070-486 20 75

PRX-T33 Göteborg

Nålfri behandling mot åldrande hud

Vi erbjuder PRX-T33 på MyBeauty Clinic

PRX-T33 är en behandlingsmetod som återfuktar och ger din hud mer spänst och lyster. Den aktiva substansen PRX-T33 masseras in på behandlingsområdet och kräver därför inga nålar.

Metoden kallas för nästa generations ”The Art of Anti-Ageing” och resultaten går att se direkt efter behandlingen. PRX-T33 ökar kollagenet – det ämne som stimulerar huden – och revitaliserar det behandlade området. Samtidigt bygger vätskan volym, reducerar linjer och rynkor och ger en jämnare hudton för ditt ansikte.

Allt fler kliniker och människor väljer att använda sig av den biorevitaliserande behandlingen PRX-T33 på grund av goda resultat med väldigt små risker. Till skillnad från många andra behandlingar blir huden inte extra känslig för solljus med PRX-T33. Därför kan behandlingen genomföras när som helst på året.

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och kan antingen göras friställt, eller i kombination med andra estetiska behandlingar för att förlänga eller förstärka resultatet ytterligare. Det finns ett flertal behandlingar som går att göra inför eller efter en PRX-T33-behandling. Exempelvis: injektionsbehandlingar, mesoterapi, PRP, tråd-behandling, Dermapen, fibroplast/plasma eller fraktionerad laser.

Resultat med PRX-T33

 • Reducerar rynkor/fina linjer
 • Stimulerar kollagenbildning i huden
 • Ger återfuktning på djupet och minskar torr hud
 • Ökad lyster och glow
 • Återskapar hudens fyllighet och elasticitet
 • Minskar ärrbildning
 • Utjämnar hudtonen
 • Ökar cellförnyelse
 • Minskar pigmenteringar och solskador

Behandlingsområde

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Bristningar

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är en CE-märkt produkt tillverkad och utvecklad av WiQo och Sveriges officiella återförsäljare är Derma ProMedical. Flera års forskning ligger bakom utvecklingen av produkten som nu är internationellt patenterad. PRX-T33 har två aktiva substanser vilka interagerar på en cellulär nivå – vilket skapar helt nya behandlingsmöjligheter.

Tekniken bygger på en modifikation av det frätande ämnet TCA-syra som tidigare har använts i samband med estetiska behandlingar. Genom att addera väteperoxid till TCA-syra minimerar det bieffekter som ökad ljuskänslighet, frostning, flagning och lång återhämtning.

Därför går det att med PRX-T33 se ett effektivt resultat – med minimal återhämtning. PRX- T33 innehåller även kojicsyra vilket minskar pigment och ger huden en jämnare ton med ökad lyster.

Vilket resultat ger behandling med PRX-T33?

Tack vare stimuleringen av hudens kollagenproduktion ses en föryngrad och lyft effekt med mer lyster efter behandlingen. Det kan jämföras med ett behandlingsresultat som liknar en kombination av fillers och komisk peeling.

Vi rekommenderar alltid att PRX-T33 utgörs i flera etapper eller i kombination med andra behandlingar för att optimera resultatet och minimera fina linjer, rynkor, pigment- och solskador. PRX-T33 verkar återfuktande på djupet vilket gör att resultatet består även lång tid efter behandlingskuren är avslutad.

Det finns ett flertal faktorer, exempelvis ålder, hudstatus och syfte med behandling som kommer att påverka det slutgiltiga resultatet. Behandlingen är alltid skräddarsydd för att nå optimalt resultat för din hud. Vanligtvis krävs 3–6 behandlingar med 7–14 dagars mellanrum. Att perioden mellan behandlingarna är så kort beror på att väteperoxiden i PRX-T33 motverkar den normalt sett frätande effekt som TCA-syran kan ha vid kemisk peeling. Därför krävs inte någon längre återhämtningsperiod mellan behandlingarna.

För att maximera resultatet än mer rekommenderar vi en kombination av PRX-T33 med ytterligare aktiva hudvårdsbehandlingar. Hos oss på MyBeauty Clinic har vi ett stort urval av individbaserade behandlingsplaner för ett optimalt och långtidsverkande resultat. Vi hjälper dig med att hitta den bästa lösningen för dina behov och önskemål. En kombination av två behandlingar kan ge mer än dubbel effekt, så hör gärna med oss om hur du kan uppnå det absolut bästa resultatet.

