IPL Laserbehandling Göteborg, Partille – Föryngra & korrigera huden med laser

Info om IPL/Laser

Permanent hårborttagning
Pris från: 500 SEK Samtliga priser
  • IPL Laserbehandling utförs i: Göteborg och Partille
  • Behandlingstid: 15-60 minuter​
  • Hållbarhet: Beror på behandslingsområde
  • Delbetala din IPL Laserbehandling räntefritt upp till 24 månader, läs mer

Vad är IPL Laserstrålning?

Behandlingar med laserstrålning och IPL (intensivt pulserande ljus) är effektivt för flera områden på hud och kropp. Den innovativa lasertekniken verkar på djupet i huden vilket stimulerar nybildning av kollagen. Cellox 20 ökar hudens elasticitet och spänst. Utöver hudföryngring kan IPL även användas för att korrigera ärr, ta bort hår, behandla ytliga blodkärl och pigmentfläckar.

IPL är effektivt mot

Hårborttagning, hudföryngring, rynkor, ytliga kärl, hudrodnad, rosacea, pigmentförändringar, ärr och acneärr.

Så går en behandlingen till

Vid IPL behandlar man ofta hela ansiktet och- eller halsen/dekolletaget. Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en konsultation där ni gemensamt går igenom dina funderingar och önskemål. Baserat på det rekommenderas du därefter den behandling som är bäst lämpad för just dig, och du får även all information du behöver angående behandlingen och hur denna kommer att gå till. Laserstrålen ställs in för att reducerar eller korrigerar önskat behandlingsområde.

Spela videoklipp

Snabba resultat

Resultatet för IPL/Laser är individuellt, beroende på behandlingsområde. Cellox 20 ger omedelbar effekt på ytliga blodkärl som direkt drar ihop sig och blir osynliga.

Finns det några biverkningar?

I enstaka fall kan biverkningar i form av rodnad och svullnad uppstå efter en behandling. Dessa biverkningar avtar snabbt inom några timmar.

Det är högst ovanligt att en IPL-behandling ger brännskador. I dessa sällsynta fall ska du som klient vila huden och återfukta med lugnande kräm.

Vårt senaste inlägg om IPL

Värdefulla tips & allt det senaste inom IPL Laserbehandlingar.

Behandlingar för kroppen relaterade till IPL-laserbehandling

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en IPL-behandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din IPL-behandling.