Fillers Stockholm, Göteborg för hud- & ansiktsföryngring

Nu erbjuder vi även Fillers i Halmstad, Partille & Gävle

Info om filler

Injektionsbehandling
Pris från: 2 800 SEK Samtliga priser

Konturera och korrigera med hjälp av fillers

Vill du förstärka något ansiktsdrag, släta ut rynkor och linjer eller återskapa förlorad volym? På MyBeauty Clinic erbjuder vi säkra fillersbehandlingar. Fillers kan hjälpa dig att återfukta huden och samtidigt ge din hud volym och struktur.

Fillers används främst i ansiktet och då delas ansiktet oftast in i tre olika delar:

  • Mellanskiktet (Mid face): Kindben, kind, insjunkningar under ögonen och näsa.
  • Nedre del (Lower face): Käklinje, käkvinkel och haka.
  • Övre del (Upper face): Återställande av volym runt tinning och panna.

Ett annat populärt behandlingsområde är såklart läpparna som med åldern förlorar volym. Även ärr, akne och skador kan behandlas med fillers. Vi rekommenderar dig alltid klinisk hudvård eller andra typer av klinikbehandlingar som ett komplement till din fillerbehandling. Detta för att du ska få ett så långvarigt och hållbart resultat som möjligt.

Vad är Hyaluronsyrebaserade filler?

Hyaluronsyra finns naturligt i hud och leder. Filler som innehåller hyaluronsyra används för att på ett naturligt sätt ge huden extra mycket fukt och spänst. För att undvika att hyaluronsyran inte bryts ner för fort i din kropp tillsätts ett ämne som heter BDDE. Det som skiljer olika fillers åt är bland annat vilken mängd hyaluronsyra som finns i och hur BDDE är tillsatt.

Hur går en behandling med filler till?

Vid fillerbehandlingar använder vi oftast en trubbig kanyl (Cannula), då minskar nämligen risken för blåmärken och sticksvullnader. Tekniken som används anpassas dock alltid efter området som behandlas, önskat resultat och vad som blir bäst och säkrast för dig. Inför behandlingen kan du få bedövning och därefter injiceras fillern i det område som bestämts före behandlingen i syfte att skapa volym, förbättra hudkvalitén, konturera eller korrigera.

 

Finns det några biverkningar?

Biverkningar varierar lite beroende på vilket område som behandlas, men de vanligaste är rodnad, svullnad och lätt ömhet. Dessa biverkningar lägger sig vanligtvis inom de närmsta dagarna efter behandling. Har du några frågor är du alltid välkommen att ta kontakt med oss.

Spela videoklipp

Vilka produkter använder vi?

Hos MyBeauty Clinic arbetar vi enbart med CE-märkta kvalitetsfillers som köps in direkt från producenten utan mellanhänder. Vårt mål är alltid att kunna erbjuda dig säkra och högkvalitativa produkter och behandlingar så att du känner dig trygg och får önskat resultat.

Beroende på syftet med din behandling använder vi förutom Hyaluronsyrebaserade fillers även Radiesse (MERZ) och Profhilo (IBSA). Vi anpassar alltid behandlingen efter dina behov, önskemål och vilket område vi ska behandla – något din injektionsbehandlare går in på mer i detalj i samband med konsultationen som görs inför din behandling. 

 

