070-486 20 75

Fillers Haka Stockholm, Göteborg

Skulptera hakan med filler

Skulptera din haka och få en balanserad profil

Sedan urminnes tider har en skarp och markerad haka symboliserat både maskulinitet och femininitet. En av de första sakerna vi omedvetet letar efter för att avgöra skönhet och attraktion är distinkta drag, symmetri och raka linjer.

Hakan är ett område vars betydelse ibland glöms bort men som verkligen kan göra till eller från för harmoniska ansiktsdrag. Med åldern upplever vissa av oss mer insjunkningar, skuggningar och gropar på och omkring hakan. Med hjälp av injektionsbehandlingar och avancerade hudbehandlingar kan vi förbättra och mjuka upp eller konturera och förstärka hakområdet.

När vi tillför volym kan området samtidigt definieras och ge ansiktet en förstäkrt v-form hos kvinnor medan män ofta önskar en bredare och mer u-formad nedre del av ansiktet. Inte sällan kombineras flera områden i ansiktets nedre del – haka, pre-jawl, käklinje och käkvinkel för att skapa ett sammansmält och harmoniskt helhetsintryck av lower face.

Hos MyBeauty Clinic genomförs fillers – och injektionsbehandlingar enbart av legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor.

Hur går en behandling av hakan till?

Det här kan du förvänta dig

Hos oss på MyBeauty Clinic genomförs behandlingarna, som nämnt, alltid av profesionella och certifierade personer. För att behandlingen ska få bästa möjliga resultat så får du först träffa din injektionsbehandlare på en konsultation. Där kommer ni att prata om din medicinska historia, din individuella anatomi och dina önskade resultat. Injektionsbehandlaren lägger sedan fram ett förslag på en behandlingsplan som är anpassad efter dig. Så att behandlingen ska ge så bra resultat som möjligt och du får känna dig helt och hållet trygg.

När ni kommit överens om behandlingen tas en bild. Detta görs för att kunna dokumentera behandlingen och resultatet. Bilden sparas i din personliga journal och är inte tillgänglig för andra personer. Efter behandling tas sedan en ny bild på resultatet.

När vi behandlar hakan med fillers så använder vi alltid en icke-permanent Hyaluronbaserad filler. Just hakan är sällan ett känsligt område och brukar därför inte behöva bedövas. Om du tycker att det känns obehagligt eller är nervös kan vi alltid använda en lokalbedövande salva på hakan.

Behandlingen tar sedan bara några minuter och hur den exakt ser ut beror på din utgångspunkt och målet med behandlingen. Antingen använder man en vassare nål eller en trubbigare. Den trubbigare nålen, även kallad Cannula, är oftast en säkrare metod då den lämnar färre blåmärken och mindre svullnad. Fillern läggs sedan under hakmuskeln. Ibland kan hakmuskeln behöva behandlas med muskelavslappnande eftersom det är en sådan stark muskel och man inte vill att fillern ska flytta på sig.

Demonstration av behandling med filler i haka

Vad får jag för resultat?

Oftast kan du se resultat av din behandling på en gång. Men man brukar vänta med att utvärdera slutresultatet ungefär två veckor då all svullnad lagt sig. Ibland behöver man fler än en behandling för att uppnå sitt önskade resultat.

Finns det några biverkningar?

En fillersbehandling i hakan ger sällan några biverkningar. Som tidigare nämnt gör själva behandlingen inte ont men eftersom vi använder nålar kan det uppstå lite lätt rodnad, svullnad och ömhet där själva nålen gått in. Men det ska bara dröja kvar i ett par dagar.

Skulle du mot förmodan uppleva något annat obehag är det bara att kontakta oss på MyBeauty Clinic på en gång så hjälper vi dig.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom skulptering av haka med fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling för haka

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av hakan.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.