Våra lediga tjänster

Gör din karriär på en av Sveriges största kedjor inom skönhet!

MyBeauty Clinic växer så det knakar och vi söker ständigt efter fler medarbetare på våra kliniker runt om i Sverige. Skulle du vara intresserad av ett spännande arbete inom skönhet? Tveka då inte att höra av dig till oss med ditt CV. Även om vi inte aktivt söker efter en position så går det alltid bra att skicka en spontanansökan!

Lediga jobb på MyBeauty Clinic i Stockholm

Lediga jobb på kliniken i Stockholm

Börja din karriär inom skönhet på MyBeauty Clinic Stockholm – en skönhetsklinik som ligger vackert och centralt beläget på Strandvägen, mellan Östermalmstorg och Djurgården. Här erbjuder vi bl.a. den unika behandlingen Verju.

Lediga jobb på kliniken i Göteborg

Gör din karriär på vår skönhetsklinik som ligger beläget på Engelbrektsgatan i hjärtat av Göteborg, bara ett stenkast från Avenyn. MyBeauty Clinic Göteborg är den första kliniken som öppnades i vår kedja av skönhetskliniker.

Lediga jobb på MyBeauty Clinic i Göteborg
Lediga jobb på MyBeauty Clinic i Halmstad

Lediga jobb på kliniken i Halmstad

Ta steget och starta din karriär på MyBeauty Clinic i Halmstad. Vi är en skönhetsklinik som ligger centralt beläget på Badhusgatan, vid den pittoreska Norre Katts park.

Lediga jobb på kliniken i Partille

Hitta ditt drömjobb på MyBeauty Clinic i Partille! Skönhetskliniken ligger belägen på den helt nybyggda handelsgatan som utgör själva hjärtat i bostadsprojektet Partille Port.

Lediga jobb på MyBeauty Clinic i Partille
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]