Dermapen microneedling Stockholm, Göteborg för uppstramning & näring till huden

Nu erbjuder vi även Dermapen i Halmstad, Partille & Gävle

Info om dermapen

Injektionsbehandling
Pris från: 2 295 SEK Samtliga priser

Ge din hy en bättre hälsa med Dermapen

Dermapen är en enormt populär, effektiv och avancerad microneedlingmetod som ger dig en förbättrad hudhälsa på kort och lång sikt. En behandling med Dermapen kan hjälpa dig med många problem, stora som små. Din hud får en fantastisk lyster efter behandlingen och din egen kollagenproduktion stimuleras, som i sin tur ger dig en uppstramad och fastare hud.

 

Hur vet jag om en behandling med Dermapen passar mig?

Dermapen kan hjälpa till med en mängd olika saker. Är du till exempel en av dem som märkt av att huden blivit slapp med åldern, att du fått rynkor och fina linjer, kanske har du ärr eller synliga porer? Då kan Dermapen vara rätt behandling för dig. Dermapen kan dessutom behandla andra områden på kroppen också. Du behöver inte begränsa dig till ansiktet.

Så går behandlingen till

Dermapen är en behandling som passar alla. Oavsett hudtyp, hudton och önskemål så kommer du att få ett fint resultat av en Dermapenbehandling. Dermapen hjälper mot torr, fet och glåmig hud, akne, ärr, porer, fina linjer, pigmenteringar och bristningar.

Om din Dermapenbehandling kombineras med andra klinikbehandlingar kan proceduren skilja sig lite från beskrivningen nedan.

Hudterapeuten börjar alltid med att grundligt rengöra din hud. Efter det appliceras utvalda serum. Själva Dermapenbehandlingen utgörs av små sterila nålar som går in i huden och skapar så kallade mikrokanaler som i sin tur leder till att din huds egna tillväxtfaktorer ökar. Genom mikrokanalerna tas sedan serumen upp som tidigare applicerats på din hud och ger en extra boost på djupet. Hur djupt i huden nålarna ”går” varieras beroende på vilket område som behandlas och syftet med din behandling.

Efter behandlingen

Nålarna som används under en Dermapenbehandling är väldigt små och liknar inte de som används vid till exempel injektioner. Det innebär att behandlingen inte normalt upplevs som smärtsam. Efteråt lägger hudterapeuten på en skön ansiktsmask som lugnar och svalkar din hud.

Vilka biverkningar du upplever efter Dermapen beror på vilket område du behandlat. Vissa patienter upplever en lätt rodnad och hetta efter behandlingen men den försvinner inom bara ett dygn. Det är viktigt att du försöker att inte röra vid ansiktet efter för att se till att inga bakterier hamnar där.

Spela videoklipp

Behandlingen ger omedelbara resultat

Med microneedling ser du effekt redan efter en behandling. För ett mer varaktigt resultat rekommenderar vi fler behandlingar under en utsatt tidsperiod. I regel behövs en serie behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Finns där några biverkningar?

Biverkningar vid behandling är individuella och beror på vilket område du har behandlat. Vissa patienter upplever en lätt rodnad efter behandlingen, som försvinner inom ett dygn. Vi rekommenderar att du undviker sol och träning de första 24 timmar efter din behandling med dermapen.

dermapen_tablet_hero

Före- & efterbilder på Dermapen microneedling

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på behandlingar med Dermapen microneedling utförda av vår certifierade personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Före behandling med Dermapen Efter behandling med Dermapen
Före behandling med Dermapen Microneedling Resultat efter behandling med dermapen microneedling

Vanliga frågor om Dermapen

Innan en Dermapenbehandling träffar du en av våra terapeuter där ni går igenom dina problem och önskemål. Därefter kommer ni båda överens om vilken behandling som är bäst lämpad för dig. Du får info om fördelar och risker. Avslutningsvis lägger ni upp en behandlingsplan för att du ska nå önskat resultat.

Dermapen används framförallt för att behandla slapp och åldrad hud, rynkor och fina linjer, acne ärr, förstorade porer och upphöjda ärr.

För att ytterligare förstärka effekten och optimera resultatet av din behandling kan den kombineras med andra behandlingar, exempelvis kemisk peeling.

Vid en dermapenbehandling tränger flera små sterila engångsnålar ner i huden. Nålarna skapar microkanaler som gör det möjligt att slussa ner aktiva ämnen som hyaluronsyra under huden, och stimulera bildandet av nytt kollagen. Nålarna som används kan gå olika djupt ned i huden, mellan 0,25- 3,0 millimeter. Själva behandlingen tar mellan ca 35-75 minuter beroende på vilken yta som ska behandlas. Vanligtvis krävs 4-6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat, men många ser effekt redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar med dermapen.

Efter en behandling med dermapen ska du undvika följande inom 48 timmar: direkt UV-exponering och alltid använda solskydd. Du ska inte utföra någon hård fysisk träning, inte bada (i hav och swimmingpool) eller basta. Undvik även andra hudvårdsbehandlingar, inklusive fillers, laser eller peelingar.

Undvik produkter med AHA, BHA eller PHA syror, retinoider, alkohol eller hydrokinon minst en vecka efter din Dermapenbehandling. Vi hjälper dig med rekommendationer av hudvårdsprodukter som är specifikt anpassade just för dig och din hudtyp, som går bra att använda efteråt.

I följande fall ska man inte genomgå en behandling av Dermapen:

 • Blödarsjuka och behandling av blodförtunnande medel
 • Svårinställd diabetes mellitus
 • Svår dermatit, psoriasis el liknande
 • Aktiv rosacea eller acne vulgaris fas III-IV
 • Pågående infektion/virus i huden tex herpes simplex eller vårtor
 • Öppna sår
 • Hudcancer
 • Sklerodermi
 • Gravid och ammande

Du bör undvika att använda make-up 24 timmar efter en behandling med Dermapen.

Det finns flera fördelar med Dermapen:

 • Det kan markant öka effektiviteten och upptagningen av aktiva ingredienser i hudkrämer.
 • Det stimulerar blodcirkulationen och kollagenproduktionen.
 • Det är mycket kostnadseffektivt jämfört med andra metoder.
 • Nålarna av medicinskt klassad stål eller titan framkallar inga allergier.
 • Det kan utföras på alla hudtyper och hudtoner.
 • Det kan utföras på alla områden av ansiktet, hårbotten och kroppen inklusive ömtålig hud runt ögonen, munnen och halsen.

Dermapenbehandlingen kan ge allt från en kittlande sensation till att vara ganska smärtsamt, beroende på längden av nålar som används men det anses som överkomligt. Efter behandlingen kan en tillfällig rodnad uppstå, som varar i några timmar. Denna kan ge en känsla som liknar solbränna.

Senaste inlägget om microneedling

Värdefulla tips och allt det senaste inom microneedling.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår behandlingen

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

 • Ny kund hos MyBeauty Clinic
 • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!