Fillers nasolabialveck Stockholm, Göteborg – Återställ spänst & volym

Nu erbjuder vi även fillers nasolabialveck i Halmstad & Partille

Info om Nasolabialveck

En behandling med filler
Pris från: 3 100 SEK Samtliga priser

Behandla dina nasolabiala linjer med filler

Nasolabiala linjer är de veck, linjer eller djupare rynkor som sträcker sig från näsvingen ner vid sidan av mungipan. Med stigande ålder tenderar dessa linjer att bli djupare och mer synliga vilket kan ha flera orsaker. Bland annat minskar både volym och elasticitet i ansiktet på grund av en avtagande produktion av hudens tillväxtfaktorer. Tillväxtfaktorerna producerar bland annat elastin, kollagen och hyaluronsyra. Att de nasolabiala linjerna blir mer framträdande är helt normalt och sker hos majoriteten av oss alla – förr eller senare. Vi på MyBeauty Clinic erbjuder flera olika behandlingar för att minska dina nasolabiala linjer där filler är ett enkelt, snabbt och smärtfritt alternativ med omedelbart resultat efter behandlingen med mjukare linjer och ett föryngrat piggare utseende.

Ibland behöver mellanansiktet, det vill säga kind och kindbensområdet, också behandlas för att lyfta och stötta upp det nasolabiala området för bästa resultat.

Samtliga Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingarr. Våra injektionsbehandlare är även certifierade av Estetiska Injektionsrådet för att ytterligare garantera och säkerställa den höga kunskapsnivån hos våra injektionsbehandlare.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt.

Behandlingsprocessen vid behandling med hyaluronsyrebaserad filler - nasolabiala linjer

Är du nyfiken på vad en behandling kan göra för dig eller har du till och med bestämt dig för att du vill behandla dina nasolabiala linjer? Då finns det två alternativ: Du kan boka en separat tid för en kostnadsfri konsultation eller, om du bestämt dig, en tid för behandling. Alla behandlingar inleds med en konsultation.

Under konsultationen kan du ställa frågor, uttrycka önskemål och förväntningar med behandlingen till injektionsbehandlaren. Du får även information om behandlingen och injektionsbehandlaren gör en analys. Sedan får du förslag på en eller flera alternativ för en individuell behandlingsplan. Det kan till exempel handla om eventuella kombinationsbehandlingar eller behandlingar av andra områden i ansiktet som kan ha betydelse för ditt önskade resultat. Resultatet efter din behandling beror sedan på ett flertal olika faktorer såsom utgångsläge, åldrande, livsstil och hur väl du följer de råd som ges kring eftervård.

När du och din injektionsbehandlare kommit överens om passande behandlingsplan går ni igenom hela behandlingsproceduren steg för steg. Injektionsbehandlaren tar alltid bilder före, och ibland efter, behandlingen. Alla behandlingar hos MyBeauty Clinic journalförs och före/efter bilderna sparas in i din journal. Bilderna är även bra för att du ska kunna se resultatet efter behandlingen.

Att behandla dina nasolabiala linjer är sällan smärtsamt och bedövning behövs sällan. Injektionsbehandlaren anpassar tekniken under behandlingen för att du ska få bästa möjliga resultat. Oftast används en så kallad Cannula eller Pixelnål vid injiceringen av fillern. Cannula är en trubbig kanyl som lämnar betydligt mindre skador på huden, exempelvis minskar risken för blåmärken, svillnader, kärl- och vävnadsskador än vid användande av vass kanyl. Vid injicering av filler med Cannula görs först ett litet stick med en vass nål för att Cannulan ska kunna glida in under huden. Därefter injiceras fillern i huden med olika tekniker och volymen i dina nasolabiala linjer återställs.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.
Kvinna på en konsultation av nasolabialveck med filler

Resultat efter behandling av nasolabiala linjer

När du behandlar dina nasolabiala linjer ser du skillnad och resultat direkt efter behandlingen. Utvärdering av resultatet brukar vi rekommendera att göra tidigast 2-4 veckor efter din behandling när området läkt och eventuell svullnad lagt sig. Vilken mängd filler som behövs för bästa resultat och hur många behandlingar som behövs är individuellt precis som hållbarheten. . Du bör räkna med regelbundna behandlingar för att uppehålla resultatet, hur ofta är individuellt då Hyaluronsyran bryts ner i olika takt utifrån individuella faktorer.

Eventuella biverkningar efter behandling av nasolabiala linjer

Att använda fillers för nasolabiala linjerna är en mild behandling, biverkningarna är varken många eller smärtsamma. Vanligast är att huden i det behandlade området reagerar på sticken med lätt svullnad, rodnad, blåmärken eller ömhet. För de flesta av våra kunder försvinner detta inom 2 dygn.

Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Skulle du ha frågor eller funderingar efter din behandling ska du alltid kontakta MyBeauty Clinic för vidare rådgivning.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom nasolabialveck och fillers.

Injektionsbehandlingar relaterade till Nasolabialveck

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling vid mungipor med filler

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling mot nasolabialvecken.