Om MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en kedja av skönhetskliniker specialiserade på estetiska och rekonstruktiva behandlingar inom hudvård & injektion i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Konceptet MyBeauty

Vi på MyBeauty Clinic vill lyfta personlig skönhet och hjälpa dig att framhäva dina unika sidor och drag, för att få dig att känna dig vacker, inifrån och ut.

Hos oss kan du känna dig trygg och säker. Vi arbetar endast med världsledande varumärken, toppmodern utrustning och högutbildad personal. Vi har nära kontakt med alla våra patienter. Vi skräddarsyr individuella behandlingsplaner för att erbjuda dig den behandling du behöver för att nå det resultat som du önskar.

Spela videoklipp
försäkring folksam mybeauty clinic kvinna modell

Försäkrad via Folksam

Hos oss ska du alltid känna dig trygg & säker. Därför erbjuder vi alla våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam.
Lediga jobb på MyBeauty Clinic puff

Jobba på MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic växer som aldrig förr & vi söker nu efter behöriga behandlare. Du kan även skicka in en spontanansökan via formuläret!
MyBeauty Clinic Integritetspolicy

Vår integritetspolicy

Vi respekterar din personliga integritet. Ta del av hur vi samlar in & behandlar dina personuppgifter samt rättigheter du har gentemot vårt företag.

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en kedja av skönhetskliniker specialiserade på estetiska och rekonstruktiva behandlingar inom hudvård & injektion i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille. Vi står för trygghet, personlig service och hög kvalitet. MyBeauty Clinic arbetar efter målsättningen att erbjuda skönhet, precis som du vill ha den.

Spela videoklipp

Skönhet, precis som du vill ha den

I vårt breda utbud av behandlingar finns något för alla. Oavsett om det är ansikte, hud, kropp eller hår du vill göra en mindre eller en större förändring med. Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Dessutom är personal såväl som kunder försäkrade hos oss, från stunden de kliver in på kliniken.

Med stor expertis inom behandlingarna vi utför, en nära relation till våra kunder och ständig utveckling av oss och våra tjänster ligger vi i framkant inom branschen, med marknadens mest innovativa metoder. Allt för att säkerställa att vi erbjuder våra kunder skönhetsbehandlingar i världsklass.

om mybeauty clinic - två modeller poserar
Två modeller poserar för MyBeauty Clinic och förmedlar skönhet för dig

Våra skönhetskliniker

Våra kliniker är inredda med toppmodern utrustning och bemannade med certifierade experter. Stig in i en öppen och fräsch miljö med omhändertagande personal som finns här just för dig.

MyBeauty Clinic Stockholm, Strandvägen 11b

MyBeauty Clinic Stockholm Strandvägen

MyBeauty Clinic har en modern klinik som ligger centralt beläget på Strandvägen, mellan Östermalmstorg och Djurgården.
MyBeauty Clinic Stockholm, Strandvägen 11b

MyBeauty Clinic Stockholm Mood Gallerian

MyBeauty Clinic finns nu även i MOOD Gallerian i Stockholm.
MyBeauty Clinic Göteborg

MyBeauty Clinic Göteborg Engelbrektsgatan

MyBeauty Clinics första klinik i Göteborg som ligger belägen på Engelbrektsgatan, bara ett stenkast från Avenyn.
MyBeauty Clinic Göteborg

MyBeauty Clinic Göteborg Magasinsgatan

MyBeauty Clinics har en fin klinik i Göteborg som ligger belägen på supercharmiga Magasinsgatan 26, mittemot den fantastiska restaurangen Tavolo.
MyBeauty Clinic Halmstad

MyBeauty Clinic Halmstad Badhusgatan

MyBeauty Clinic Halmstad ligger centralt beläget på Badhusgatan, vid den pittoreska Norre Katts park.
MyBeauty Clinic Partille

MyBeauty Clinic Partille Portstråket

MyBeauty Clinic Partille ligger belägen på den nybyggda handelsgatan i hjärtat av bostadsprojektet Partille Port.

MyBeauty Academy

Vi erbjuder utbildningar för de som jobbar inom skönhetsbranschen eller står vid startlinjen till sin karriär. Idag är vi den aktör som utbildar flest sjuksköterskor, tandläkare och läkare inom estetiska injektioner i Norden.

mybeauty academy certificate of attendance

MyBeauty Franchise

Att öppna upp sin egen verksamhet och driva den på ett långsiktigt och lönsamt sätt är en stor utmaning för många. Det kräver enormt med arbete och det ställs extremt höga krav, speciellt i en bransch där fokus ligger på kundens trygghet. Med MyBeauty Franchise gör vi det möjligt.

MyBeauty Franchise

MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. MyBeauty Charity ger därför en del av vår vinst till välgörenhet. Varje år genomför vi olika CSR-projekt, med syfte att göra världen till en bättre plats, för alla.

MyBeauty Charity

Vårt samarbete med Sophiahemmet och Dr. Leif Gylbert

Vi är stolta över samarbetet med Sophiahemmet och Dr. Leif Gylbert, en av branschens ledande och mest meriterade plastikkirurger i Sverige.

plastikkirurgen dr. leif gylbert
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!