Fillers Tinningar Stockholm, Göteborg – Återskapa volym kring tinningarna med filler

Nu erbjuder vi även fillers tinningar i Halmstad & Partille

Info om fillers kring tinningar

En injektionsbehandling
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Är fillers kring tinningar och panna en behandling för dig?

Har du under den senaste tiden lagt märke till ålderstecken i ditt ansikte? Eller har du kanske gått ner i vikt? Dessa faktorer leder till att vi förlorar volym och elasticitet i ansiktet och är helt normalt. Ett av de vanligaste områdena att uppmärksamma den här typen av förlorad volym är framförallt orådet kring tinningarna och pannan. Lyckligtvis går det lätt att återställa volymen med hjälp av fillers och omedelbart få resultat och ett föryngrat utseende.

Samtliga Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingarr. Våra injektionsbehandlare är även certifierade av Estetiska Injektionsrådet för att ytterligare garantera och säkerställa den höga kunskapsnivån hos våra injektionsbehandlare.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt

Behandligsförlopp vid filler i tinningar (temporalis) och/eller panna

– en behandling med wow-resultat

Hos oss på MyBeauty Clinic får du alltid träffa erfarna och certifierade injektionsbehandlare som innan varje behandling genomför en konsultation med dig. Under konsultationen diskuterar ni dina frågor, förväntningar och önskade resultat. Efter det gör injektionsbehandlaren en analys och föreslår en behandlingsplan för dig. Vi utgår alltid ifrån din egen anatomi och proportioner för att skapa ett så naturligt resultat som möjligt. Sedan tas dina före-bilder för att kunna dokumentera ditt resultat, det tas även bilder efter behandlingen som sedan sparas i din personliga journal. All dokumentation om din behandling är givetvis sekretessbelagd.

Själva behandlingen kan utföras på olika sätt beroende på vad dina önskemål och förutsättningar. Injektionsbehandlaren väljer den metod som är bäst lämpad för just dig. Vid tinningarna kan behandlaren välja mellan en vassare nål där fillern placeras mot benet eller en trubbig nål (Cannula) för möjligheten att injicera något ytligare. När du gör en fillersbehandling i pannan så används alltid en Cannula. Det gör man för att den trubbigare nålen avsevärt minskar risken för svullnad, blåmärken eller andra, mer ovanliga, komplikationer i just pannområdet. Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic gör alltid allt för att din behandling ska utföras på säkrast möjliga sätt och det är även av den anledning metoden för injicering anpassas vid varje enskild behandling.
Karin Johansson berättar om fillers och dess potential

Resultat efter behandling med filler i tinningar och/eller panna

Du kommer att märka skillnad direkt efter behandlingen men först efter ett par veckor kommer du veta helt säkert vad du får för resultat. För att få ett optimalt resultat kan du behöva upprepa behandlingen vilket injektionsbehandlaren kommer att informera dig om vid er konsultation.

Med en fillersbehandling i tinningarna och pannan så återställer du den volym som med tiden tenderar att minska för de flesta av oss. Men behandlingen gör betydligt mer än så, att återskapa volym i tinningområdet ger ett naturligt lyft åt ansiktet och ditt ansikte får en mer symmetrisk form. Som en bonus är också att ögonbrynen får ett lätt lyft vilket ger ett piggare utseende och en mer öppen blick.

Hyaluronsyrebaserad filler är icke permanent och kroppen bryter successivt ner produkten. I vilken takt är olika från person till person. Upprepade behandlingar med olika tidsintervall behövs för att resultatet ska bestå. Tinning- och pannområdet har en medellång nedbrytsningstid och kan hålla cirka 12-18 månader – men som sagt – det är högst individuellt.

Eventuella biverkningar efter behandling med filler i tinningar och/eller panna

Biverkningar för den här behandlingen är ganska ovanliga. Om du känner något kan det oftast relateras till själva nålsticken. Vissa upplever att det spänner och stramar något när de tuggar ett par dagar efter behandlingen.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Om du har frågor eller funderingar kring din behandling är det bara att kontakta oss på MyBeauty Clinic så hjälper vi dig direkt.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers vid tinningarna.

Injektionsbehandlingar relaterade till fillers tinningar

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler kring tinningar

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din fillerbehandling.