070-486 20 75

Radiesse hudföryngring Göteborg

Skarpa kontraster eller mjuk boost

Effektiv hudföryngring

Är du ute efter en behandling som ger din hud både volym och spänst? Då är en injektionsbehandling med Radiesse något för dig. Med sina egenskaper konstruerar och lyfts huden. Vanliga behandlingsområden är exempelvis kindben, käklinje eller djupa rynkor. Radiesse innehåller små mikrosfärer av kalciumhydrixlaptit i en vattenbaserad gel med glycerin. Det är en kollagenstimulerande filler som är CE-märkt och FDA-godkänd för medicinskt bruk. De små mikrosfärerna stimulerar hudens fibroblaster och ökar kroppens egen produktion av kollagen, vilket ger en föryngrande effekt. Denna behandling är effektiv på alla områden där huden har förlorat sin spänst, volym och stadga.

Vilket resultat ger behandling med Radiesse®?

En radiesse behandling ger omedelbar visuell effekt tack vare sin gelstruktur, men även ett långvarigt resultat då mikrosfärerna stimulerar hudens egen produktion av kollagen. Radiesse har en hög viskositet och elasticitet och är därför perfekt för dig som vill bygga upp volym. Effekten av en injektion Radiesse håller i cirka 12 månader men oftast längre. Radiesse är biokompatibel och bryts ner gradvist i kroppen. Många av våra kunder kombinerar Radiesse med andra fillers och hudbehandlingar, till exempel DermaPen eller Profhilo. Vill du veta mer om behandlingen är du alltid välkommen att kontakta oss.

Behandling med Radiesse®

Det första steget är att du och din injektionsbehandlare går igenom dina önskemål med behandlingen. Ni kommer också gå igenom hur behandlingen går till och vad du bör tänka på innan och efter.

Radiesse är ett gelliknande medel som injiceras under huden med hjälp av en tunn nål eller en kanyl (Cannula). Vid konturering eller fyllning av rynkor injiceras Radiesse ofta djupare ner mot benhinnan för att lyfta området underifrån, vilket skiljer Radiesse mot andra fillers.
Radiesse hudföryngring

Omedelbart och långvarigt resultat

Den speciella gelstrukturen av Radiesse ger omedelbar visuell effekt, medan de minsta kalciummikrosfärerna bidrar till att stimulera din egen kollagenproduktion naturligt, vilket ger ett långvarigt resultat.

Eventuella biverkningar efter behandling med Radiesse®

Biverkningar efter en behandling är individuellt och beror på vilket område som behandlats. En del kan uppleva en lätt rodnad eller ömhet. Behandlingsområdet kan dessutom kännas lite svullet och hårt de första dagarna efter behandling. Blåmärken kan som vid alla injektionsbehandlingar uppkomma men försvinner inom ett par dagar efter behandlingen. Om du har frågor kring biverkningar eller behandlingen i sig är det bara att höra av dig till oss på MyBeauty Clinic så svarar vi på dina funderingar.

Vanliga frågor och svar:

Priset på Radiesse behandlingarna kan variera beroende på flera faktorer, inklusive behandlingsområde, mängden produkt som krävs och den specifika prissättningen som din klinik eller behandlare tillämpar. På MyBeauty Clinic startar priset för en behandling med radiesse på 5490 kronor.

Radiesse är en filler med mångsidighet – den kan användas för att behandla olika områden på ansiktet och kroppen, vilket gör det till ett brett verktyg för ansiktsförbättring och kroppsformning. Radiesse kan förbättra exempelvis kindben, nasolabiala veck, käklinje, haka och händer för att skapa en jämnare och ungdomligare estetik.

Behandlingen är snabb och effektiv och alla patienter kan känna sig trygga med att produkten är kliniskt testad, och både CE- och FDA-godkänd.

Absolut! Radiesse är ett attraktivt alternativ för dem som söker en effektiv hudföryngring. Många kunder kombinerar även behandlingen med andra fillers eller hudbehandlingar för att uppnå önskade resultat. Om du söker en snabb, effektiv och säker metod för att förbättra hudens utseende, kan Radiesse vara värt att överväga.

Resultatet av Radiesse är vanligtvis synligt omedelbart efter behandlingen. Du kan märka en omedelbar förbättring av hudens volym och kontur. Effekten kommer att förstärkas under de följande veckorna när eventuell svullnad och rodnad avtar och produkten anpassar sig till din kropp.

Radiesse är känt för sin långvariga effekt jämfört med vissa andra fillers på marknaden. Resultatet av Radiesse varar i upp till 12 månader för de flesta personer. Efter denna tid bryts produkten gradvis ner av kroppen och effekten avtar.

Senaste inlägget om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers och radiesse hudföryngring.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Radiesse

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med Radiesse.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.