Fillers Stockholm, Göteborg för hud- & ansiktsföryngring

Nu erbjuder vi även Fillers i Halmstad & Partille

Info om filler

Injektionsbehandling
Pris från: 2 500 SEK Samtliga priser

Vad är fillers?

Fillers fyller ut och formar huden inifrån och gelen som används innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra, vilket binder fukt och skapar spänst i huden. 

Behandlingar med fillers fungerar också effektivt för att skulptera och konturera områden i ansiktet men även för att motverka ålderstecken och släta ut huden på önskade platser.

Behandlingar med filler är effektivt mot

Fillers är effektivt mot rynkor och linjer i ansiktet, mörka ringar under ögonen (tear trough), utfyllnad och konturering av kindben, käklinje och kinder, konturering  och korrigering av näsa, läppförstoring och läppkonturering samt korrigering av acneärr.

Så går en behandling till

Vi börjar med att lägga en bedövning som är anpassad för din typ av filler-behandling och i de flesta av fallen räcker det med en bedövningskräm. 

En av våra certifierade behandlare injicerar därefter filler strax under huden vid önskat område för att skapa volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. 

För att säkerställa så hög standard det bara går, använder vi oss enbart av marknadens absolut mest populära och kvalitetssäkrade varumärken samt produkter.

Spela videoklipp

Behandlingen ger omedelbara resultat

Med hjälp av en filler-behandling ser du resultat direkt även om det kan ta några veckor för fillern att nå sin fulla effekt. 

En annan fördel med fillers är att de inte är permanenta vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina ditt utseende som du vill.

“Jag är supernöjd med min fillerbehandling! MyBeauty Clinic informerade mig om det jag behövde veta inför min behandling och jag känner mig alltid omhändertagen här. Proffsig personal och fräscha lokaler. Stort tack och på återseende.”

Anonym kund från kliniken i Göteborg

Före- & efterbilder

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på olika behandlingar med filler utförda av våra certifierade injektionsbehandlare på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Fillers läppförstoring före behandlingen Resultat av läppförstoring efter behandlingen
Fillers haka före behandling

Vanliga frågor och svar om fillers

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkarbedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Efter din fillerbehandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Vårt senaste filler-inlägg!

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

före efterbild fillers Dina

Konturera ansiktet med fillers!

Du kanske har börjat se tidigare ålderstecken och ett mer insjunket utseende om kinderna.
Du kanske har asymmetrier där höger ansiktshalva skiljer sig från vänster ansiktshalva. Läs då detta!

Fortsätt läs »

Injektionsbehandlingar relaterade till filler-behandling

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din filler-behandling.

Boka behandling

Här kan du boka tid för en behandling på någon av våra kliniker, det går snabbt och är väldigt enkelt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]