070-486 20 75

Ansikte

Förfina/framhäv ansiktets vackra drag

Vad behöver du hjälp med?

MyBeauty Clinic erbjuder ansiktsbehandlingar för dig och dina unika behov. Oavsett om det är ansiktskonturering, rynkbehandling eller läppförstoring du önskar för att ge ditt utseende ett extra lyft. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi en kostnadsfri konsultation.

Boka tid för en behandling av ansiktet

Tillsammans går vi igenom dina önskemål. Därefter planerar och bokar vi din behandling. Konsultationskostnaden dras självklart av om du väljer att genomföra din behandling av ansiktet hos oss.

MyBeauty Clinic utanför klinik
Certiferad personal

Injektionsbehandlare hos MyBeauty Clinic

Alla som arbetar med behandlingar hos MyBeauty Clinic har rätt kompetens för behandlingarna som utförs vilket är en trygghet för dig som väljer att komma till oss för dina konsultationer och behandlingar. MyBeauty Clinic följer, utan undantag Lag (2021:363) Estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar i samband med injektionsbehandlingar.

Injektionsbehandlingar utförs alltid av legitimerad läkare, tandläkare eller sjuksköterska med vidareutbildning inom injektionsbehandlingar. MyBeauty Clinic är registrerade vårdgivare hos IVO och anmälda hos Miljöförvaltningen i respektive kommun. I samband med injektionsbehandlingar följer vi det lagstadgade konsultationskravet med betänketid om minst 48 timmar innan du kan ge samtycke till, och utföra, en eventuell behandling.

Att hitta rätt behandling för ansiktet

På MyBeauty Clinic vill vi att du ska känna dig nöjd och trygg med dig själv. Därför är vi noga med att vara tillmötesgående och flexibla. Detta syns inte bara i vårt sätt att bemöta våra kunder, utan också i vårt breda behandlingsutbud. Hos oss finns något för alla. Oavsett om det är en klassisk ansiktsbehandling, en 3D Microblading av ögonbryn eller en kemisk peeling, har vi det som behövs för att ge dig en känsla av välbefinnande.

Med erfarenhet vet vi att alla kunder inte är helt säkra på vilken behandlingsmetod som är bäst för just dem. Ingen fara. Alla våra behandlingar inleds med ett samtal, där du får träffa en av certifierade behandlare. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.

ansikte-for-dig
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.