Folksam ansvarsförsäkring

Hos oss är du försäkrad från topp till tå

På MyBeauty Clinic ska du som kund alltid känna dig trygg och säker. Därför erbjuder vi alla av våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam.

Vi är en av få i branschen som erbjuder en kundförsäkring av denna sort. Tjänsten är helt kostnadsfri och gäller så fort du kliver in genom dörren på en av våra kliniker.

Trygghet med vår försäkring

Det är extremt ovanligt med större komplikationer efter en behandling, men om det mot förmodan skulle hända något oförutsägbart innan, under eller efter ett ingrepp eller en behandling så är du som kund försäkrad hos oss. Det är en trygghet, både för dig och för oss.

Har du några frågor om vår försäkring?

Kontakta oss så berättar vi mer om vår kundförsäkring.

Du når oss via e-post: [email protected]
och telefon: 031-788 55 50

försäkring folksam mybeauty clinic kvinna modell
MyBeauty Clinic Integritetspolicy

Vår integritetspolicy

Vi respekterar din personliga integritet. Ta del av hur vi samlar in & behandlar dina personuppgifter samt rättigheter du har gentemot vårt företag.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!