070-486 20 75

Läppförstoring med fillers Stockholm, Göteborg

För fylliga & naturliga läppar

Läppförstoringar utförda av specialister

Har du naturligt tunna och små läppar eller har dina läppar förlorad spänst och volym på grund av åldrande? Drömmer du om naturligt fylliga läppar?

Genom att tillföra den naturliga gelen hyaluronsyra, även kallad filler, kan man åstadkomma ett naturligt, fylligt och jämnt resultat. Med hyaluronsyrebaserad filler kan vi, utifrån dina önskemål skapa volym, skapar spänst och/eller ge dina läppar tydligare konturer.

På Mybeauty Clinic är vi specialister på läppar. Vi vet hur man bygger upp ett hållbart resultat på ett säkert och hållbart sätt, oavsett om det är en liten eller stor förändring som du vill åstadkomma. Våra legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare som arbetar hos oss som injektionsbehandlare har ditt ansiktes anatomi och proportioner i åtanke vilket medför ett naturligare och mer symmetriskt slutresultat. Vi överbehandlar inte området och vet vikten av att bygga upp resultat över tid och skynda långsamt. Om du har besvär från tidigare behandlingar i form av migrering, klumpar eller ojämheter har våra injektionsbehandlare kunskap och kompetens kring hantering av detta och området kan i vissa fall behöva behandlas med ett licensläkemedel för att minska eller förhindra kort- eller långsiktiga komplikationer och biverkningar.

Fillers läppar – Hur utförs behandlingen?

Innan din läppförstoring utförs en konsultation där du, tillsammans med din injektionsbehandlare, diskuterar och går igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar inför en eventuell behandling. Konsultationen är kostnadsfri och utförs digitalt eller i samband med ett besök på kliniken – minst 48h före en planerad behandling.

I samband behandlingsproceduren går ni åter igenom stegen för din behandling. Injektionsbehandlaren fotograferar dig före och efter behandlingen för att kunna använda bilderna som en del av dokumentationen i din personliga journal. Du väljer själv om du vill ha bedövningskräm på läpparna eller om du önskar, injicerar vi bedövning. Därefter injiceras filler strax under huden i läpparna. Tekniken som injektionsbehandlaren använder anpassas till din individuella anatomi och önskemål för att exempelvis skapa och skarpare konturer, förfina asymmetrier eller bygga och återställa volym.

Det finns många olika tekniker vid läppinjektioner och din injektionsbehandlare kommer tillsammans med dig och dina önskemål välja just den teknik som passar dig.

En läppförstoring med fillern Cytosial

Fillers för läppar ger omedelbara resultat

Du ser resultat direkt efter behandlingen men viss grad av individuell svullnad förekommer. Vi rekommenderar att behandlingen utvärderas 2-4 veckor efter din behandling då fillern integrerats i vävnaden och eventuell sticksvullnad har lagt sig. En läppförstoring är inte permanent vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina läpparna precis som du vill.

Finns det några biverkningar?

Vanliga biverkningar efter en läppbehandling med fillers är blåmärken, svullnad, ömhet eller rodnad.

Komplikationer efter en läppförstoring med fillers är sällsynt. Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet eller svullnad som vanligtvis försvinner inom två dygn. Skulle en mer allvarlig biverkning eller komplikation uppstå är våra legitimerade sjuksköterskor, läkare och tandläkare som arbetar med injektioner erfarna och vet hur de på bästa sätt hanterar olika situationer. Givetvis finns också alla läkemedel som kan vara nödvändiga vid alla typer av komplikationer tillgängligt för personalen på alla våra kliniker.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom läppförstoring och fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en läppförstoring

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av läppförstoring.
Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.