Fillers Käklinje Stockholm, Göteborg – Konturera käklinjen med filler

Nu erbjuder vi fillers för käklinjen i Halmstad & Partille

Info fillers för käklinje

Konturering av käklinje med fillers
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser
  • Fillers för käklinje utförs i: Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-12 månader
  • Delbetala din behandling av käklinje räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Forma och konturera dina käklinjer och käkvinklar med filler

En av de behandlingar som exploderat i popularitet under de senaste åren är filler i käklinje och käkvinkeln. Fillers kan skapa en enorm skillnad och balansera upp olika delarna i ansiktet, något som är extra tydligt vid behandling av käklinje. Med hjälp av fillers kan injektionsbehandlaren skulptera din käklinje och ansiktets nedre del. Exempelvis går det att skapa en tydligare v-form, bredda ansiktets käkparti, förlänga eller definiera.

En tydlig käklinje och käkvinkel balanserar ansiktsformen och anledningarna till behandlingen är många och olika utifrån ålder och din egen anatomi. Kanske har du en käklinje som inte är lika tydlig längre eller upplever så kallade ”hamsterpåsar”. Detta är vanligt när vi åldras och ansiktet förlorar volym och elasticitet samtidigt som våra ligament (fast förbindelse mellan hud och ben) blir stramare. Det kan också vara så att du redan en tydlig käklinje som du önskar framhäva lite extra för att skapa balans och en helhet mellan ansiktets olika områden.

Ofta kombinerar injektionsbehandlarna på MyBeauty Clinic filler i käklinjen med fillerbehandling av andra delar i ansiktet. Det gör man för att skapa en helhet och fina proportioner men också eftersom de olika områdena påverkar varandra direkt eller indirekt. Av den anledningen kan injektionsbehandlaren föreslå exempelvis en kombination av filler i käklinjen med behandling avhaka, mellanansikte och/eller tinningar för bästa möjliga resultat.

Samtliga Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingar. Våra injektionsbehandlare är även certifierade av Estetiska Injektionsrådet för att ytterligare garantera och säkerställa den höga kunskapsnivån hos våra injektionsbehandlare.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt

Hur går en behandling av käklinjen till?

- hur anpassar ni min behandling - behandla käklinjer och käkvinklar och hos MyBeauty Clinic
Alla behandlingar hos våra injektionsbehandlare på MyBeauty Clinic inleds med en konsultation. Det gör vi för att säkerställa att du får det resultatet du vill ha, har realistiska förväntningar och för att vi ska kunna skapa en behandling personligt anpassad efter dig.

Under konsultationen, som kan genomföras separat eller i samband med din behandling, för fillers i käklinjerna tittar vi på ditt personliga utgångsläge och önskemål. Där ingår bland annat en analys av ditt ansikte såsom symmetrier, benstruktur, volym och elasticitet. Du kommer gemensamt med injektionsbehandlaren fram till en behandlingsplan som passar dig. Före din behandling får du information om hur den kommer att gå till och givetvis svarar injektionsbehandlaren på de frågor och funderingar du har kring behandlingen.

Innan och efter behandlingen tas så kallade ”före- och efterbilder” som sparas i din journal, tillsammans med skriftilig dokumentation över behandlingen. Bilder är också viktigt för att du ska kunna se resultatet och utvärdera det tillsammans med injektionsbehandlaren.

Upplevelsen av smärta är individuellt och ofta behövs inte lokalbedövande kräm vid fillerbehandling av käklinjer och käkvinklar eftersom det sällan gör ont utan mer en känsla av lätt obehag. Så om du önskar en lokalbedövande kräm inför behandlingen är helt upp till dig.

Vanligtvis injiceras filler i käklinjen djupt under musklerna mot käkbenet men beroende på utgångsläge och önskat resultat kan behandlingen se olika ut. Injektionsbehandlarna kombinerar ibland olika tekniker och växlar mellan vass och trubbig nål (Cannula). Vid användande av trubbig nål minskar riskerna för blåmärken och svullnad samt skador på kärl och vävnad i området.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.
ansikte-for-dig

Före- & efterbilder på behandling av käklinje med fillers

Nedan finner du före- & efterbild på behandling av käklinjen med fillers utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Resultat efter behandling med filler i käklinjer och käkvinklar

Efter behandlingen kommer du se visst resultat direkt i käklinjer och käkvinkel i form av att området fått ett lyft i form av mer definition och skärpa. Det tar några veckor innan området är helt läkt och du kan utvärdera din behandling cirka 2-4 veckor efteråt. Ibland behöver man bygga upp området vid flera behandlingar och våra injektionsbehandlare ger dig råd kring när och om det är lämpligt att boka in din nästa behandling.

För ett synbart resultat efter behandling av käklinje och käkvinklar brukar vi vanligtvis rekommendera minst 2-3ml filler vid den första behandlingen. Ibland bör man bygga på och upp vid flera behandlingstillfällen. Är det andra områden som ska behandlas tillkommer ytterligare produkt för dessa områden. Går du i tankar på att göra en behandling är du alltid välkommen på en kostnadsfri konsultation. Då kan injektionsbehandlaren rekommendera vilken mängd som är mest fördelaktig utifrån dina förutsättningar.

Hur länge resultatet håller är individuellt och beror bland annat på i vilken takt din kropp bryter ner hyaluronsyran, därför bör du utgå från att du kommer behöva regelbundna behandlingar för ett bestående resultat.

Eventuella biverkningar efter behandling av käklinjer och käkvinklar

Efter behandling med filler i käklinjen kan du uppleva lite spänningar, lätt svullnad, ömhet och rodnad eller enstaka blåmärken någon till några dagar efter behandlingen. Ibland kan du känna dig lite spänd när du tuggar eller pratar vilket är vanligt och beror lite på hur fillern placerats men släpper inom den närmsta tiden efter behandlingen.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Du är alltid välkommen att kontakta MyBeauty Clinic vid frågor efter din behandling!

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom konturering av käklinjen med fillers.

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers käklinje

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler i käken

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din konturering av käklinjen.