070-486 20 75

Kropp

Forma och framhäv kroppens konturer

Vad behöver du hjälp med?

MyBeauty Clinic erbjuder en rad olika behandlingar för dig och din kropp. Behandlingarna kan omfatta huduppstramning, ärrkorrigering, oönskad hårväxt, svettreducering, fettminskning eller borttagning av ytliga kärl. Vi erbjuder även behandlingar som motverkar eller återställer åldrad hud i exempelvis ansikte, dekolletage, händer, knän, mage och armbågar.

Våra behandlingar

Precis som huden vi har i ansiktet, på halsen och på våra händer utsätts även huden på kroppen för påfrestningar. De senaste åren har intresset för kroppsbehandlingar ökat markant, och kanske beror det på den utvecklade kunskapen som idag finns kring kroppens hud. Behoven hos våra kunder är individuella och önskemålen skiljer sig från varandra. Varje hud är nämligen helt unik.

Vi på MyBeauty Clinic är lyhörda kring just dina behov och tar gärna emot frågor kring vad vi kan erbjuda dig.

Hos MyBeauty Clinic följer vi noggrant utvecklingen kring olika kroppsbehandlingar på marknaden. Det gör att vi alltid kan ge dig en behandling utformad efter den senaste och allra bästa tekniken. 

Det är en självklarhet för oss att följa de lagar, standarder och rekommendationer som finns kring val av apparater, produkter och när vi utför och erbjuder behandlingar. Du kan därför vara helt trygg i att din, eller dina, behandlingar är säkra, håller en hög kvalitet och ger fantastiska resultat.

Boka tid för en kroppsbehandling

Välkommen till oss för en kostnadsfri konsultation!

MyBeauty Clinic anpassar behandlingen efter dig. Vi lyssnar på dina önskemål och kartlägger dina individuella förutsättningar. Vi rekommenderar alltid att du, i ett första steg, bokar en kostnadsfri konsultation på någon av våra kliniker. Konsultationen fungerar som en grund för att vi ska kunna erbjuda behandlingar som passar just dig och för att du ska få information som gör att du känner dig trygg inför, under och efter din behandling.

När du bokar en konsultation hos oss binder du dig inte till någonting utan kan själv välja om du vill boka en tid direkt eller gå hem och fundera.

davorin-certifierad

Vår personal

Hos oss på MyBeauty Clinic kan du alltid känna dig trygg med att vår kompetens håller en mycket hög standard. Alla våra behandlare har en grundläggande kompetens och vidareutbildas kontinuerligt inom sina specifika områden och behandlingar vilket gör att du kan känna dig säker på att du är i goda händer. Våra behandlare har även en lång erfarenhet i branschen och du kan alltid känna ett stort förtroende för oss före, under och efter din behandling.

Kostnadsfri konsulation

Vårt mål är alltid att du som besöker någon av våra kliniker alltid ska känna dig trygg och säker hos oss på MyBeauty Clinic. I mötet med dig är vi alltid inkännande, tillmötesgående och flexibla. Det kan ibland vara svårt att själv veta vilken behandling som passar bäst och då är en konsultation alltid en bra start som en bro mellan tanke och behandling. Oavsett vad du önskar uppnå är det alltid en fördel att ha varit på en konsultation där du kan frågor och få information utifrån just dig och dina önskemål. Eftersom konsultationen är en viktig del av vårt arbete och en del av din behandlingskedja är de alltid kostnadsfria. Vi erbjuder också konsultationer online om du har svårt att ta dig till kliniken.

Ett varmt tips är att skriva ner dina tankar och funderingar innan din konsultation. Det finns inga dumma frågor utan tanken är alltid att du ska känna dig helt trygg. Under konsultationen får du en professionell bedömning och kan ge förslag på en behandlingsplan som kan bestå av en enskild behandling eller en kombination av flera olika alternativ. Allt för du ska få bästa möjliga resultat efter dina önskemål och förutsättningar.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Kostnadsfri konsultation av kroppsbehandling
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.