070-898 00 48

MiraDry® Göteborg

Permanent reducering av svett och lukt under armarna

MyBeauty Clinic Göteborg är unika med miraDry® och permanent svettreducering i södra Sverige

Lider du av svettningar eller dålig lukt under armarna? Då är miraDry® lösningen! Det är en icke-kirurgisk behandling som genom mikrovågsteknik säkert och effektivt tar bort dina svettkörtlar i armhålan. Vi har många kunder som berättat om hur deras livskvalitet påverkas negativt av Hyperhidros, överdriven svettning. Med miraDry® inaktiveras dina svett och luktkörtlar permanent och du slutar att svettas.

Kliniskt bevisad med upp till 82 % svettreducering

MiraDry® är godkänd av FDA, CE-märkt och finns idag i över 50 länder. När du får hjälp av oss på MyBeauty Clinic blir du omhändertagen av läkare och sjuksköterskor. Genom kliniska studier av miraDry® kan man påvisa en svettreducering med upp till 82%. Du blir dessutom av med dålig lukt samtidigt som hårtillväxten under armarna minskar. MiraDry® är en prisvärd behandling då du inte behöver några regelbundna återbesök.

Resultat efter behandling med miraDry®?

Ditt resultat är alltid individuellt men med miraDry® märker du en skillnad direkt efter behandling. Vi ser alltid till att följa upp och utvärdera din behandling och därför bokas du in för ett återbesök efter 2-3 veckor. Om vi vid detta besök ser att du skulle behöva en andra behandling med miraDry® så bokar vi in en ny tid. Gör du den andra behandlingen inom 1 år efter din första får du dessutom ett reducerat pris. En andra behandling kan dock tidigast göras 3 månader efter din första behandling.

Hur går behandlingen med miraDry® till?

Behandlingen utförs av specialutbildad legitimerad sjuksköterska eller läkare och innan din behandling hålls en konsultation med dig. Här går vi igenom dina förväntningar, hur behandlingen går till samt vad du bör tänka på innan och efter behandling. Du har även möjligheten att ställa frågor till oss.

Så här går behandlingen till:

  • Behandlingsområdet markeras och din behandlare injicerar en lösning som består av bedövning och koksalt. Detta görs för att behandlingen ska bli smärtfri, men också för att lyfta hudlagret där svettkörtlarna finns, samt skydda underliggande vävnad.
  • Din behandlare håller ett munstycke mot huden och ett vakuum bildas.
  • Mikrovågor hettar upp svettkörtlarna och samtidigt kyler munstycket ner det yttersta hudlagret

En behandling med miraDry® är helt smärtfri och tar cirka 20-30 minuter per sida. Du är på kliniken i ungefär 2 timmar.

MiraDry Permanent Lukt- & Svettreducering

Vanliga frågor och svar om miraDry®

Då man lägger en lokal bedövning vid behandlingsområdet gör inte själva behandlingen med miraDry® ont.

Vid en behandling med miraDry® är det viktigt att du inte är nyrakad, några dagars hårstubb krävs. Detta för att man ska kunna identifiera behandlingsområdet.

Använd inte deodorant eller antiperspirant 24 timmar före behandlingen.

MiraDry® har armhålan som enda behandlingsområde för tillfället. Fler behandlingsområden blir tillgängliga under 2021, t.ex. händer, rygg och fötter.

Det finns inga som helst risker med behandlingen miraDry® och den enda upptäckta bieffekten är att hårtillväxten minskar.

Under första dagen är man svullen och man kan känna sig lite knölig i armhålorna. Detta går bort inom några få dagar och man kan då återgå till träning/sport som vanligt.

Eventuella biverkningar efter behandling med miraDry®

Efter behandlingen kan du uppleva en viss svullnad på grund av vätskan som injicerats. För att minska svullnaden kan du kyla området med kylklampar. Vi rekommenderar dig även att använda receptfria antiinflammatoriska läkemedel för att korta ner läkningsprocessen efter din behandling. Under din första vecka ska du ta det lugnt och undvika fysiska aktiviteter, samt att köra bil. De flesta av våra kunder kan dock återgå till arbete dagen efter behandling.

Du kan även uppleva en känsla av knölar eller ojämnheter i vävnaden men detta försvinner efter en månad. Vissa får även nedsatt känsel i området, och det kan ta 4-6 månader innan din känsel är helt återställd. För att minska risken för infektion ska du undvika rakning och deodorant, samt vara noga med att hålla området rent.

Senaste inlägget om miraDry®

Värdefulla tips och allt det senaste inom miraDry® hittar du på vår blogg, nedan hittar ni det senaste inlägget som handlar om miraDry®.

Dermatology Life Quality Index (DLQI) Hyperhidros

Syftet med detta frågeformulär är att få veta hur din Hyperhidros/svettning har påverkat dig den senaste veckan.

Vänligen välj ett alternativ för varje fråga.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med MiraDry

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av MiraDry.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.