Fillers nasolabialveck Stockholm, Göteborg – Återställ spänst & volym

Nu erbjuder vi även fillers nasolabialveck i Halmstad & Partille

Info om Nasolabialveck

En behandling med filler
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Behandling av nasolabialveck & mungipor med filler

Veck som går från näsan ned till mungiporna kallas för nasolabialveck. Nasolabialvecken blir ofta tydligare med åren, då huden upplever spänst och volymförlust. 

Som tur är kan vi fylla ut dina nasolabialveck med hjälp av filler. Fillern som används innehåller hyaluronsyra som finns naturligt i din kropp. Genom att tillföra hyaluronsyra återställer vi den förlorade spänsten i vecken, vilket ger dig ett föryngrat utseende.

 Behandlingen utförs enkelt och säkert av våra certifierade injektionsbehandlare.

Så går behandlingen mot nasolabialveck till

Innan behandlingen av dina nasolabialveck diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare vad dina förväntningar, önskemål samt förutsättningar är. 

Efter detta börjar vi med att ta bilder för som är för din personliga journal. Om du önskar lägger vi självklart en bedövningskräm över området kring vecken. 

Injektionsbehandlaren kommer sedan att med hjälp av en liten vass kanyl göra ett instickshål som skapar väg för en längre, trubbig kanyl. Den trubbiga kanylen används för att minimera risken för komplikationer, allt för att du som kund ska kunna känna dig så trygg som som det bara går. 

Därefter injiceras filler strax under huden nedanför nasolabiala vecket för att återskapa volym och utfyllnad.

Kvinna på en konsultation av nasolabialveck med filler

Behandling av nasolabialvecken visar resultat direkt

Med en behandling mot nasolabialvecken kommer du att se resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Själva behandlingen inte är permanent eftersom vi använder oss av fillers. Detta skapar i sin tur möjlighet för dig att underhålla och förfina dina mungipor när du vill.

Finns där några biverkningar?

Fillers kring mungipan är inte särskilt smärtsam. Biverkningar som kan uppstå efter behandlingen är oftast ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad. Vanligtvis försvinner detta inom två dygn.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom nasolabialveck och fillers.

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Denna artikel tillägnas varje injektionsbehandlares största säkerhet – Hyalase! Med Hyalase (Hyaluronidase) kan vi snabbt ta bort fillers baserade på hyaluronsyra (HA). Hyalase består av enzymer som katalyserar nedbrytningen av hyaluronsyran.

Fortsätt läs »

Injektionsbehandlingar relaterade till Nasolabialveck

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling vid mungipor med filler

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling mot nasolabialvecken.