070-486 20 75

Om MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en kedja av skönhetskliniker specialiserade på estetiska och rekonstruktiva behandlingar inom hudvård & injektion i Stockholm och Göteborg.

Konceptet MyBeauty

Vi på MyBeauty Clinic vill lyfta personlig skönhet och hjälpa dig att framhäva dina unika sidor och drag, för att få dig att känna dig vacker, inifrån och ut.

Hos oss kan du känna dig trygg och säker. Vi arbetar endast med världsledande varumärken, toppmodern utrustning och högutbildad personal. Vi har nära kontakt med alla våra patienter. Vi skräddarsyr individuella behandlingsplaner för att erbjuda dig den behandling du behöver för att nå det resultat som du önskar.

Spela videoklipp
försäkring folksam mybeauty clinic kvinna modell

Försäkrad via Folksam

Hos oss ska du alltid känna dig trygg & säker. Därför erbjuder vi alla våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam.
Lediga jobb på MyBeauty Clinic puff

Jobba på MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic växer som aldrig förr & vi söker nu efter behöriga behandlare. Du kan även skicka in en spontanansökan via formuläret!
MyBeauty Clinic Integritetspolicy

Vår integritetspolicy

Vi respekterar din personliga integritet. Ta del av hur vi samlar in & behandlar dina personuppgifter samt rättigheter du har gentemot vårt företag.

MyBeauty Clinic

MyBeauty Clinic är en kedja av skönhetskliniker specialiserade på estetiska och rekonstruktiva behandlingar inom hudvård & injektion i Stockholm och Göteborg. Vi står för trygghet, personlig service och hög kvalitet. MyBeauty Clinic arbetar efter målsättningen att erbjuda skönhet, precis som du vill ha den.

Spela videoklipp

Skönhet, precis som du vill ha den

I vårt breda utbud av behandlingar finns något för alla. Oavsett om det är ansikte, hud, kropp eller hår du vill göra en mindre eller en större förändring med. Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Dessutom är personal såväl som kunder försäkrade hos oss, från stunden de kliver in på kliniken.

Med stor expertis inom behandlingarna vi utför, en nära relation till våra kunder och ständig utveckling av oss och våra tjänster ligger vi i framkant inom branschen, med marknadens mest innovativa metoder. Allt för att säkerställa att vi erbjuder våra kunder skönhetsbehandlingar i världsklass.

om mybeauty clinic - två modeller poserar
Två modeller poserar för MyBeauty Clinic och förmedlar skönhet för dig

Våra skönhetskliniker

Våra kliniker är inredda med toppmodern utrustning och bemannade med certifierade experter. Stig in i en öppen och fräsch miljö med omhändertagande personal som finns här just för dig.

Utbildning i 3D Microblading

Vi på MyBeauty Clinic är stolta över att erbjuda en trygg utbildning för kosmetisk tatuering med världsledande pigment från PhiBrows.

MyBeauty Clinics verksamheter är godkända av miljö och hälsoskydd. De startkit från PhiBrows som ingår i vår utbildning är godkända av Läkemedelsverket.

Vi anpassar utbildningen efter dig, saknar du erfarenhet är det inga problem. Efter avslutad utbildning erbjuder vi även två månader onlinesupport.

Utbildningens kursdatum - Dejana visar studenter hur en 3d-microblading utförs

MyBeauty Franchise

Att öppna upp sin egen verksamhet och driva den på ett långsiktigt och lönsamt sätt är en stor utmaning för många. Det kräver enormt med arbete och det ställs extremt höga krav, speciellt i en bransch där fokus ligger på kundens trygghet. Med MyBeauty Franchise gör vi det möjligt.

MyBeauty Franchise

MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. MyBeauty Charity ger därför en del av vår vinst till välgörenhet. Varje år genomför vi olika CSR-projekt, med syfte att göra världen till en bättre plats, för alla.

MyBeauty Charity
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.