MyBeauty Academy

“Den stora efterfrågan och det ökade intresset för skönhetsbehandlingar gör detta till en bransch med fortsatt tillväxt, det fick oss att grunda MyBeauty Academy”

Vad erbjuder MyBeauty Academy?

Vi erbjuder grundkurser och avancerade utbildningar för de som jobbar inom branschen eller som står vid startlinjen av sin karriär.

mybeauty academy certificate of attendance

Vår vision

Vår vision med MyBeauty Academy är att leda marknaden in till en kvalitétsäkrad och reglerad bransch. Därför utbildar vi endast legitimerad sjukvårdspersonal. För oss är det viktigt att personal som jobbar inom branschen ska besitta rätt kompetens, utifall t.ex komplikationer uppstår. Med de utbildningar vi erbjuder ska våra deltagare bli så pass kompetenta att konsumenterna känner sig trygga.

Idag är vi den aktör som utbildar flest legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare inom estetiska injektioner i Norden.

Boka din utbildning på mybeautyacademy.se

Läs också om MyBeauty Franchise

Att öppna upp sin egen verksamhet och driva den på ett långsiktigt och lönsamt sätt är en stor utmaning för många. Med MyBeauty Franchise gör vi det möjligt.

MyBeauty Franchise

Läs också om MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. MyBeauty Charity ger därför en del av vår vinst till välgörenhet.

MyBeauty Charity
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]