070-486 20 75

Hals, dekolletage & händer

Känsliga områden som lätt glöms bort

De senaste åren har många av våra kunder efterfrågat behandlingar som förbättrar och stärker huden i dessa områden. Områden som lätt glöms bort men som ses desto mer. MyBeauty Clinic har successivt utökat behandlingarna för dessa områden utifrån säkra behandlingsprotokoll och produkter – allt för att du ska få de mest gynnsamma resultaten utifrån dina egna önskemål och förutsättningar.

prx-t33-resultat-mybeauty-clinic

Vanliga frågor om hals, dekolletage & händer

Produkter och behandlingar anpassade för dessa områden vårdar och har en uppstramande, återfuktande effekt och hjälper till att släta ut rynkor och minska pigmenteringar eller en ojämn hudton.

Vilken behandling som passar bäst beror på ditt utgångsläge och kan handla om att återställa volym för att bädda in och dölja senor eller blodkärl till att reducera solskador och pigmentfläckar. Oavsett vilken behandling du väljer har vi på MyBeauty Clinic ett brett spektrum av resultatinriktade behandlingar som förstärker och stimulerar kollagen, återfuktning och hudstrukturen i området som behandlas.

Vid dekolletaget des vanligen pigmenteringar och rynkor. Linjer som uppkommer vid tryck genom olika sömnpositioner påverkar detta område.

Händernas hud förlorar sin elasticitet och spänst när kollagenbildningen minskar. Med stigande ålder kan våra händer bli torra, oelastiska med solfläckar, seniga handryggar och synliga blodådror. Våra händers åldrandeprocess påverkas av genetiska faktorer men är också en del av kroppen som utsätts för många livsstilsrelaterade påfrestningar som sol, väderlek och vatten.

Halsen har inte lika många smörjande talgkörtlar som på övriga kroppen vilket gör att åldersförändringar kan ses tidigare genom att huden får minskad spänst och ökad torrhet.

Använd gärna samma produkter som till ditt ansikte men riktad hudvård just för dessa områden är ett bra komplement. Solskyddsfaktor är viktigt för att motverka och förebygga åldrandet av huden och solskador.

Träning i sig påverkar cirkulationen och hela kroppen positivt liksom cirkulationshöjande egenmassage men det hjälper sällan tillräckligt för att nå önskat resultat. I kombination med klinikbehandlingar är fysisk aktivitet och massage bra komplement.

Framför allt förebyggande genom att använda SPF och skyddande klädsel. Att förbättra befintliga solskador kan förbättras med klinikbehandlingar. Vi träffar dig gärna för en kostnadsfri konsultation för att kunna ge individuella råd kring vilken behandling och produkter som passar din hud bäst.

Ibland ses senorna, de så kallade platysmabanden, på halsen tydligare när vi åldras vilket kan ge vertikala linjer som blir mer framträdande när hudens elasticitet minskar. Platysma påverkar inte mimiken i ansiktet och kan framgångsrikt behandlas med muskelavslappnande medel och resultatet blir en uppstramande effekt med ett lätt lyft och en mer definierad käklinje och halsområdet.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.