Hyalase Stockholm, Göteborg för hud- & ansiktsföryngring

Nu erbjuder vi även Hyalase i Halmstad & Partille

Info om Hyalase

Injektionsbehandling
Pris från: 2 500 SEK Samtliga priser

Vad är Hyalase?

Hyalase (Hyaluronidase) är en en familj av enzymer som hjälper till att katalysera nedbrytning av hyaluronsyra (HA).

Läkemedlet används av injektionsbehandlare för att återställa och ta bort fillers i både akuta situationer om exempelvis fillers råkat injiceras i ett kärl och orsakat komplikationer men även när patienten inte är nöjd med resultatet efter en HA-baserad filler.

Hur går behandling med Hyalase till?

Med detta läkemedel kan vi nästintill punktmarkera området vi vill lösa upp genom att anpassa en dos och injektionsdjup.

Har du inte fått Hyalase tidigare börjar injektionsbehandlaren först med ett litet ”pricktest” på armen för att se så att du inte reagerar negativt på läkemedlet. Detta är en säkerhetsaspekt för att utesluta eventuella allergier där vi injicerar en liten mängd i underhudsfettet på underarmen.

Därefter börjar vi behandla området du önskar med Hyalase. Ibland kan våra kunder behöva göra återbesök i 2-3 omgångar när vi ska lösa upp filler.

Filler som legat länge eller en hårdare filler är ibland svårare att bryta ner än en relativt nybehandlad och mjukare filler.

Vanliga frågor om fillers

Hyaluronsyra är ett ämne som finns naturligt i kroppen. Det ger huden volym och upprätthåller fuktbalansen. Varje dag bryts en tredjedel av kroppens hyaluronsyra ner för att ersätts av ny, men med åldern minskar hyaluronsyran i kroppen kraftigt. Med fillers kan man tillföra fukt till huden på ett effektivt sätt, genom att injicera hyaluronsyra.

Mängden fillers avgörs helt efter vilket område du ska behandla. Ska du exempelvis göra en större läppförstoring brukar vi använda 1,0 ml, men önskar du bara en liten förstoring räcker det oftast med 0,5 ml. Vill du göra en kindbensförstoring använder vi vanligen 1,0 – 2,0 ml per sida.

Det finns inga tecken på att allergiker inte kan göra en fillerbehandling. Men du ska inte göra en fillerbehandling med lokalbedövning om du är känslig eller allergisk mot tandläkarbedövning (lidokain) eller något annat ämne som finns i fillern.

Nej, du får inte göra en fillerbehandling om du är gravid.

Efter din fillerbehandling bör du undvika träning, alkohol och flygning i 48 timmar.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Hyalase

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Hyalase.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]