MyBeauty Academy

“Den stora efterfrågan och det ökade intresset för skönhetsbehandlingar gör detta till en bransch med fortsatt tillväxt, det fick oss att grunda MyBeauty Academy”

Vad erbjuder MyBeauty Academy?

Vi erbjuder grundkurser och avancerade utbildningar för de som jobbar inom branschen eller som står vid startlinjen av sin karriär.

mybeauty academy certificate of attendance

Vår vision

Vår vision med MyBeauty Academy är att leda marknaden in till en kvalitétsäkrad och reglerad bransch. Därför utbildar vi endast legitimerad sjukvårdspersonal. För oss är det viktigt att personal som jobbar inom branschen ska besitta rätt kompetens, utifall t.ex komplikationer uppstår. Med de utbildningar vi erbjuder ska våra deltagare bli så pass kompetenta att konsumenterna känner sig trygga.

Idag är vi den aktör som utbildar flest legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare inom estetiska injektioner i Norden.

Boka din utbildning på mybeautyacademy.se

Läs också om MyBeauty Franchise

Att öppna upp sin egen verksamhet och driva den på ett långsiktigt och lönsamt sätt är en stor utmaning för många. Med MyBeauty Franchise gör vi det möjligt.

MyBeauty Franchise

Läs också om MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. MyBeauty Charity ger därför en del av vår vinst till välgörenhet.

MyBeauty Charity
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!