MyBeauty Academy

MyBeauty Academy

“Den stora efterfrågan och det ökade intresset för skönhetsbehandlingar gör detta till en bransch med fortsatt tillväxt, det fick oss att grunda MyBeauty Academy”
Vi erbjuder grundkurser och avancerade utbildningar för de som jobbar inom branschen eller som står vid startlinjen av sin karriär. Idag är vi den aktör som utbildar flest legitimerade Sjuksköterskor, Tandläkare och Läkare inom estetiska injektioner i Norden.

Vår vision med MyBeauty Academy är att leda marknaden in till en kvalitétsäkrad och reglerad bransch. Därför utbildar vi endast legitimerad sjukvårdspersonal. För oss är det viktigt att personal som jobbar inom branschen ska besitta rätt kompetens, utifall t.ex komplikationer uppstår. Med de utbildningar vi erbjuder ska våra deltagare bli så pass kompetenta att konsumenterna känner sig trygga.

MyBeauty Academy för legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare. Boka din utbildning via www.mybeautyacademy.se

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi står för trygghet, personlig service och hög kvalitet och arbetar efter målsättningen att erbjuda skönhet, precis som du vill ha den.

Läs mer om MyBeauty Clinic

MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. Därför ger vi en del av vår vinst till välgörenhet. Varje år genomför vi olika CSR-projekt, med syfte att göra världen till en bättre plats, för alla.

Läs mer om MyBeauty Charity