070-486 20 75

Ansiktsbehandling Göteborg

För alla sorters hudtyper och hudproblem

Ge ditt ansikte nytt liv med en behandling

Vårt ansikte påverkas mycket av yttre faktorer såsom sol, vind och regn. Just därför är det extra viktigt att ge ditt ansikte näring och omtanke. Hudens yttersta lager består av döda hudceller som kan blockera porerna och förhindra huden från att andas. En ansiktsbehandling rengör på djupet, exfolierar och ger näring så att ditt ansikte kan återfå sin naturliga lyster. Det gör också att din hud lättare kan ta till sig ämnen från vårdande produkter.

Vi har olika sorters behandlingar som bland annat riktas mot fukt, akne eller djuprengöring. På MyBeauty Clinic anpassar vi behandlingen efter dina behov och önskemål. Du är alltid välkommen att rådfråga oss kring vilken behandling som kommer passa dig bäst.

Hur går en klassisk ansiktsbehandling till?

Under en behandling hos oss blir du alltid omhändertagen av en kunnig hudterapeut. Behandlingen inleds med rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Därefter görs en hudanalys där vi går igenom din hudvård och eventuella sjukdomar och läkemedelsbehandlingar som kan påverka din hudstatus.

Avslutningsvis får du en peeling, anpassad efter din hudtyp, som rengör på djupet följt av en ansiktsmask med vårdande produkter. Du får alltid personliga hudvårdsrekommendationer så att du på bästa sätt ska kunna ta hand om din hud. Vi är alltid flexibla i våra behandlingar och anpassar oss efter varje kund.

Här erbjuder vi behandlingen

Vanliga frågor om ansiktsbehandling

Vi rekommenderar att du gör en ansiktsbehandling var 4-8:e vecka, för optimal hudhälsa.

Följ din hudterapeuts rekommendationer för hur du bäst tar hand om din hud. Våra experter ger dig gärna råd för att hjälpa dig nå bästa tänkbara resultat.

Ja, du kan göra andra behandlingar mellan dina ansiktsbehandlingar. Exempel på kombinationsbehandlingar är kemisk peeling, DermaPen eller plasma pen.

Att boka en konsultation med en av våra utbildade hudvårdsteraoeuter är en bra idé. Vi tar fram en behandlingsplan för dina behov och ger dig professionella och individuellt anpassade produktrekommendationer som passar din hud. Alla våra ansiktsbehandlingar inleds med en grundläggande hudanalys.

En ansiktsbehandling med djuprengöring stimulerar huden och tillför ny energi. Huden blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer minskas. Djuprengöring gör även att huden lättare tar till sig vårdande produkter.

Vårt senaste tips från bloggen

Värdefulla tips och allt det senaste inom behandlingar för ditt ansikte.
Information om solskydd hos MyBeauty Clinic

Varför är solskydd alltid ett måste?

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.

Fortsätt läs »

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en ansiktsbehandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din ansiktsbehandling.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.