Tear trough med filler Stockholm, Göteborg – Tar bort mörka ringar under ögonen

Nu erbjuder vi även Tear trough i Halmstad & Partille

Info om Tear trough

En behandling med fillers
Pris från: 3 300 SEK Samtliga priser

Minskade insjunkningar under ögonen

– behandla tear trough – tårdiket - hos oss på MyBeauty Clinic

Trött på att se trött ut? Då kan fillers i tear trough vara en lösning. Tear trough, eller tårdiket som det också kallas, brukar yttra sig som en fördjupning under ögat mot den inre ögonvrån. För många är insjunkningen genetisk och har funnits sedan tidig ålder medan det uppkommer senare i livet för andra.

Med hjälp av fillers kan volymen under ögat återskapas vilket är en effektiv behandling för att skapa ett nytt piggare intryck av hela ditt ansikte. Resultatet av filler i tear trough resulterar i mjukare linjer och utjämning. Ofta förlorar vi volym i kinderna och därmed också stödet till tear trough-området. Därför är det vanligt att behandla både tear trough och kinder för bästa resultat.

Samtliga Injektionsbehandlingar hos MyBeauty Clinic utförs av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare med lång erfarenhet och certifikat inom injektionsbehandlingarr. Våra injektionsbehandlare är även certifierade av Estetiska Injektionsrådet för att ytterligare garantera och säkerställa den höga kunskapsnivån hos våra injektionsbehandlare.

Du kan alltid vara säker på att behandlingar hos MyBeauty Clinic är anpassade efter dina individuella behov och önskemål. Vårt gemensamma mål är alltid att skapa ett så naturligt resultat som möjligt

Behandlingsförlopp med filler i tear trough

Innan du genomför en behandling av tear trough rekommenderar vi en separat konsultation hos en av injektionsbehandlarna på MyBeauty Clinic. Under konsultationen pratar ni om dina förväntningar och önskemål. Injektionsbehandlaren gör även en analys av området och bedömer om filler i tear trough är en behandling som passar just dig. Många kan behandla sina tear troughs med filler. Däremot är det kontraindicerat om du har ödem, vätskeansamling, under ögonen. Behandlingen är inte heller lämplig om du har nedsatt elasticitet, stora fettkuddar eller mycket påsighet i området under ögonen.

En vanlig missuppfattning om fillers i tear trough är att det motverkar mörka ringar. I de fall där det mörka området orsakas av skuggor och hur ljuset faller kommer området upplevas ljusare. I de fall där det orsakas av pigmentering kommer inte fillers att hjälpa dig. Skulle inte filler i tear trough vara en lämplig behandling för dig kan injektionsbehandlaren ge individuella råd och förslag på behandlingar som skulle passar bättre för just dig.

Vid behandling av tear troughs med fillers används en trubbig kanyl som kallas Cannula. Den är utformad så att du ska uppleva så lite obehag och få så lite blåmärken som möjligt av behandlingen. Hos MyBeauty Clinic anävnds en filler speciellt anpassad för det känsliga området under ögonen. Fillern placeras i området under ögat mot skelettet för att ge så bra effekt som möjligt, Behandlingen går fort och är inte smärtsam.
Före och efter en behandling av Tear trough med fillers

Resultat efter behandling av tear trough – tårdiket

Fillers i tear trough har blivit allt mer populärt under de senaste åren och det är inte utan anledning. Behandlingen återställer volymen under ögonen och det innebär att du snabbt ser både piggare och yngre ut.

Vid behandling av tear trough underkorrigeras området något eftersom fillern drar till sig en liten mängd vätska. Slutresultatet kan utvärderas cirka 2-4 veckor efter behandlingen när eventuell svullnad lagt sig och fillern integrerats i vävnaden. Ibland behöver du genomföra fler behandlingar för att uppnå ditt önskade resultat. Området under ögonen bryter ofta ned fillern långsammare så jämfört med andra områden i ansiktet behöver du inte fylla på din tear trough lika ofta.

Eventuella biverkningar efter behandling med filler i tear trough – tårdiket

Efter behandlingen kan du uppleva lätt svullnad, rodnad och ömhet till följd av nålsticken vilket lägger sig inom några dagar. Du kommer att få anvisningar från oss om hur du ska sköta din eftervård. Det är viktigt att följa dessa rekommendationer för att resultatet ska bli det förväntade och fillern inte ska flytta på sig innan området läkt.  Injektionsbehandlarna hos MyBeauty Clinic har många års erfarenhet och är experter på området. Därför kan du alltid känna dig trygg och säker på att din behandling utförs på rätt sätt.

Om du har några frågor eller funderingar efter din behandling eller om våra tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss på MyBeauty Clinic.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom Tear trough och fillers.

Före- & efterbilder på Tear Trough

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på Tear Trough utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Injektionsbehandlingar relaterade till Tear trough

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av Tear trough

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att Tear trough-behandling med filler.