Kropp

Forma och framhäv kroppens konturer

Vad behöver du hjälp med?

På MyBeauty Clinic erbjuder vi flera behandlingar för dig och din kropp. Oavsett om du vill korrigera ett ärr, strama upp din hud, ta bort oönskat hår eller tighta till ett specifikt område. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom nya behandlingsmetoder och erbjuder alltid det senaste inom medicinsk hudvård. För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi en konsultation.

Boka tid för en kroppsbehandling

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling för kroppen. Därefter kan du boka behandlingen direkt eller välja att avvakta.

davorin-certifierad

Certifierade behandlare

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet i branschen och noga precision i arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Fri konsultation vid behandling av kropp

På MyBeauty Clinic vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med dig själv. Därför är vi noga med att vara tillmötesgående och flexibla. Detta syns inte bara i vårt sätt att bemöta våra kunder, utan också i vårt breda behandlingsutbud. Hos oss finns något för alla. Oavsett om det är en mindre behandling eller ett större ingrepp du önskar för att ge dig en känsla av välbefinnande. Med erfarenhet vet vi att alla inte är helt säkra på vilken behandlingsmetod som är bäst för just dem. Ingen fara. Alla våra behandlingar inleds med ett samtal, där du får träffa en av certifierade behandlare. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.

Kostnadsfri konsultation av kroppsbehandling
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]