Vad för resultat man kan vänta sig av behandling med PRX-T33 av Mybeauty Clinic

Hur utförs en behandling med PRX-T33?

Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att du ska få det bästa resultatet och den bästa upplevelsen hos oss. Därför rekommenderar vi alltid en konsultation innan du bokar in en tid för behandling.

I samband med behandlingen börjar vi med att rengöra området som vi ska arbeta med. Vi fortsätter med att förbereda huden och ge den exakt rätt pH-värde innan vi börjar behandla med PRX-T33. Därefter appliceras och masseras produkten in lager för lager med en speciell teknik. Efter några minuter kommer vi att avlägsna PRX-T33 med vatten. Det är normalt att uppleva en lätt stickande känsla under behandlingen, vilket inte är farligt. Det hela avslutas med en ”ice-mask” över det vårdade området, vilket ger en härlig och kylande känsla för huden.

Den totala behandlingstiden är cirka 30–45 minuter beroende på vilket område som ska behandlas. Efteråt kan huden se lite rosig ut och det brukar försvinna inom några timmar. Du kan, direkt efter din behandling, återgå till dina vardagliga rutiner och även sminka över det området som nyss blivit behandlat.

I samband med behandlingen får du kostnadsfritt med dig produkter från WiQo Med som ska ersätta din vardagliga hudvård under de kommande sex dagarna. Det är ett sätt att förstärka resultatet och ge huden det korrekta pH-värdet för rätt stimulering, samtidigt som det skapar en skyddande barriär efter behandlingen.

Vad finns det för eventuella biverkningar?

En del personer kan uppleva en hettande känsla eller rodnad i några timmar efter behandling. Två till tre dagar efter din behandling finns det en liten risk att huden flagnar.

Personer som inte är lämpade för behandling:

 • Om du är gravid eller ammar
 • Om du har allergi mot något av de verksamma ämnena
 • Om du har skadad eller inflammerad hud (exempelvis akne, sår eller är solbränd)
 • Om du har en pågående virusinfektion såsom herpes
 • Om du har överkänslig hud
PRX-T33 eventuella biverkningar

Vanliga frågor om PRX-T33

Fördelen med PRX-T33 är att behandlingen passar för alla hudtyper och hudtoner, dessutom går det att göra behandlingen året om. En del hudvårdsbehandlingar kräver minimalt med solljus och kan därför inte göras sommartid.

Vi rekommenderar alltid att behandlingen föregås av en konsultation, då det finns undantagsfall när PRX-T33 inte är en lämplig behandling. Det gäller för:

 • Personer som är gravida eller ammar
 • Personer som har allergi mot något av de verksamma ämnena i PRX-T33
 • Personer som har överkänslig, skadad eller inflammerad hud, exempelvis solbränna, sår, akne eller Rosacea
 • Personer som har en pågående virusinfektion, exempelvis herpes
 • Personer som tar specifika mediciner. Vid konsultationen kommer vi avgöra om behandlingen är lämplig

Behandlingen görs helt och hållet utan nålar och vissa upplever ett mindre obehag, i form av en pirrande eller stickande känsla, i samband med appliceringen av PRX-T33. Behandlingen gör inte ont och obehagskänslan går snabbt över.

Antalet tillfällen för behandling är helt individuellt. Vanligtvis består en kur av mellan 3–6 tillfällen med 7–14 dagars intervall för att nå det önskade resultatet.

Det kortaste intervallet för behandlingstillfällen är sju dagar och det längsta upp till 20 dagar. Det är beroende på vad din hud behöver och vilket upplägg som passar just dig bäst. Vid pigmenteringar brukar det vara ett lite längre intervall mellan behandlingarna och för oelastisk och solskadad hy brukar 7–10 dagar vara standard.

Det finns flera behandlingar som går att kombinera med PRX-T33 i resultathöjande syfte. Laser, IPL, Dermapen, PRP, Mesoterapi är exempel som passar bra i kombination med PRX-T33. Boka en konsultation hos någon av våra kliniker för individuell rådgivning kring vilka behandlingar som passar bäst för dig. Vi anpassar behandlingen efter dina önskemål.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår  behandling av PRX-T33

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.