070-486 20 75

MyBeauty Academy

“Den stora efterfrågan och det ökade intresset för skönhetsbehandlingar gör detta till en bransch med fortsatt tillväxt, det fick oss att grunda MyBeauty Academy”

MyBeauty Academy – en trygg utbildningsaktör

Vår ambition och strävan är att kunna erbjuda kvalitetssäkra utbildningar på en hög nivå utifrån vår kliniska erfarenhet och evidensbaserad kunskap inom estetisk medicin. Flödet är stort, snabbt och ibland kan det kännas svårt att veta hur steget från tanke till verklighet ska tas men vi vet, av egen erfarenhet, hur du kan gå från planeringsstadiet till att göra din dröm till verklighet.
 
Vi ger dig verktyg för att du ska känna dig trygg i mötet med, och kunna fokusera på, dina patienter samt redskap för att du, i din kliniska verksamhet, ska kunna utveckla din egen kompetens.
I alla utbildningar hos MyBeauty Academy ingår allt material i samband med utbildningen inklusive ett kompendium du kan använda som bedömningsstöd och ger dig en grund att utgå från med checklistor, injektionsteknik, doser, indikationer och kontraindikationer för behandlingar och PM för hantering av akuta komplikationer samt en teoretisk sammanfattning av kursinnehållet inklusive källhänvisningar till vetenskapliga studier.

mybeauty academy certificate of attendance

Vill du vet mer?
Ring oss på
0708 - 98 00 48

Vår vision

Vår vision med MyBeauty Academy är att leda marknaden in till en kvalitétsäkrad och reglerad bransch. Därför utbildar vi endast legitimerad sjukvårdspersonal. För oss är det viktigt att personal som jobbar inom branschen ska besitta rätt kompetens, utifall t.ex komplikationer uppstår. Med de utbildningar vi erbjuder ska våra deltagare bli så pass kompetenta att konsumenterna känner sig trygga.

Idag är vi den aktör som utbildar flest legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare inom estetiska injektioner i Norden.

Boka din utbildning på mybeautyacademy.se

Läs också om MyBeauty Franchise

Att öppna upp sin egen verksamhet och driva den på ett långsiktigt och lönsamt sätt är en stor utmaning för många. Med MyBeauty Franchise gör vi det möjligt.

MyBeauty Franchise

Läs också om MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. MyBeauty Charity ger därför en del av vår vinst till välgörenhet.

MyBeauty Charity
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.