Läppförstoring med fillers Stockholm, Göteborg för fylliga & naturliga läppar

Nu erbjuder vi även Läppförstoring i Halmstad, Partille & Gävle

Info om 💋 läppförstoring

En behandling med fillers
Pris från: 2 800 SEK Samtliga priser

Läppförstoringar utförda av specialister

Har du naturligt tunna och små läppar, förlorad spänst och volym på grund av åldrande? Drömmer du om att ha naturligt fylliga läppar?

Genom att tillföra det naturliga gelen hyaluronsyra, även kallat filler, kan man åstadkomma ett naturligt, fylligt och jämnt resultat. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och bygger volym, skapar spänst och ger läpparna tydligare konturer.

På Mybeauty Clinic är vi specialister på läppar. Vi vet hur man bygger de på rätt sätt, oavsett om det är en liten eller stor förändring som du vill åstadkomma. Våra certifierade injektionsbehandlare har ditt ansiktes anatomi och proportioner i åtanke vilket medför ett naturligare och mer symmetriskt slutresultat. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med ditt resultat eller reagera på fillerbehandlingen, kan du återställa huden med hjälp av en hyalasebehandling.

Fillers läppar – Hur går det till?

Innan läppförstoringen diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare vad dina förväntningar, önskemål och förutsättningar är.

Vi börjar med att ta bilder för din personliga journal. Inför behandlingen lägger vi bedövningskräm på läpparna eller om du önskar, injicerar vi bedövning. Därefter injiceras filler strax under huden i läpparna, antingen önskar du skarpare konturer, förfina asymmetrier eller bygga volym. 

Det finns många olika tekniker vid läppinjektioner och din injektionsbehandlare kommer tillsammans med dig och dina önskemål välja just den teknik som passar dig.

En läppförstoring med fillern Cytosial
Spela videoklipp

Fillers för läppar ger omedelbara resultat

Med fillers ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Läppförstoringen är inte permanent vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina läpparna precis som du vill.

Finns där några biverkningar?

Vanliga biverkningar efter en läppbehandling med fillers är blåmärken, svullnad, ömhet eller rodnad.

Komplikationer efter en läppförstoring med fillers är sällsynt, eftersom fillers består av ämnen som är naturliga för kroppen. Om biverkningar uppstår är de oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet eller svullnad som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom läppförstoring och fillers.

Före- & efterbilder på läppförstoringar

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på läppförstoringar utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Fillers läppförstoring före behandlingen Resultat av läppförstoring efter behandlingen
Före fillers läppar Resultat efter fillers läppar
Före en läppförstoring med filler Resultatet efter en läppförstoring med filler

Injektionsbehandlingar relaterade till läppförstoring

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Läppförstoring

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Läppförstoring.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!