huden ökar förbättras även din huds fasthet, struktur och fina linjer minimeras.

Profhilo® går utmärkt att kombinera med andra estetiska behandlingar såsom DermaPen och Radiesse.

Resultat av Profhilo före och efter behandlingen

Behandling med Profhilo®

Injektionsbehandlingen tar cirka 30 minuter och då injiceras Profhilo® i hudens yttersta lager med den så kallade BAP-tekniken, en teknik speciellt utvecklad för Profhilo®. Produkten sprider sig sedan under huden och reagerar med din egen vävnad vilket ger en snabb återaktivering av din naturliga hydrering. Många av våra kunder föredrar denna Profhilo behandling då du får ett naturligt och fint resultat. Behandlingen görs som en serie om 2-3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. Som med alla behandlingar är hållbarheten individuell, men vi rekommenderar att upprepa en behandling var 6:e månad för att bibehålla resultatet.

Eventuella biverkningar efter behandling med Profhilo®

Då Profhilo® har en gelkonsistens som jämnt fördelas i behandlingsområdet är biverkningarna väldigt små. Du kan uppleva en lätt rodnad i huden, och små upphöjningar vid injektionspunkterna kan förekomma någon timme efter behandling.

Vanliga frågor och svar:

Priset för en Profhilo behandling börjar från 2490 kr per session. Kostnaden kan variera beroende på området och antalet sessioner som krävs för att uppnå önskat resultat.

Både Skinbooster och Profhilo är effektiva behandlingar för att förbättra hudens utseende. Valet mellan dem beror på dina personliga hudvårdsbehov och mål. Profhilo är utmärkt för att förbättra hudens struktur, fuktbalans och elasticitet samt stimulera produktionen av hudens egna depåer av kollagen och elastin, medan Skinboosters främst fokuserar på att förbättra hudens hydrering.

Absolut! Profhilo är en investering i din hudhälsa. Tack vare dess förmåga att förbättra hudens struktur, elasticitet och fuktbalans genom att återställa nivån av hyaluronsyra, kan du uppleva märkbara förbättringar redan efter två behandlingar. Behandlingen är snabb, effektiv och har få biverkningar.

Resultaten av Profhilo varar i genomsnitt mellan 6 till 12 månader. Varaktigheten kan variera från individ till individ, beroende på faktorer som ålder, hudtyp och livsstil. För att optimala resultat och för att bibehålla resultaten, rekommenderar vi regelbundna uppföljningsbehandlingar efter 6 månader.

Intresserad av att prova Profhilo behandling?
Boka en konsultation med oss på Mybeauty Clinic i Göteborg idag.

Vårt senaste filler-inlägg!

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Profhilo®

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Profhilo®.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.