070-486 20 75

Fillers Käklinje Stockholm, Göteborg

Konturera käklinjen med filler

Forma din käklinje med fillers

En av de fillersbehandlingar som har kommit att explodera i popularitet de senaste åren är behandling av käklinje, haka och käkvinkel. Behandlingar av detta område – lower face – kan ge en stor skillnad och tydlig förbättring från olika vinklar som framifrån och i profil i form av uppstramning med en mer definierad och konturerad käklinje. Att skulptera ansiktets nedre del kan innebära en kombination av olika behandlingar och produkter för injektioner eller hudförbättring över tid – helt beroende på ditt utgångsläge.

Beroende på dina önskemål och individuella förutsättningar rekommenderar din injektionsbehandlare lämpliga behandlingar som baseras på en rad faktorer som vägs samman för att passa dina behov och önskemål med fokus på långsiktighet och naturliga resultat.

Alla injektionsbehandlingar föregås av en kostnadsfri konsultation med din injektionsbehandlare – boka din tid redan idag – LÄNK – vi ser fram emot att träffa dig

Hur går en behandling av käklinjen till?

Hur anpassar ni en behandling efter mig?

Alla behandlingar hos MyBeauty Clinic inleds alltid med en konsultation. Det gör vi för att säkerställa att du får det resultatet du vill ha, har realistiska förväntningar och för att vi ska kunna skapa en behandling personligt anpassad efter dig.

Under konsultationen tittar vi på ditt personliga utgångsläge. Det betyder att vi pratar om din medicinska bakgrund och kikar på ditt ansikte, din symmetri och din benstruktur. Sedan går vi igenom hela behandlingen tillsammans med dig och kommer överens om hur vi ska gå tillväga.

Sedan tas före- och efterbilder för att du ska kunna se ditt resultat och utvärdera tillsammans med oss. De bilderna sparas i din personliga journal och är inte tillgängliga för allmänheten.

Under och efter behandlingen

När vi startar behandlingen får du själv bestämma om du vill använda lite lokalbedövande salva eller inte. Behandlingen kan kännas lite men brukar vanligtvis inte göra så ont. Så bedövningen blir upp till dig och vad du känner för.

När fillers injiceras i käklinjen brukar den läggas djupt in under musklerna, in till käkbenet. Men behandlingen kan se olika ut beroende på vad du vill ha för resultat och hur ditt ansikte ser ut från början. För allra bästa resultat brukar vi kombinera en vass och en trubbigare nål. Då minskar nämligen mängden blåmärket och svullnad. Ibland kan du behöver upprepa din behandling för att få ett så bra resultat som möjligt. Men lite svullnad, ömhet och spänningar kan du förvänta dig efter behandlingen. Det lägger sig inom ett par dagar.

Efter behandlingen kommer du direkt att märka mer volym i din käke som kommer att ge ett mer distinkt och symmetriskt intryck. Efter ett par veckor brukar vi utvärdera resultatet och se över om du behöver en till behandling.

Hör av dig till oss på MyBeauty Clinic om du har några frågor.

ansikte-for-dig

Resultat efter behandling med filler i käklinjer och käkvinklar

Efter behandlingen kommer du se visst resultat direkt i käklinjer och käkvinkel i form av att området fått ett lyft i form av mer definition och skärpa. Det tar några veckor innan området är helt läkt och du kan utvärdera din behandling cirka 2-4 veckor efteråt. Ibland behöver man bygga upp området vid flera behandlingar och våra injektionsbehandlare ger dig råd kring när och om det är lämpligt att boka in din nästa behandling.

För ett synbart resultat efter behandling av käklinje och käkvinklar brukar vi vanligtvis rekommendera minst 2-3ml filler vid den första behandlingen. Ibland bör man bygga på och upp vid flera behandlingstillfällen. Är det andra områden som ska behandlas tillkommer ytterligare produkt för dessa områden. Går du i tankar på att göra en behandling är du alltid välkommen på en kostnadsfri konsultation. Då kan injektionsbehandlaren rekommendera vilken mängd som är mest fördelaktig utifrån dina förutsättningar.

Hur länge resultatet håller är individuellt och beror bland annat på i vilken takt din kropp bryter ner hyaluronsyran, därför bör du utgå från att du kommer behöva regelbundna behandlingar för ett bestående resultat.

Eventuella biverkningar efter behandling av käklinjer och käkvinklar

Efter behandling med filler i käklinjen kan du uppleva lite spänningar, lätt svullnad, ömhet och rodnad eller enstaka blåmärken någon till några dagar efter behandlingen. Ibland kan du känna dig lite spänd när du tuggar eller pratar vilket är vanligt och beror lite på hur fillern placerats men släpper inom den närmsta tiden efter behandlingen.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Du är alltid välkommen att kontakta MyBeauty Clinic vid frågor efter din behandling!

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i käken

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din konturering av käklinjen.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.