Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg för alla sorters hudtyper och hudproblem

Nu erbjuder vi även Ansiktsbehandling i Halmstad & Partille

Info om ansiktsbehandling

Behandling för ansiktet
Pris från: 595 SEK Samtliga priser

Skräddarsydda ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder många typer av ansiktsbehandlingar för alla sorters hudtyper och hudproblem. Våra utbildade hudterapeuter skräddarsyr ett upplägg som passar dina behov. Oavsett om det är en klassisk behandling med uppfräschning och rengöring på djupet, eller en mer modern metod för hudföryngring och reducering av rynkor du önskar.

En ansiktsbehandling är effektiv mot

Torr hy, fet hy, pormaskar, pigmentfläckar och rynkor.

Så går ansiktsbehandlingen till

Ansiktsbehandlingen inleds med en noggrann hudanalys, där du får träffa en av våra auktoriserade hudvårdsterapeuter. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig. Längden på behandlingen beror på vilken teknik och metod som krävs för att uppnå det resultat du önskar.

Individanpassade behandlingsplaner

Vi tar fram individanpassade behandlingsplaner som löper över flera månader, med väl genomtänkta uppehåll för att din hud och ditt ansikte ska återhämta sig mellan varje session på kliniken.

Finns där några biverkningar?

Vissa patienter upplever en lätt rodnad, klåda eller irritation i huden efter den första behandlingen. Dessa biverkningar avtar snabbt och uppstår sannolikt inte vid upprepade behandlingar.

Spela videoklipp
Ansiktsbehandling

Vanliga frågor om ansiktsbehandling

Vi rekommenderar att du gör en ansiktsbehandling var 4-8e vecka, för optimal hudhälsa.

Följ din hudterapeuts rekommendationer för hur du bäst tar hand om din hud. Våra experter ger dig gärna råd för att hjälpa dig nå bästa tänkbara resultat.

Ja, du kan göra andra behandlingar mellan dina ansiktsbehandlingar. Exempel på kombinationsbehandlingar är kemisk peeling, dermapen eller plasma pen.

Att boka en konsultation med en av våra utbildade hudvårdsteraoeuter är en bra ide. Vi tar fram en behandlingsplan för dina behov och ger dig professionella och individuellt anpassade produktrekommendationer som passar din hud. Alla våra ansiktsbehandlingar inleds med en grundläggande hudanalys.

En ansiktsbehandling med djuprengöring stimulerar huden och tillför ny energi. Huden blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer minskas. Djuprengöring gör även att huden lättare tar till sig vårdande produkter.

Vårt senaste tips från bloggen

Värdefulla tips och allt det senaste inom behandlingar för ditt ansikte.

Information om solskydd hos MyBeauty Clinic

Varför är solskydd alltid ett måste?

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.

Fortsätt läs »

Behandlingar relaterade till ansiktsbehandling

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Ansiktsbehandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Ansiktsbehandling.