Tear trough med filler Stockholm, Göteborg – Tar bort mörka ringar under ögonen

Nu erbjuder vi även Tear trough i Halmstad, Partille & Gävle

Info om Tear trough

En behandling med fillers
Pris från: 3 300 SEK Samtliga priser

Så får du bort groparna under ögonen!

Trött på att se trött ut? Då kan fillers i “tårdiket” faktiskt vara en lösning. Tårdiket eller, som det också kallas, Tear trough brukar yttra sig som en fördjupning under ögat mot en inre ögonvrån. Hur mycket den märks av är helt och hållet genetiskt. Vissa får ett synligt tårdike tidigt i livet och andra senare. Men med åldern brukar det dyka upp för oss alla.

Med hjälp av fillers kan du återskapa volymen under ögat och helt och hållet slippa gropar under ögonen. Det är ett effektivt knep för att skapa ett nytt piggare intryck av hela ditt ansikte.

 

Vem kan behandla sina tear troughs med fillers? 

De allra flesta kan ta hjälp av en fillersbehandling för att behandla sina tear troughs, förutom om du har ett så kallat ödem under ögat. Ett ödem är en vätskeansamling som kan uppstå på olika ställen på kroppen. Inte heller som du har en nedsatt elasticitet under ögonen eller mycket påsighet.

En annan vanlig missuppfattning om fillers i tear trough områden är att det motverkar mörka ringar. Vilket kan vara sant, om ringarna är orsakade av skuggning. Men är din mörka fläckar orsakade av pigmentering kommer inte fillers att hjälpa dig. Om så är fallet kan våra legitimerade behandlare på MyBeauty Clinic hjälpa dig med en annan behandling.

Vad kan jag få för resultat?

Fillers i området under ögonen har blivit allt mer populärt under de senaste åren och det är inte utan anledning. Behandlingen återställer volymen under ögonen och det innebär att du snabbt ser både piggare och yngre ut. Resultaten är synbara direkt efter behandlingen men vi rekommenderar att du ger det ett par veckor innan du utvärderar, för att säkerställa att all svullnad lagt sig.

Ibland behöver du genomföra fler behandlingar för att uppnå ditt önskade resultat. Området under ögonen bryter dock ned fillern långsammare så jämfört med andra områden i ansiktet behöver du inte fylla på din tear trough lika ofta.

Före och efter en behandling av Tear trough med fillers

Behandlingen

Innan
Innan du genomför din behandling får du komma in på en konsultation hos oss på MyBeauty Clinic. Där får du träffa en av våra legitimerade injektionsbehandlare. Våra behandlare är alla läkare, sjuksköterskor eller tandläkare. Under konsultationen pratar ni om dina förväntningar och önskemål. Sedan får du ett förslag på en behandlingsplan.

Under
För att behandla tear troughs med fillers används en trubbig kanyl, som kallas Cannula. Den är utformad så att du ska uppleva så lite obehag och få så lite blåmärken som möjligt av behandlingen. Sedan läggs fillern in under ögat, nära skelettet för att ge så bra effekt som möjligt. Det går fort och är inte smärtsamt.

Efter
Efter behandlingen kan du uppleva lite effekter av nålsticken, alltså lite svullnad, rodnad och ömhet, men det lägger sig inom några dagar. Du kommer att få anvisningar från oss om hur du ska sköta din eftervård. Det är viktigt att följa dem för att resultatet ska hålla is si och fillern inte ska flytta på sig innan det läkt färdigt.

Om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på MyBeauty Clinic.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom Tear trough och fillers.

Före- & efterbilder på Tear Trough

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på Tear Trough utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Resultat efter en Tear trough behandling
Före Tear Trough behandling

Injektionsbehandlingar relaterade till Tear trough

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av Tear trough

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att Tear trough-behandling med filler.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!