070-898 00 48

Ådernät & kärlbristningar Göteborg

Reducera missprydande kärlbristningar

Missprydande blodkärl och ådernät

Vi har stor erfarenhet av att behandla missprydande blodkärl och ådernät med microsklerosering. Injektionsbehandlingen hjälper till att reducera oönskade kärlsprängningar och synliga blodkärl, som är vanligt förekommande då det är ärftligt.

Behandlingen är effektiv mot

Ådernät, ytliga blodkärl och kärlbristningar på ben, armar samt kropp.

Här erbjuder vi behandlingen

Så går behandlingen till

Microskleroserings-lösningen innehåller läkemedlet aethoxysclero, som får kärlet att skrumpna och försvinna. En av våra certifierade behandlare injicerar precis rätt mängd medel med hjälp av en tunn nål på utvalt område. Efter injektionsbehandlingen råder vi dig att använda en stödstrumpa dygnet runt i en vecka och därefter under dagtid i ytterligare en vecka.

Ådernät och kärlbristningar

Resultatet varar lång tid och syns snabbt

Behandlingsresultatet syns snabbt och varar under lång tid, beroende på hur dina anlag ser ut. För att bli av med alla dina ådernät rekommenderar vi 3-4 behandlingar med en månads mellanrum.

Senaste tipsen från bloggen

Värdefulla tips och allt det senaste inom ådernät & kärlbristningar direkt från vår blogg.

Information om solskydd hos MyBeauty Clinic

Varför är solskydd alltid ett måste?

I veckans blogginlägg tänkte vi lyfta fram de populäraste behandlingarna inför vår och sommarhalvåret. Nu när vår och sommar närmar sig är det oerhört viktigt att stärka upp huden ordentligt inför att den starka solen kommer fram.

Fortsätt läs »

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av Ådernät & kärlbristningar

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Ådernät & kärlbristningar.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.