070-898 00 48

Folksam ansvarsförsäkring

Försäkring

På MyBeauty Clinic ska du som kund alltid känna dig trygg och säker. Vi följer Lag om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar. Det innebär att alla våra kliniker har patient- och behandlingsskadeförsäkring.

Allvarliga eller stora biverkningar eller komplikationer är mycket sällsynta efter olika former av behandlingar men ibland inträffar det oförutsägbara: Under en behandling eller i efterförloppet. Att vi har olika slags försäkringar som täcker våra behandlingar är en trygghet, både för dig och för oss.

Har du några frågor om vår försäkring?

Kontakta oss om du undrar något kring våra försäkringar.

Du når oss via e-post: [email protected]

försäkring folksam mybeauty clinic kvinna modell
MyBeauty Clinic Integritetspolicy

Vår integritetspolicy

Vi respekterar din personliga integritet. Ta del av hur vi samlar in & behandlar dina personuppgifter samt rättigheter du har gentemot vårt företag.
cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.