Kosmetisk tatuering - Eyeliner och läppar

Vi erbjuder Kosmetisk tatuering i Göteborg

Info om Kosmetisk tatuering

Behandling för eyeliner & läppar
Pris från: 3 500 SEK Samtliga priser
  • Kosmetisk tatuering utförs i: Göteborg
  • Behandlingstid: 90-120 minuter​
  • Hållbarhet: 2-5 år
  • Delbetala din behandling räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Vad är kosmetisk tatuering?

Har du hört talas om semipermanent makeup? Det är en typ av kosmetisk tatuering som används när du önskar förstärka dina drag och till viss mån ersätter den semipermanenta makeup traditionellt smink. Det finns olika områden som den här typen av behandling kan genomföras på och två av dem är ögon och läppar!

Kosmetisk tatuering för eyeliner

En eyeliners utseende kan varieras på många olika sätt och alla har vi nog vår egen favorit. Hos oss kan du tatuera in din eyeliner och du kan välja mellan att tatuera både övre och undre ögonlock samt inliner. En inliner innebär att en vit eller svart linje läggs innanför fransraden på ditt övre och/eller undre ögonlock. Det vita pigmentet används ofta för att öppna upp och förstora ögat.

Det finns många olika stilar på en eyeliner. En del av våra kunder vill ha en bredare eyeliner i ytterkanten för att skapa ett mer mandelformat utseende, medan andra önskar en lite mer sotad eyeliner för ett mjukare utseende. Välj mellan en diskret eller en mer dramatisk och markerad look.

När du vill tatuera din eyeliner kan du inte ha ögonfransförlängning, men lash-lift och färgning av fransar går bra att göra före din behandling. Direkt efter din behandling kommer din eyeliner att se väldigt skarp ut, men detta kommer lägga sig. Undvik makeup under de första sju dagarna och var noggrann med hygien för att undvika infektioner.

Kosmetisk tatuering för läppar

För dig som önskar förstärka din färg eller form på läpparna passar en semipermanent läpptatuering utmärkt. Att pigmentera läpparna är perfekt om du upplever att läppstift eller läppenna inte sitter som det ska eller flyter ut i fina linjer i läppområdet. Många upplever dessutom att det läppröda området minskar i stigande ålder och då kan vi hjälpa dig återställa din ursprungliga läppform och kontur.

Vi på MyBeauty Clinic kan erbjuda dig ett stort urval av färger, allt från ljusa till mörka nyanser. Direkt efter behandlingen kommer dina läppar se röda och mörka ut och området kommer ha en lätt svullnad vilket lägger sig i takt med att läkningsprocessen fortgår. I samband med din behandling kommer få individuella och generella råd och rekommendationer från din hudterapeut.

Kosmetisk tatuering för läppar

Resultat & hållbarhet efter semi-permanent makeup

Resultatet är individuellt och syftar till att framhäva och definiera området som behandlas. De flesta upplever att det underlättar i vardagen eftersom man alltid är sminkad. En annan fördel är att en semipermanent make-up ser bra ut oavsett väderlek.

En läpptatuering eller eyeliner håller i cirka 2-5 år men kan variera beroende på ålder, hudtyp, färgval och ämnesomsättning. Många av våra kunder fyller på innan pigmentet försvunnit för att behålla den nuvarande färgen eller formen. Vi rekommenderar dig alltid att använda SPF så att pigmentet inte ska blekas i förtid.

Semipermanent makeup av läppar & eyeliner – Så går behandlingen till

Innan du bokar tid för PMU rekommenderar vi en kostnadsfri konsultation. Där går ni igenom behandlingen, dina önskemål och förväntningar och du får även en chans att ställa frågor.

Så här går behandlingen till: 

  • Hudterapeuten lägger på en lokalbedövande kräm på behandlingsområdet. Vissa upplever att det sticker till då vissa zoner är känsligare än andra.
  • Din hudterapeut markerar formen som ska pigmenteras och du bestämmer färg och nyans tillsammans med din behandlare.

 

Efter behandlingen får du information om eftervårdsråd för hur du bäst ska ta hand om det behandlade området. Det viktigaste är att hålla området rent och undvika make-up i sju dagar efter behandling. Du är alltid välkommen att kontakta oss på MyBeauty Clinic om du har frågor eller funderingar.

Finns det några biverkningar efter behandling med semipermanent makeup/pigment?

När du behandlas med PMU är biverkningar väldigt ovanliga. Vi använder pigment från PhiBrows och det finns inga kända allergiska reaktioner mot dessa pigment. Direkt efter behandling kan du uppleva en lätt rodnad, svullnad och klåda i behandlingsområdet, men det lägger sig under läkningsprocessen.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]