Fillers nasolabialveck Stockholm, Göteborg – Återställ spänst och volym

Nu erbjuder vi även fillers för nasolabialveck i Halmstad, Partille & Gävle

Info om nasolabialveck

En behandling med filler
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Behandla dina ålderstecken med fillers – nasolabiala veck

Många av oss har börjat märka att de där vecken som rör sig ned från näsan till munnen. De kallas för nasolabialveck. Med åren tenderar de att bli grövre och djupare för att ansiktet tappar volym och elasticitet med åldern. Det är helt normalt och händer alla av oss förr eller senare. Däremot är det väldigt enkelt att göra något åt. Du kan nämligen behandla dem med fillers.

När du behandlar dina nasolabiala veck så görs det med hjälp av Hyaluronsyra, en syra som redan finns naturligt i vår kropp. Hur stor mängd produkt du behöver och hur många gånger du behöver göra behandlingen beror helt och hållet på hur stor volymförlust du har i området. Injektionsbehandlaren hos MyBeautyClinic gör en individuell analys och ger dig en rekommendation.

Behandlingen resulterar i mjukare linjer i ansiktet och ett generellt föryngrat utseende. Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingar och är certifierade av Estetiska Injektionsrådet.

Hur går behandlingen till?

När du blivit nyfiken eller till och med bestämt dig för att du vill behandla dina nasolabiala veck bokar du en konsultation. Under den konsultationen (som kan ske separat eller i samband med din behandling) kan du ställa alla frågor du har och uttrycka dina önskemål och förväntningar för injektionsbehandlaren på MyBeauty Clinic.

Efter det kommer injektionsbehandlaren att ge dig ett förslag på en individuellt baserad behandlingsplan. Det kan till exempel handla om eventuella kombinationsbehandlingar eller behandlingar av andra zoner i ansiktet som kan ha en effekt för ditt önskade resultat. Vad du sedan får för resultat beror på ett flertal olika faktorer såsom åldrande, livsstil och hur väl du följer de råd du får kring eftervård.

När du och den injektionsbehandlare som du träffar hos MyBeauty Clinic kommit överens om passande behandling kommer ni att att gå igenom hela behandlingsproceduren steg för steg. Sedan tas före-bilder inför din behandling. Det görs för att du enkelt och tydligt ska kunna se dina resultat efter behandlingen. Då tas nämligen efter-bilderna. Behandlingen och bilderna journalförs sedan hos MyBeauty Clinic.

Normalt sett behövs ingen bedövning för att behandla dina nasolabiala veck. Det brukar nämligen inte vara smärtsamt. Hur tekniken ser ut kan variera eftersom det anpassas efter dina individuella behov. Men allra vanligast är det att använda en så kallad Cannula eller Pixelnål. Det är en trubbig kanyl som man injicerar fillern med eftersom den lämnar mindre skador på huden. Det minskar till exempel risken för blåmärken, svullnader, kärlskador och vävnadsskador.

Först görs ett litet stick med en vassare nål för att lämna plats för Cannulan som sedan injicerar fillern under huden och återställer din volym. Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Kvinna på en konsultation av nasolabialveck med filler

Hur blir resultatet?

När du behandlar dina nasolabiala veck kommer du att se skillnad på en gång. Däremot brukar vi rekommendera att du utvärderar resultatet först 2-4 veckor efter behandlingen. Då har nämligen området hunnit läka helt och hållet. Våra kroppar bryter med tiden ned hyaluronsyran successivt. Det betyder att en behandling inte kommer att hålla för evigt utan du behöver regelbundna behandlingar för att uppehålla resultatet.

Vad finns det för biverkningar?

Att använda fillers för nasolabiala vecka är en mild behandling, biverkningarna är varken många eller smärtsamma. Det vanligaste som kan hända är att sticken i huden ger sig tillkänna genom till exempel små blåmärken, svullnader och lätt rodnad eller ömhet. Men det försvinner oftast inom 2 dygn. Skulle du ha frågor eller funderingar efter din behandling ska du alltid kontakta MyBeauty Clinic för vidare rådgivning.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom nasolabialveck och fillers.

Injektionsbehandlingar relaterade till nasolabialveck

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling vid mungipor med filler

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling mot nasolabialvecken.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!