Hud & Injektion

Förfina ditt utseende och föryngra din hy

Vad behöver du hjälp med?

Du och din hud är unik. Därför är vi noga med att erbjuda en behandlingsmetod som passar just dig och dina behov. Oavsett om vill ta bort ytliga kärlbristningar, fylla ut rynkor eller ge din hud extra lyster. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi kostnadsfri konsultation på samtliga av våra behandlingar.

Boka tid för en injektionsbehandling

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din injektionsbehandling. Därefter kan du boka behandlingen direkt eller välja att avvakta.

Kvinna på väg in på MyBeauty Clinic för att boka en injektionsbehandling.

Före- & efterbild

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Vi håller oss ständigt uppdaterade inom nya metoder för injektionsbehandlingar och erbjuder alltid det senaste inom medicinsk hudvård.

Här ser ni före & efter en läppförstoring med fillers.

Fillers läppförstoring före behandlingen Resultat av läppförstoring efter behandlingen
Injektionsbehandlare injicerar fillers i kinden på en man

Certifierade injektionsbehandlare

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet i branschen och noga precision i arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Skräddarsydd hudvårdsbehandling

I samarbete med iS CLINICAL erbjuder vi hudvårdsprodukter i världsklass. Tillsammans med dig tar vi fram en skräddarsydd plan med behandlingar som kan utföras hos oss på kliniken, eller hemma i ditt badrum. Allt för att passa dina behov och ge dig ett lyckat resultat.

Behandlingen inleds med en noggrann hudanalys, där du får träffa en av våra auktoriserade hudvårdsterapeuter. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.

Gör en kombinationsbehandling hos oss

Vi rekommenderar många av våra kunder att kombinera klassiska ansiktsbehandlingar och hemmavård med produkter från iS CLINICAL, med mer moderna metoder som Microneedlingteknik och Dermapen på plats hos oss. Dessa kombinationsbehandlingar erbjuder vi rabatterade paketpriser på.

Eftersom man aldrig kan stressa fram ett fantastiskt resultat löper våra behandlingsplaner över flera månader. Planen innehåller väl genomtänkta uppehåll för att din hud ska återhämta sig mellan varje session på kliniken.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!