070-486 20 75

Fillers Göteborg

För hud- & ansiktsföryngring

Konturera och korrigera med hjälp av fillers

För att förbättra och framhäva dina ansiktsdrag, släta ut rynkor och linjer, eller återställa förlorad volym i specifika områden, kan du överväga att använda fillers. På MyBeauty Clinic erbjuder vi säkra behandlingar med fillers, vilka kan förbättra din hud samtidigt som de ger din hud mer volym och struktur.

Fillers används ofta i ansiktet, där vi vanligtvis delar upp det i tre huvudområden:

  • Mellanskiktet (Mid face): Detta inkluderar kindben, kind, insjunkningar under ögonen och näsan.
  • Nedre delen (Lower face): Hit hör käklinjen, käkvinkeln och hakan.
  • Övre delen (Upper face): Här fokuserar vi på att återställa volymen runt tinningarna och pannan.

Ett annat populärt behandlingsområde är läppar, vilka kan förlora volym med åldern och utveckla fina linjer som sträcker sig till det periorala området, under näsan och över den röda delen av läpparna. Beroende på individuella faktorer kan fillers även användas för att korrigera ärr, akne, skador eller ojämnheter i huden. Vi rekommenderar alltid klinisk hudvård och/eller andra typer av klinikbehandlingar som komplement till din fillerbehandling för att du ska få ett så hållbart och långvarigt resultat som möjligt, samt för att förbättra och optimera hudens hälsa.

Vad är hyaluronsyrebaserad filler?

Hyaluronsyra finns naturligt i vår hud och i våra leder. Fillers baserade på hyaluronsyra används för att ge huden extra fukt och spänst på ett naturligt sätt. För att förhindra att hyaluronsyran bryts ner för snabbt av din kropp, tillsätts ett ämne som kallas BDDE. Det finns olika faktorer som skiljer olika fillermärken från varandra, bland annat om tillverkaren producerar egen hyaluronsyra, mängden hyaluronsyra och storleken på dessa molekyler, samt på vilket sätt BDDE är tillsatt. Dermal filler kräver mer än en vanlig CE-märkning – de klassificeras som medicintekniska produkter, vilket innebär att CE-märkningen måste vara av klass III för att fillern ska få användas i samband med injektionsbehandlingar.

Hur utförs en fillerbehandling?

Vid behandlingar med fillers använder vi oftast en trubbig kanyl (Cannula), vilket minskar risken för blåmärken och svullnad från stick. Dock anpassas tekniken alltid efter det specifika behandlingsområdet, det önskade resultatet, och vad som är bäst och säkrast för dig som patient. Före behandlingen kan vi erbjuda lokalbedövning, varefter fillern injiceras i det förutbestämda området för att skapa volym, förbättra hudkvalitén, forma konturer eller korrigera defekter.

Finns det biverkningar?

Biverkningarna kan variera något beroende på vilket område som behandlats, men de vanligaste inkluderar rodnad, svullnad och lätt ömhet i det behandlade området. Dessa biverkningar brukar avta inom några dagar efter behandlingen. Om du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vilka produkter använder vi?

På MyBeauty Clinic använder vi enbart CE-märkta kvalitetsfillers som vi köper direkt från producenten, utan mellanhänder. Vårt primära mål är att alltid erbjuda dig säkra och högkvalitativa produkter och behandlingar, så att du kan känna dig trygg och bli nöjd med resultatet.

Beroende på syftet med din behandling kan vi använda olika typer av fillers, inklusive hyaluronsyrebaserade fillers samt Radiesse (MERZ) och Profhilo (IBSA). Vi anpassar alltid behandlingen efter dina individuella behov, önskemål och det specifika område som ska behandlas – något din behandlare kommer att diskutera i mer detalj med dig under den konsultation som sker inför din behandling.

Senaste omdömen från kunder

js_loader

Kombinera flera behandlingar för optimal hudhälsa

Investera tid i din hud idag – det gynnar dig på både kort och lång sikt. Alla våra kombinationsbehandlingar skräddarsys för dig som individ, eftersom vi alla har unika behov och önskemål. Genom att anpassa allt efter dig kan vi erbjuda den bästa möjliga lösningen. Våra injektionsbehandlare och hudterapeuter kommer tillsammans att ta fram en behandlingsplan som passar just dig.

Ofta kombinerar vi våra behandlingar med klinisk hudvård för hemmabruk, så kallade cosmeceuticals. Vi förlitar oss på produkter från IS Clinic och Mesoestetic, som kan kombineras och håller mycket hög kvalitet.

Förbättra din hud med exklusiva produkter

Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av förstklassig hudvård som ger märkbara resultat på huden. Vår personal kan skräddarsy ett hudvårdspaket som är exakt anpassat efter din hudtyp, dina förutsättningar och dina önskemål. Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation – vi hjälper dig hitta det som passar bäst för just dig.

Vanliga frågor och svar om fillers

Hyaluronsyra är ett ämne som naturligt förekommer i kroppen. Det ger huden volym och bidrar till att bibehålla dess fuktbalans. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner och ersätts med ny, men med åldrandet minskar mängden hyaluronsyra i kroppen. Med hjälp av fillers kan vi effektivt tillföra fukt till huden genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs av vilket område du ska behandla. Om du exempelvis ska genomgå en omfattande läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men om du bara vill ha en liten förstoring är det oftast tillräckligt med 0,5 ml. För att förstora kindbenen använder vi vanligtvis 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga indikationer på att personer med allergi inte kan genomgå en fillerbehandling. Dock bör du undvika fillerbehandlingar med lokalbedövning om du är överkänslig eller allergisk mot tandläkarbedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du bör inte genomgå en fillerbehandling om du är gravid.

Efter din fillerbehandling bör du undvika fysisk träning, alkohol och att flyga under de kommande 48 timmarna.

Vårt senaste filler-inlägg!

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer innan fillers behandling

Är du ny kund eller har du inte varit hos oss på över 6 månader? Då måste du enligt lag alltid börja med en kostnadsfri konsultation innan din fillers behandling. Under denna session diskuterar vi dina önskade resultat och går igenom hur behandlingen kommer att utföras. Vi tar hänsyn till dina unika förutsättningar och ser till att du känner dig trygg och säker. Hos oss är det viktigt att du alltid känner dig bekväm att ställa frågor. Personalen på MyBeauty Clinic är välutbildad och här för att hjälpa dig.

Du förbinder dig inte till något under en konsultation. Detta möte är avsett för rådgivning så att du kan känna dig trygg. Självklart är det också möjligt att boka in en tid för fillers behandling i samband med konsultationen. Som betalningsalternativ erbjuder vi finansiering genom SVEA.

Kontakta oss på MyBeauty Clinic för fillers i Göteborg & Stockholm

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från det ögonblick du kliver in på kliniken för att genomgå din filler-behandling.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.