070-898 00 48

Fillers Tinningar Stockholm, Göteborg

Återskapa volym kring tinningarna med filler

Fillerbehandling i tinningar och panna

Förlust av volym och insjunkningar i området vid tinningarna (även kallat temporalis) och pannan (frontalben) kan vara genetiskt eller uppstår i samband med åldrande eller viktminskning. Insjunkningarna kan ge ett åldrat utseende men volymen går att återskapa med hyaluronsyrebaserad filler. Behandlingen ger ett naturligt lyft och ansiktet en mer harmonisk och symmetrisk form. Filler i ansiktets övre del ger även stöd och ett lätt lyft för ögonbrynen.

Injektionsbehandlare hos MyBeauty Clinic utgår från din anatomi och proportioner vid behandlingen för att skapa ett naturligt resultat.

Så går behandlingen av tinningar/panna till

Den inledande konsultationen är viktig för att injektionsbehandlaren ska få ta del av dina tankar och önskemål med behandlingen men också för att du ska få möjlighet att ställa frågor om och inför din behandling. Injektionsbehandlaren berättar om de olika stegen i behandlingen och informerar om vad du ska tänka på den närmsta tiden efteråt.

Behandlingen dokumenteras – före och efter – och bilderna sparas i din sekretessbelagda personliga journal.

Det finns, som med de flesta områden, olika metoder för att injicera fillern vid behandling av tinning- och pannområdet. Vid fillerbehandling av tinningar kan injektionsbehandlaren använda en vass nål där fillern injiceras djupt mot benet eller en trubbig kanyl, Cannula och placera fillern något ytligare eller djupt beroende på syfte och mål med behandlingen. Vid behandling av panna används alltid Cannula. Användandet av Cannula minskar risker för svullnad, blåmärken och minskar avsevärt riskerna för behandlingsrelaterade komplikationer.

Karin Johansson berättar om fillers och dess potential

Filler i tinningar eller panna ger omedelbara resultat

Du ser resultat omgående efter behandlingen men först efter några veckor kan man utvärdera resultatet. Ibland behöver behandlingen upprepas för optimalt resultat. Hållbarheten är individuell och du kan fylla på området innan all produkt försvunnit eftersom filler av Hyaluronsyra är en icke permanent behandlingsmetod.

Finns det biverkningar av behandlingen?

Ofta är biverkningar efter injicering av fillers i tinningar och panna ovanliga och kan relateras till nålsticken. Vissa upplever att det spänner och stramar något när de tuggar under någon eller några dagar efter behandlingen. Vi uppskattar att du snarast möjligt kontaktar MyBeauty Clinic om du har frågor efter din behandling.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med filler kring tinningar

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din filler-behandling.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.