070-486 20 75

Hud & Injektion

Förfina ditt utseende och föryngra din hy

Vad behöver du hjälp med?

Du och din hud är unik. Därför är vi noga med att erbjuda en behandlingsmetod som passar just dig och dina behov. Oavsett om vill ta bort ytliga kärlbristningar, fylla ut rynkor eller ge din hud extra lyster. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi kostnadsfri konsultation på samtliga av våra behandlingar.

Boka tid för en injektionsbehandling

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din injektionsbehandling. Därefter kan du boka behandlingen direkt eller välja att avvakta.

Kvinna på väg in på MyBeauty Clinic för att boka en injektionsbehandling.

Före- & efterbild

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Vi håller oss ständigt uppdaterade inom nya metoder för injektionsbehandlingar och erbjuder alltid det senaste inom medicinsk hudvård.

Här ser ni före & efter en läppförstoring med fillers.

Fillers läppförstoring före behandlingenResultat av läppförstoring efter behandlingen
Injektionsbehandlare injicerar fillers i kinden på en man

Injektionsbehandlare hos MyBeauty Clinic

Alla som arbetar med behandlingar hos MyBeauty Clinic har rätt kompetens för behandlingarna som utförs vilket är en trygghet för dig som väljer att komma till oss för dina konsultationer och behandlingar. MyBeauty Clinic följer, utan undantag Lag (2021:363) Estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar i samband med injektionsbehandlingar. Injektionsbehandlingar utförs alltid av legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska med vidareutbildning inom injektionsbehandlingar. MyBeauty Clinic är registrerade vårdgivare hos IVO och anmälda hos Miljöförvaltningen i respektive kommun. I samband med injektionsbehandlingar följer vi det lagstadgade konsultationskravet med betänketid om minst 48 timmar innan du kan ge samtycke till, och utföra, en eventuell behandling.

Skräddarsydd hudvårdsbehandling

MyBeauty CLinic erbjuder resultatinriktade hudvårdsprodukter i världsklass. Tillsammans med dig tar vi fram en skräddarsydd plan med behandlingar som kan utföras hos oss på kliniken, eller hemma i ditt badrum. Allt för att passa dina behov och ge dig ett lyckat resultat. Behandlingen inleds med en noggrann hudanalys där vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.

Kombinationsbehandlingar

Vi rekommenderar många av våra kunder att kombinera klassiska ansiktsbehandlingar och hemmavård med resultatinriktade produkter med mer avancerade klinikbehandlingar som exempelvis Microneedlingteknik / Dermapen, hudförbättrande injektionsbehandlingar eller PRP/PRF. Kostnaden för dina behandlingar och rabatterade paketpriser av kombinationsbehandlingar eller kurer ges i samband med en kostnadsfri konsultation.

Eftersom man aldrig kan stressa fram ett fantastiskt resultat löper våra behandlingsplaner över flera månader – och ibland år. Planen innehåller väl genomtänkta uppehåll för att din hud ska återhämta sig mellan varje session på kliniken.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.