Kemisk peeling Stockholm, Göteborg – för slät, vacker och välmående hy

Nu erbjuder vi även Kemisk Peeling i Halmstad & Partille

Info om Peeling

Behandling för ansiktet
Pris från: 895 SEK Samtliga priser

Vad är Kemisk Peeling?

Vi erbjuder behandlingar med kemisk peeling som förbättrar hudens kvalitet och ger ett ungt, fräscht och naturligt resultat. Våra behandlingar med syror och exfoliering verkar effektivt för olika problemområden som akne, pigmentfläckar och porer, men fungerar också för dig som vill ha en problemfri hy.

Effektivt mot

Skadade hudceller, orenheter, pormaskar och rynkor.

Så går behandlingen till

Med våra kemiska peelingar exfolieras hudens översta lager. Genom att stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna med nya. Behandlingen inleds med en noggrann hudanalys, där du får träffa en av våra auktoriserade hudvårdsterapeuter. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig. Längden på behandlingen beror på vilken teknik och metod som krävs för att uppnå det resultat du önskar.

Finns där några biverkningar?

Vissa patienter upplever en lätt rodnad, klåda eller irritation i huden efter den första behandlingen. Dessa biverkningar avtar snabbt och uppstår sannolikt inte vid upprepade behandlingar.

Peeling ger resultat direkt

Behandlingsresultatet ger en ren, uppfräshad och återfuktad hud direkt. Kemisk peeling gynnar även oren hud genom att sänka pH-värdet i huden och förebygger finnar samt pormaskar.

Behandling med Kemisk Peeling

Vanliga frågor om Kemisk Peeling

En peeling ger en ren, uppfräschad och återfuktad hud direkt. Kemisk peeling gynnar även oren hud genom att sänka pH-värdet i huden och förebygger finnar samt pormaskar.

Med våra kemiska peelingar exfolieras hudens översta lager. Genom att stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna med nya. Behandlingen inleds med en noggrann hudanalys, där du får träffa en av våra auktoriserade hudvårdsterapeuter. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig. Längden på behandlingen beror på vilken teknik och metod som krävs för att uppnå det resultat du önskar.

Efter de allra flesta kemiska peelingar som vi utför på MyBeauty Clinic kan du gå tillbaka till arbetet direkt. Eventuellt kan du ha en mindre hudrodnad, som lätt går att pudra över. Efter de allra starkaste peelingbehandlingarna kan huden bli mer röd den första dagen och börja fjälla lite grann dag 3-7. Därför är det viktigt att du smörjer in dig under den perioden.

Akne beror på en överproduktion av talg, vilken ofta ligger instängd i talgkörteln på grund av en liten propp av keratin. En peelingbehandling löser upp proppen på djupet och gör det möjligt för den att tömmas på innehåll, istället för att omvandlas till finnar och utslag.

Vi rekommenderar att du behandlar Melasma och andra hormonella pigmentfläckar med bland annat kemisk peeling, eftersom IPL och laser kan förvärra symptomen. Vid peelingbehandlingen gör du huden mottaglig genom AHA-syror och använder pigmentreglerande ämnen som Phyticsyra och Kojicsyra för att både bleka ner pigmentfläckarna och för att stabilisera pigmentbildningen i pigmentcellerna så att du förebygger framtida pigmentfläckar.

Kemisk peeling kan kombineras med rekommenderade hudvårdsprodukter och medicinsk hudvård, eftersom peeling hjälper till att öppna upp huden och göra den mer mottaglig för vitaminer och antioxidanter. Med andra ord har du möjlighet att få ännu bättre effekt om du använder rätt produkter. Dessutom förbereder du huden inför nästa kemiska peel så att den i sin tur ger dig maximalt effekt.

Du får inte genomföra en starkare kemisk peeling om du har någon av följande kontraindikationer:

 • Du är gravid, försöker bli gravid eller ammar
 • Har använt accutane (roaccutan) inom de senaste 2 åren
 • Har använt antibiotika (utvärtes eller invärtes) inom de senaste 4 veckorna
 • Laserkirurgi/laserbehandlingar inom de senaste 12 veckorna
 • Använt glykolsyra, Retin A (Tretinoin) eller Renova inom de senaste 2 veckorna
 • Tendens att bilda keloidärr
 • Tendens till eller pågående munsår (herpes)
 • Autoimmun sjukdom eller hepatit
 • Öppen eller skadad hud eller aktiva lesioner
 • Solbränd hud
 • Cancerbehandlingar, inklusive kemoterapi och/eller strålning
 • Vaxning eller användning av hårborttagningssystem under de senaste 7 dagarna
 • kan ha ökad känslighet

Senaste tipsen från bloggen

Värdefulla tips och allt det senaste inom kemisk peeling för ditt ansikte.

Information om solskydd hos MyBeauty Clinic

Varför är solskydd alltid ett måste?

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.

Fortsätt läs »

Behandlingar för ansiktet relaterade till Peeling

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Kemisk Peeling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Peeling.