070-898 00 48

Skinbooster Göteborg

För återfuktning och näring på djupet

Vad är Skinbooster?

En behandling med Skinbooster ger huden ökad lyster, fyllighet och elasticitet, för ett föryngrat utseende och en förbättrad hudkvalitet. Skinbooster innehåller hyaluronsyra, som finns naturligt i kroppen och som binder vatten. Ämnet hjälper till att återfukta och ge huden näring på djupet. En boost för huden helt enkelt.

Skinbooster är effektivt mot

Torr och livlös hy, acneärr, skulptering av händer, hals och dekolletage.

Så går behandlingen till

Innan vi påbörjar behandlingen bedövar vi utvalt behandlingsområde ytligt med en stark bedövningssalva. Efter det injicerar en av våra certifierade behandlare precis rätt mängd Skinbooster med hjälp av en tunn nål under huden.

skinbooster behandling

Snabbt resultat och långvarig effekt

Behandlingsresultatet varar i tre månader. Därefter bör du upprepa behandlingen kontinuerligt om du önskar ett mer varaktigt resultat.

Finns det några biverkningar?

Biverkningar efter en behandling med Skinbooster är ovanligt. I vissa fall kan en svullnad uppstå efter behandlingen, men den försvinner vanligtvis inom kort tid.

Senaste inlägget om hudföryngring

Värdefulla tips och allt det senaste inom fillers och hudföryngring.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Skinbooster

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling med Skinbooster.

Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.