Radiesse hudföryngring Stockholm, Göteborg – Minskar hudens tecken på åldrande

Nu erbjuder vi även Radiesse i Halmstad

Info om Radiesse

Injektionsbehandling
Pris från: 3 500 SEK Samtliga priser
  • Radiesse utförs i: Stockholm, Göteborg och Halmstad
  • Behandlingstid: 30-60 minuter​
  • Hållbarhet: 6-12 månader
  • Delbetala din behandling med Radiesse räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Vad är Radiesse?

Radiesse hjälper till att återställa spänsten och volymen i huden genom att stimulera kroppens egen produktion av kollagen och elastenfibrer. Med sina unika egenskaper lyfter och konturerar Radiesse huden. Metoden motverkar de yttre tecknen på åldrande och reducerar rynkor samtidigt som du behåller din naturliga skönhet.

Radiesse hudföryngring är effektivt mot

Volym för kindben, veck och rynkor vid näsa och mun, neddragna mungipor, konturering av haka, käklinje och käkvinklar samt volymåterställning av händer.

Så går Radiesse hudföryngring till

Radiesse är ett gelliknande medel som injiceras under huden med hjälp av en tunn nål. Till skillnad från andra fillers läggs Radiesse ofta lite djupare, ner mot benhinnan för att fylla ut grövre veck och rynkor. Radiesse stimulerar naturlig kollagenproduktion inifrån, vilket gör att ett tätt nätverk av färskt kollagen och elastiska fibrer utvecklas i huden över en lång period.
Radiesse hudföryngring

Omedelbar och långvarigt resultat

Den speciella gelstrukturen ger omedelbar visuell effekt, medan de minsta kalciummikrosfärerna bidrar till att stimulera din egen kollagenproduktion naturligt, vilket ger ett långvarigt resultat.

Finns där några biverkningar?

Biverkningar vid Radiesse-injektioner är individuella och beror på vilket område du behandlar. Vissa patienter upplever en lätt rodnad eller svullnad och injektionen kan också ge blåmärken, som försvinner inom några dagar.

Senaste inlägget om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers och radiesse hudföryngring.

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Radiesse

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med Radiesse.