070-486 20 75

Radiesse hudföryngring Göteborg

Skarpa kontraster eller mjuk boost

Effektiv hudföryngring

Är du ute efter en behandling som ger din hud både volym och spänst? Då är en injektionsbehandling med Radiesse något för dig. Med sina egenskaper konstruerar och lyfts huden. Vanliga behandlingsområden är käklinje, kindben eller djupa rynkor.

Radiesse består av små mikrosfärer av kalciumhydrixlaptit i en vattenbaserad gel med glycerin. De små mikrosfärerna stimulerar hudens fibroblaster och ökar kroppens egen kollagenproduktion, vilket ger en föryngrande effekt. Denna behandling är effektiv på alla områden där huden förlorat sin spänst och stadga.

Vilket resultat ger behandling med Radiesse?

Radiesse ger omedelbar visuell effekt tack vare sin gelstruktur, men även ett långvarigt resultat då mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Radiesse har en hög viskositet och elasticitet och är därför perfekt för dig som vill bygga upp volym. Effekten av en injektion håller i cirka 12 månader men oftast längre. Radiesse är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Många av våra kunder kombinerar Radiesse med andra behandlingar, till exempel DermaPen eller Profhilo. Vill du veta mer om behandlingen är du alltid välkomna att kontakta oss.

Hur går en behandling med Radiesse till?

Det första steget är att du och din injektionsbehandlare går igenom dina önskemål med behandlingen. Ni kommer också gå igenom hur behandlingen går till och vad du bör tänka på innan och efter.

Radiesse är ett gelliknande medel som injiceras under huden med hjälp av en tunn nål eller en kanyl (Cannula). Vid konturering eller fyllning av rynkor injiceras Radiesse ofta djupare ner mot benhinnan för att lyfta området underifrån, vilket skiljer Radiesse mot andra fillers.

Radiesse hudföryngring

Omedelbar och långvarigt resultat

Den speciella gelstrukturen ger omedelbar visuell effekt, medan de minsta kalciummikrosfärerna bidrar till att stimulera din egen kollagenproduktion naturligt, vilket ger ett långvarigt resultat.

Eventuella biverkningar efter behandling med Radiesse

Biverkningar efter en behandling är individuellt och beror på vilket område som behandlats. En del kan uppleva en lätt rodnad eller ömhet. Behandlingsområdet kan dessutom kännas lite svullet och hårt de första dagarna efter behandling. Blåmärken kan som vid alla injektionsbehandlingar uppkomma men försvinner inom ett par dagar efter behandlingen. Om du har frågor kring biverkningar eller behandlingen i sig är det bara att höra av dig till oss på MyBeauty Clinic så svarar vi på dina funderingar.

Senaste inlägget om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers och radiesse hudföryngring.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Radiesse

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med Radiesse.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.