Fillers Käklinje Stockholm, Göteborg – Konturera käklinjen med filler

Nu erbjuder vi fillers för käklinjen i Halmstad & Partille

Info fillers för käklinje

Konturering av käklinje med fillers
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser
  • Fillers för käklinje utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-12 månader
  • Delbetala din behandling av käklinje räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Markera käklinjen skonsamt med filler

Istället för ett kirurgiskt ansiktslyft kan man idag markera käklinjen skonsamt med filler. Denna behandling skapar volym och konturerar även ansiktets form.

Övergång mellan haka och käklinje samt omärkbar käkvinkel kan maskeras respektive framhävas med hjälp av filler.

Filler är hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Genom att tillföra hyaluronsyra återställer man förlorad spänst i huden, vilket ger dig ett föryngrat utseende.

På MyBeauty Clinic har vi ditt ansiktes anatomi och proportioner i åtanke. Dessa faktorer medför ett naturligt och symmetriskt resultat.

Fillers Käklinje – Hur går det till?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, önskemål samt förutsättningar. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal. Om du önskar lägger vi en bedövningskräm kring behandlingsområdet.

Din injektionsbehandlare kommer injicera filler precis i käkvinkeln, djupt under tuggmuskeln mot benet. Detta för att minimera risken att fillern flyttar på sig. Injektionsbehandlaren är expert på att skapa skarpare konturer där det behövs förstärkas.

ansikte-for-dig

Före- & efterbilder på behandling av käklinje med fillers

Nedan finner du före- & efterbild på behandling av käklinjen med fillers utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Resultat direkt efter behandling

Med fillers ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. En filler är inte permanent, vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina din käklinje precis som du vill.

Finns där några biverkningar?

Vanliga biverkningar är svullnad, ömhet och lokal rodnad. De första dagarna efter behandlingen kan det komma att spänna en aning i käkarna, exempelvis när du äter. Detta går över på bara några dagar.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom konturering av käklinjen med fillers.

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Denna artikel tillägnas varje injektionsbehandlares största säkerhet – Hyalase! Med Hyalase (Hyaluronidase) kan vi snabbt ta bort fillers baserade på hyaluronsyra (HA). Hyalase består av enzymer som katalyserar nedbrytningen av hyaluronsyran.

Fortsätt läs »

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers käklinje

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i käken

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din konturering av käklinjen.