070-486 20 75

Fillers Nasolabialveck Stockholm, Göteborg

Återställ spänst och volym

Behandla dina ålderstecken med fillers – nasolabiala veck

Många av oss har börjat märka att de där vecken eller linjerna som rör sig ned från näsan ner mot mungiporna. De kallas för nasolabialveck. Med åren tenderar de att bli grövre och djupare till följd av att ansiktet förlorar volym och elasticitet. Om du önskar minska eller förebygga djupa nasolabiala fåror kan det vara möjligt att behandla området med fillers.

Vid behandling av nasolabiala linjer använder injektionsbehandlaren ofta Hyaluronsyra. Det är en sockermolekyl som finns naturligt i vår kropp – främst i vår hud och våra leder. Produktval, mängd, förväntat resultat och hur många gånger behandlingen kan behöva upprepas eller kombineras med andra klinikbehandlingar eller produkter för den dagliga hudvården ger din injektionsbehandlare råd och rekommendationer om i samband med den konsultation som föregår våra injektionsbehandlingar. Analysen är alltid individuell och du förbinder dig aldrig till något vid en konsultation,

Väljer du att gå vidare och utföra behandlingen kan du förvänta dig en uppmjukning i området mellan näsa och mun och upplevelsen av föryngring. Iband måste behandlingen kombineras med andra regimer för bästa resultat beroende på ditt individuella utgångsläge.

Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs enbart av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och vidareutbildningar inom injektionsbehandlingar.

Hur går behandlingen till?

När du blivit nyfiken eller till och med bestämt dig för att du vill behandla dina nasolabiala veck bokar du en konsultation. Under den konsultationen (som kan ske separat eller i samband med din behandling) kan du ställa alla frågor du har och uttrycka dina önskemål och förväntningar för injektionsbehandlaren på MyBeauty Clinic.

Efter det kommer injektionsbehandlaren att ge dig ett förslag på en individuellt baserad behandlingsplan. Det kan till exempel handla om eventuella kombinationsbehandlingar eller behandlingar av andra zoner i ansiktet som kan ha en effekt för ditt önskade resultat. Vad du sedan får för resultat beror på ett flertal olika faktorer såsom åldrande, livsstil och hur väl du följer de råd du får kring eftervård.

När du och den injektionsbehandlare som du träffar hos MyBeauty Clinic kommit överens om passande behandling kommer ni att att gå igenom hela behandlingsproceduren steg för steg. Sedan tas före-bilder inför din behandling. Det görs för att du enkelt och tydligt ska kunna se dina resultat efter behandlingen. Då tas nämligen efter-bilderna. Behandlingen och bilderna journalförs sedan hos MyBeauty Clinic.

Normalt sett behövs ingen bedövning för att behandla dina nasolabiala veck. Det brukar nämligen inte vara smärtsamt. Hur tekniken ser ut kan variera eftersom det anpassas efter dina individuella behov. Men allra vanligast är det att använda en så kallad Cannula eller Pixelnål. Det är en trubbig kanyl som man injicerar fillern med eftersom den lämnar mindre skador på huden. Det minskar till exempel risken för blåmärken, svullnader, kärlskador och vävnadsskador.

Först görs ett litet stick med en vassare nål för att lämna plats för Cannulan som sedan injicerar fillern under huden och återställer din volym. Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Kvinna på en konsultation av nasolabialveck med filler

Hur blir resultatet?

När du behandlar dina nasolabiala veck kommer du att se skillnad på en gång. Däremot brukar vi rekommendera att du utvärderar resultatet först 2-4 veckor efter behandlingen. Då har nämligen området hunnit läka helt och hållet. Våra kroppar bryter med tiden ned hyaluronsyran successivt. Det betyder att en behandling inte kommer att hålla för evigt utan du behöver regelbundna behandlingar för att uppehålla resultatet.

Vad finns det för biverkningar?

Att använda fillers för nasolabiala vecka är en mild behandling, biverkningarna är varken många eller smärtsamma. Det vanligaste som kan hända är att sticken i huden ger sig tillkänna genom till exempel små blåmärken, svullnader och lätt rodnad eller ömhet. Men det försvinner oftast inom 2 dygn. Skulle du ha frågor eller funderingar efter din behandling ska du alltid kontakta MyBeauty Clinic för vidare rådgivning.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling vid mungipor med filler

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling mot nasolabialvecken.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.