Senaste omdömen från kunder

Supernöjd med mitt besök. Berättade att jag är väldigt känslig för lip fillers så de såg till att bedöva helt, kände absolut ingenting. Supernöjd med resultatet med 🙂
Hurricane M.
Hurricane M.
14:38 12 Jan 21
Har besökt kliniken flera gånger och Saghar har hjälp mig att dels ta bort gammal fillers i läpparna som lagt sig fel (ifrån en annan klinik) och sedan gjort ny fillers ifrån början. Förutom att hon är extremt professionell och kunnig, så har hon även ett öga för naturliga resultat. Kan varmt rekommendera!
Rebecka S.
Rebecka S.
06:52 22 Oct 20
Ljus och fin klinik. Besökte Saghar min första gång för fillerbehandling och upplevde ett trevligt och framför allt professionellt bemötande. Mer än nöjd med resultatet och kommer besöka igen.
Daniella V.
Daniella V.
12:01 20 Oct 20
Jag kan bara säga att tryggare och mer proffsig behandlare än Sabina i Göteborg är svårt att hitta. Hennes kunskap och erfarenhet om vilka produkter som är mest lämpliga till vilket område är nog det viktigaste när man ska göra tex fillers mm.Hon har trollat bort det gamla svullna jag hade under ögonen som fick mig må så dåligt , för man vill ju bli finare inte se sliten ut efter en behandling som jag med TT ( hade fillers som inte bör användas under ögonen av annan behandlare ) inte på MBC och sökte hjälp hos Sabina som gav mig råd att ta bort det ( smärtfritt ) med Hyalace ,för att sedan kunna återställa allt på rätt sätt.Det var det bästa jag har gjort!Jag rekommenderar alla som vill på ett naturligt sätt bevara eller försköna sig att gå till henne. Tryggare kan det inte bli . Tro mig!
Malin A.
Malin A.
18:30 25 Jul 20
Gick till MBC i Göteborg och fick jättebra behandling. Gått dit för fillers två gånger och det märks att de är väldigt kunniga på det de gör och är väldigt måna om att det ska bli bra för en. Kommer definitivt gå tillbaka.
Susann G.
Susann G.
05:11 17 Apr 20
Karin Johansson, Göteborg! Gjorde Hyalase hos henne, såå duktig! Fick bedövning så det inte kändes alls. Hade väntat mig vara blågrön o svullen, men svullnaden la sig snabbt o knappt blåmärken alls. Ser fram emot nästa steg att Karin ska fylla läpparna o få dem snygga igen! Fillern hade flyttat sig uppåt efter 13 års användning av filler i läpparna.
Maria S.
Maria S.
09:25 28 Feb 20
Bara positivt att säga om denna salong. Supernöjd med både resultat och bemötande. Personalen är proffsig och mån om att du som kund känner dig nöjd. Har gjort allt från Dermapen och IPL till kemiska peelingar hos Dejana och min hud har gått från torr, röd och trött till balanserad och fräsch med glow! Gjorde både Profilho och fillers i läpparna hos Sabina och resultatet var naturligt och fint!
Elin H.
Elin H.
09:37 29 Oct 19
Jag är så himla nöjd! 💖👌😍💖
Kommer hädanefter bara gå hit för mina behandlingar.
Har inte känt mig bekväm i hur jag såg ut innan. Tack vare Ioana så är jag bekymmerslös! 🙏🏼 de andra jag gått till för fillers är 👎 jämfört med MyBeauti Clinic!
Jag rekommenderar verkligen denna kliniken!

Tack!
Renée Isabell J.
Renée Isabell J.
18:51 27 Feb 19
Supernöjd med fillers som jag gjorde hos Iram! Man blir väl informerad och omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler.
Hanna Lehti K.
Hanna Lehti K.
09:35 03 Oct 17
js_loader

Kombinera flera behandlingar för ännu bättre hudhälsa

Ta tid för dig själv och din hud idag, det gynnar dig både på lång och kort sikt. Alla kombinationsbehandlingar sätts ihop utifrån dig som individ, vi har alla olika behov och önskemål och genom att individanpassa allt kan vi erbjuda den bästa lösningen för just dig. Våra injektionsbehandlare och hudterapeuter kommer tillsammans ta fram en behandlingsplan som passar dig.

Våra behandlingar kombineras ofta med klinisk hudvård för hemmabruk; cosmeceuticals. Vi använder oss av IS Clinic och Mesoestetic, produkterna går att kombinera och håller väldigt hög kvalitet.

Ta hand om din hud med hjälp av exklusiva produkter

Vi kan erbjuda dig ett stort utbud av fantastisk hudvård med goda resultat. Vår personal kan kombinera och skräddarsy ett hudvårdspaket som är anpassat precis efter din hudtyp, dina förutsättningar och dina önskemål. Ta kontakt med någon hos oss idag för att boka in en kostnadsfri konsultation – vi hjälper dig hitta det som passar för dig.

Före- och efterbilder

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på olika behandlingar med filler utförda av våra certifierade injektionsbehandlare på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Fillers läppförstoring före behandlingen Resultat av läppförstoring efter behandlingen
Fillers haka före behandling

Vanliga frågor och svar om fillers

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkarbedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Efter din fillerbehandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Vårt senaste filler-inlägg!

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer

Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer och vi rekommenderar dig att börja med en sådan. Under konsultationen går vi igenom dina önskade resultat och hur behandlingen kommer gå till. Vi utgår alltid från dig och dina förutsättningar. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker och därför kan du alltid känna dig bekväm med att ställa frågor till oss. Våra medarbetare på MyBeauty Clinic välutbildad och finns här för att hjälpa dig.

Du binder aldrig upp dig till något vid en konsultation, detta tillfälle är till för rådgivning så att du ska känna dig säker. Det går självklart bra att boka in en tid hos oss i samband med konsultationen. Som betalningsalternativ har vi SVEA finans och du kan läsa mer om det här.

Injektionsbehandlingar relaterade till filler-behandling

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din filler-behandling.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!