Fillers Haka Stockholm, Göteborg – Skulptera hakan med filler

Nu erbjuder vi även fillers haka i Halmstad, Partille & Gävle

Info om fillers haka

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Skulptera din haka och få en snyggare profil

Sedan urminnes tider har en skarp och markerad haka symboliserat både maskulinitet och femininitet. En av de första sakerna vi letar efter för att avgöra skönhet är distinkta drag, symmetri och raka linjer. Men, det är inte alla av oss som haft turen att födas med en perfekt haka. Faktum är att väldigt få personer har den turen. Dessutom är hakan ett sådant område där vi med åldern märker allt fler insjunkningar, skuggningar och gropar. Som tur är kan du idag välja själv om det är ett av dina ansiktsdrag du skulle vilja förstärka.

Med hjälp av fillers kan du fylla ut de gropar som i hakområdet som åldern för med sig, eller jämna ut potentiellt asymmetriska drag. På så sätt kan du skapa mer volym och samtidigt smalna av området och ge ett mycket mer symmetriskt och jämnt intryck. Ofta kombineras den här behandlingen med en behandling av käklinjen för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck av ansiktet.

Hos MyBeauty Clinic genomförs fillersbehandlingar alltid av legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor.

Hur går en behandling av hakan till?

Det här kan du förvänta dig

Hos oss på MyBeauty Clinic genomförs behandlingarna, som nämnt, alltid av profesionella och certifierade personer. För att behandlingen ska få bästa möjliga resultat så får du först träffa din injektionsbehandlare på en konsultation. Där kommer ni att prata om din medicinska historia, din individuella anatomi och dina önskade resultat. Injektionsbehandlaren lägger sedan fram ett förslag på en behandlingsplan som är anpassad efter dig. Så att behandlingen ska ge så bra resultat som möjligt och du får känna dig helt och hållet trygg.

När ni kommit överens om behandlingen tas en bild. Detta görs för att kunna dokumentera behandlingen och resultatet. Bilden sparas i din personliga journal och är inte tillgänglig för andra personer. Efter behandling tas sedan en ny bild på resultatet.

När vi behandlar hakan med fillers så använder vi alltid en icke-permanent Hyaluronbaserad filler. Just hakan är sällan ett känsligt område och brukar därför inte behöva bedövas. Om du tycker att det känns obehagligt eller är nervös kan vi alltid använda en lokalbedövande salva på hakan.

Behandlingen tar sedan bara några minuter och hur den exakt ser ut beror på din utgångspunkt och målet med behandlingen. Antingen använder man en vassare nål eller en trubbigare. Den trubbigare nålen, även kallad Cannula, är oftast en säkrare metod då den lämnar färre blåmärken och mindre svullnad. Fillern läggs sedan under hakmuskeln. Ibland kan hakmuskeln behöva behandlas med muskelavslappnande eftersom det är en sådan stark muskel och man inte vill att fillern ska flytta på sig.

Demonstration av behandling med filler i haka

Vad får jag för resultat?

Oftast kan du se resultat av din behandling på en gång. Men man brukar vänta med att utvärdera slutresultatet ungefär två veckor då all svullnad lagt sig. Ibland behöver man fler än en behandling för att uppnå sitt önskade resultat.

Finns det några biverkningar?

En fillersbehandling i hakan ger sällan några biverkningar. Som tidigare nämnt gör själva behandlingen inte ont men eftersom vi använder nålar kan det uppstå lite lätt rodnad, svullnad och ömhet där själva nålen gått in. Men det ska bara dröja kvar i ett par dagar.

Skulle du mot förmodan uppleva något annat obehag är det bara att kontakta oss på MyBeauty Clinic på en gång så hjälper vi dig.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom skulptering av haka med fillers.

Före- och efterbilder på haka efter behandling med filler

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på hakor efter behandlingar med filler, utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Fillers haka före behandling

Injektionsbehandlingar relaterade till Filler för hakan

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en filler-behandling för haka

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av hakan.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!