Fillers Haka Stockholm, Göteborg – Skulptera hakan med filler

Nu erbjuder vi även fillers haka i Halmstad & Partille

Info om fillers haka

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Skulptera och markera haklinjen med fillers

Hakan är en symbol för maskulinitet för män och sensualitet för kvinnor. Eventuella rynkor, veck eller en sur mungipa kan försumma känslan av skönhet. 

Med fillers kan vi markera din haklinje, fylla i ojämnheter i huden kring hakan, eller bygga volym. Ibland kan man uppleva att man saknar haka, då är detta ett smidigt och tryggt sätt att skulptera den på. 

På MyBeauty Clinic har vi i åtanke ditt ansiktes anatomi och proportioner. Dessa faktorer medför ett naturligt och symmetriskt resultat.

Hur går det till vid en skulptering av haka?

Innan behandlingen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar, önskemål samt förutsättningar. Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal. Om du önskar lägger vi en bedövningskräm över hakan. 

Fillern injicerar vi sedan djupt under hakmuskeln mot benet. Detta gör vi för att minska risken att fillern flyttar sig. I vissa fall om du har en stark hakmuskel kräver behandlingen även en liten dos muskelavslappnande, detta för ett mer långvarigt resultat. 

Fillers i hakan kan hjälpa för att skapa symmetri, dölja en eventuell grop i hakan eller harmonisera din profil.

Demonstration av behandling med filler i haka

Skulptering av haka med filler visar omedelbara resultat

Med en filler-behandling för skulptering av hakan ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Eftersom en filler inte är permanent, ger detta dig möjlighet att underhålla och förfina din haka som du vill.

Finns där några biverkningar?

Fillers i hakan är inte särskilt smärtsam. Biverkningar som kan uppstå är oftast ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom skulptering av haka med fillers.

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Denna artikel tillägnas varje injektionsbehandlares största säkerhet – Hyalase! Med Hyalase (Hyaluronidase) kan vi snabbt ta bort fillers baserade på hyaluronsyra (HA). Hyalase består av enzymer som katalyserar nedbrytningen av hyaluronsyran.

Fortsätt läs »

Före- & efterbilder på haka efter behandling med filler

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på hakor efter behandlingar med filler, utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Fillers haka före behandling

Injektionsbehandlingar relaterade till Filler för hakan

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling för haka

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av hakan.