Tear trough med filler Stockholm, Göteborg – Tar bort mörka ringar under ögonen

Nu erbjuder vi även Tear trough i Halmstad & Partille

Info om Tear trough

En behandling med fillers
Pris från: 3 300 SEK Samtliga priser

Tear trough tar bort mörka ringar under ögonen

Kämpar du med mörka ringar under ögonen? Tear trough är en behandling som reducerar fördjupningen, skuggor och tar bort mörka ringar under ögonen med hjälp av filler. Filler är hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Genom att injicera hyaluronsyra tillförs fukt, spänst och fyllighet till huden, vilket gör att området nedanför ögonen jämnas ut. Behandlingen ger en pigg uppsyn och en föryngrande effekt.

Hur går en Tear trough-behandling till?

Innan behandling diskuterar du tillsammans med din injektionsbehandlare dina förväntningar och förutsättningar.

Vi rekommenderar att du går på en gratis konsultation innan du bokar din behandling eftersom Tear trough inte passar alla.

Innan behandlingen tar vi alltid före-bilder för din personliga journal.

Om du önskar lägger vi bedövningskräm över området och sedan, med hjälp av en liten vass kanyl, gör vi ett instickshål. Via detta instickshål för vi in den trubbiga kanylen och injicerar filler djupt under muskeln mot benet för att fylla håligheten. Vid en Tear trough-behandling använder våra injektionsbehandlare alltid en trubbig kanyl, detta för att du ska uppleva så lite obehag som möjligt.

Före och efter en behandling av Tear trough med fillers

Tear trough ger omedelbara resultat

Efter behandling med Tear trough ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Fillers är inte permanenta vilket ger dig möjlighet att underhålla och förfina utseendet kring dina ögon, precis som du vill.

Finns där några biverkningar?

Vanliga biverkningar efter en Tear trough-behandling med fillers är oftast relaterade till själva ingreppet/nålsticket och inte läkemedlet i sig. Det kan då handla om ömhet, lokal svullnad eller en lätt rodnad, som vanligtvis försvinner inom två dygn.

Efter behandlingen ska du vara försiktig kring det behandlade området runt ögat, exempelvis när du tar bort smink eller tvättar ansiktet. Detta för att minimera risken att fillern förflyttas.

Vårt senaste inlägg om fillers

Värdefulla tips och allt det senaste inom Tear trough och fillers.

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Säker borttagning av fillers med Hyalase

Denna artikel tillägnas varje injektionsbehandlares största säkerhet – Hyalase! Med Hyalase (Hyaluronidase) kan vi snabbt ta bort fillers baserade på hyaluronsyra (HA). Hyalase består av enzymer som katalyserar nedbrytningen av hyaluronsyran.

Fortsätt läs »

Injektionsbehandlingar relaterade till Tear trough

Här erbjuder vi behandlingen

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling av Tear trough

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att Tear trough-behandling med filler.