070-486 20 75

Våra lediga tjänster

Gör din karriär på en av Sveriges största kedjor inom skönhet!

MyBeauty Clinic växer så det knakar och vi söker ständigt efter fler medarbetare på våra kliniker runt om i Sverige. Skulle du vara intresserad av ett spännande arbete inom skönhet? Tveka då inte att höra av dig till oss med ditt CV. Även om vi inte aktivt söker efter en position så går det alltid bra att skicka en spontanansökan!

Lediga jobb på MyBeauty Clinic i Stockholm

Lediga jobb på kliniken i Stockholm

Börja din karriär inom skönhet på MyBeauty Clinic Stockholm – en skönhetsklinik som ligger i centrala Stockholm, i hjärtat av den pulserande gallerian MOOD Stockholm, ett stenkast från NK. Kliniken är ett samarbete med BEAUTY & SPA.

Lediga jobb på kliniken i Göteborg

Gör din karriär på vår skönhetsklinik som ligger beläget på Engelbrektsgatan i hjärtat av Göteborg, bara ett stenkast från Avenyn. MyBeauty Clinic Göteborg är den första kliniken som öppnades i vår kedja av skönhetskliniker.

Lediga jobb på MyBeauty Clinic i Göteborg
Lediga jobb på MyBeauty Clinic i Partille

Lediga jobb på kliniken i Partille

Hitta ditt drömjobb på MyBeauty Clinic i Partille! Skönhetskliniken ligger belägen på den helt nybyggda handelsgatan som utgör själva hjärtat i bostadsprojektet Partille Port.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.