Fillers Haka Stockholm, Göteborg – Skulptera hakan med filler

Nu erbjuder vi även fillers haka i Halmstad & Partille

Info om fillers haka

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Skulptera din haka för en balanserad profil

Sedan urminnes tider har en skarp och markerad haka symboliserat både femininitet och maskulinitet. En av de första sakerna vi omedvetet, enligt flera större studier, letar efter för att avgöra skönhet är distinkta drag, symmetri och raka linjer. Men, det är inte alla av oss som haft turen att födas med en perfekt haka och faktum är att väldigt få personer har den turen. Hakan är ett område där åldersrelaterade förändringar kan ses som insjunkningar, skuggningar eller gropar. Som tur är kan du idag välja själv om det är ett av dina ansiktsdrag du skulle vilja förstärka eller dämpa.

Med hjälp av fillers kan du lätt jämna ut asymmetrier eller eventuella insjunkningar och gropar i hakan som antingen är genetiskt betingade eller som en stigande ålder fört med sig. Behandlingen går att anpassa på många olika sätt och du få en mer balanserad profil och ökad volym i området samtidigt som helheten ger symmetri och ett avsmalnat intryck.

Ofta kombineras filler i hakan med behandling av käklinjen eller mungipor/marionettlinjer (linjerna från mungiporna som går vid sidan om hakan) för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck av ansiktet. Om du har en mycket stark muskel i hakan (kallas ibland apelsinhaka) kan injektionsbehandlaren föreslå muskelavslappnande medel innan behandling med fillers för ett optimalt resultat.

Samtliga Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingar. Våra injektionsbehandlare är även certifierade av Estetiska Injektionsrådet för att ytterligare garantera och säkerställa den höga kunskapsnivån hos våra injektionsbehandlare.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt.

Hur går en behandling av hakan till?

Om du bestämt dig för att du vill behandla din haka genomförs en konsultation i samband med din bokade behandlingstid. Har du frågor du vill ställa eller få mer information om behandlingen och personlig rådgivning är du välkommen att boka tid för en enskild konsultation hos en av våra injektionsbehandlare.

Tillsammans med injektionsbehandlaren går du igenom din individuella anatomi, syfte med behandlingen och möjliga resultat eftersom det är viktigt att ha realistiska mål och förväntningar
med en injektionsbehandling. Injektionsbehandlaren besvarar även dina eventuella frågor och funderingar. Därefter presenterar injektionsbehandlaren ett (eller flera) förslag på behandlingsplaner anpassade efter dig och dina önskemål. Allt för att behandlingen ska ge så bra resultat som möjligt och du får känna dig helt och hållet trygg.

När behandlingen ska genomföras tas bilder på ditt ansikte från olika vinklar före och efter injektionerna med filler. Det görs för att kunna dokumentera din behandling och resultat. Bilderna sparas sedan i din personliga journal (som är sekretessbelagd). 

Behandling av hakan går relativt snabbt, på ett par minuter, och det är sällan någon bedövningskräm behövs eftersom området inte är särskilt känsligt. Har du önskemål om lokalbedövande kräm eller känner dig lite nervös inför behandlingen lägger injektionsbehandlaren på en lokalbedövande salva en stund innan behandlingen genomförs. 

Vi använder en icke-permanent hyaluronsyrebaserad filler vid behandling av hakan. Exakt hur proceduren går till anpassas individuellt och syftet med din behandling. Var fillern placeras, ofta under hakmuskeln (Mentalis) eller något ytligare beroende på det önskade resultatet. Injektionsbehandlaren använder en vass eller trubbig nål (kallad Cannula). Cannula kan vara en säkrare metod då den ger färre blåmärken och mindre svullnad.

Ibland kan hakmuskeln behöva behandlas med muskelavslappnande läkemedel ett par veckor före behandlingen, eller i samband med injektionen av filler eftersom det är en sådan stark muskel och man inte vill att fillern ska flytta på sig.

Demonstration av behandling med filler i haka

Resultat efter behandling med filler i hakan

Oftast kan du se resultat av din behandling på en gång. Men man brukar vänta med att utvärdera slutresultatet ungefär två veckor då all svullnad lagt sig. Ibland behöver man fler än en behandling för att uppnå sitt önskade resultat. Detta kommer injektionsbehandlaren informera dig om i samband med konsultationen inför din behandling samt eventuella rekommendationer av samtidig behandling av andra områden för bästa resultat.

Många kunder undrar vilken mängd filler som behövs och hur länge resultatet håller – vi kan tyvärr inte ge ett enkelt svar på detta utan det skiljer sig mellan oss alla. Vår kropp bryter ner hyaluronsyran i olika takt så du bör utgå från att du kommer behöva regelbundna behandlingar för ett bestående resultat.

Eventuella biverkningar efter behandling med filler i hakan?

En fillersbehandling i hakan ger sällan några biverkningar. Som tidigare nämnt gör själva behandlingen inte ont men eftersom vi använder nålar kan det uppstå lite lätt rodnad, svullnad och ömhet där själva nålen gått in. Ibland kan man uppleva lite spänningar i området vid mimik eller när man tuggar under ett par dagar vilket är helt normalt precis som övriga, ovan nämnda, eventuella biverkningar.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Skulle du mot förmodan uppleva obehag, ha frågor efter din behandling eller rådgivning kring vårt utbud är det bara att kontakta oss på MyBeauty Clinic på en gång så hjälper vi dig. Välkommen!

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom skulptering av haka med fillers.

Före- & efterbilder på haka efter behandling med filler

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på hakor efter behandlingar med filler, utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Injektionsbehandlingar relaterade till Filler för hakan

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling för haka

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av hakan.