RADIESSE hudföryngring Stockholm, Göteborg – skarpa kontraster eller mjuk boost

Nu erbjuder vi även Radiesse i Halmstad

Info om Radiesse

Injektionsbehandling
Pris från: 5 000 SEK Samtliga priser
  • Radiesse utförs i: Stockholm, Göteborg och Halmstad
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-12 månader
  • Delbetala din behandling med Radiesse räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Är du ute efter en behandling som ger din hud både volym och spänst? Då är en injektionsbehandling med Radiesse något för dig. Med sina egenskaper konstruerar och lyfts huden. Vanliga behandlingsområden är käklinje, kindben eller djupa rynkor.

Radiesse består av små mikrosfärer av kalciumhydrixlaptit i en vattenbaserad gel med glycerin. De små mikrosfärerna stimulerar hudens fibroblaster och ökar kroppens egen kollagenproduktion, vilket ger en föryngrande effekt. Denna behandling är effektiv på alla områden där huden förlorat sin spänst och stadga.

 

Vilket resultat ger behandling med Radiesse?

Radiesse ger omedelbar visuell effekt tack vare sin gelstruktur, men även ett långvarigt resultat då mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Radiesse har en hög viskositet och elasticitet och är därför perfekt för dig som vill bygga upp volym. Effekten av en injektion håller i cirka 12 månader men oftast längre. Radiesse är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Många av våra kunder kombinerar Radiesse med andra behandlingar, till exempel DermaPen eller Profhilo. Vill du veta mer om behandlingen är du alltid välkomna att kontakta oss.

Hur går en behandling med Radiesse till?

Det första steget är att du och din injektionsbehandlare går igenom dina önskemål med behandlingen. Ni kommer också gå igenom hur behandlingen går till och vad du bör tänka på innan och efter.

Radiesse är ett gelliknande medel som injiceras under huden med hjälp av en tunn nål eller en kanyl (Cannula). Vid konturering eller fyllning av rynkor injiceras Radiesse ofta djupare ner mot benhinnan för att lyfta området underifrån, vilket skiljer Radiesse mot andra fillers. 

Radiesse hudföryngring

Omedelbar och långvarigt resultat

Den speciella gelstrukturen ger omedelbar visuell effekt, medan de minsta kalciummikrosfärerna bidrar till att stimulera din egen kollagenproduktion naturligt, vilket ger ett långvarigt resultat.

Eventuella biverkningar efter behandling med Radiesse

Biverkningar efter en behandling är individuellt och beror på vilket område som behandlats. En del kan uppleva en lätt rodnad eller ömhet. Behandlingsområdet kan dessutom kännas lite svullet och hårt de första dagarna efter behandling. Blåmärken kan som vid alla injektionsbehandlingar uppkomma men försvinner inom ett par dagar efter behandlingen. Om du har frågor kring biverkningar eller behandlingen i sig är det bara att höra av dig till oss på MyBeauty Clinic så svarar vi på dina funderingar.

Senaste inlägget om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers och radiesse hudföryngring.

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Radiesse

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med Radiesse.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]