070-486 20 75

IPL Laserbehandling Göteborg

Föryngra & korrigera huden med laser

Vad är IPL Laserstrålning?

Behandlingar med laserstrålning och IPL (intensivt pulserande ljus) är effektivt för flera områden på hud och kropp. Den innovativa lasertekniken verkar på djupet i huden vilket stimulerar nybildning av kollagen. Cellox 20 ökar hudens elasticitet och spänst. Utöver hudföryngring kan IPL även användas för att korrigera ärr, ta bort hår, behandla ytliga blodkärl och pigmentfläckar.

IPL är effektivt mot

Hårborttagning, hudföryngring, rynkor, ytliga kärl, hudrodnad, rosacea, pigmentförändringar, ärr och acneärr.

Här erbjuder vi behandlingen

Så går en behandlingen till

Vid IPL behandlar man ofta hela ansiktet och- eller halsen/dekolletaget. Du träffar en av våra auktoriserade hudterapeuter för en konsultation där ni gemensamt går igenom dina funderingar och önskemål. Baserat på det rekommenderas du därefter den behandling som är bäst lämpad för just dig, och du får även all information du behöver angående behandlingen och hur denna kommer att gå till. Laserstrålen ställs in för att reducerar eller korrigerar önskat behandlingsområde.

Snabba resultat

Resultatet för IPL/Laser är individuellt, beroende på behandlingsområde. Cellox 20 ger omedelbar effekt på ytliga blodkärl som direkt drar ihop sig och blir osynliga.

Finns det några biverkningar?

I enstaka fall kan biverkningar i form av rodnad och svullnad uppstå efter en behandling. Dessa biverkningar avtar snabbt inom några timmar. Det är högst ovanligt att en IPL-behandling ger brännskador. I dessa sällsynta fall ska du som klient vila huden och återfukta med lugnande kräm.
Dejana Vasic ställer in en maskinen som används vid en IPL Laserbehandling på MyBeauty Clinic.

Vårt senaste inlägg om IPL

Värdefulla tips & allt det senaste inom IPL Laserbehandlingar.

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en IPL-behandling

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din IPL-behandling.
Kvinna visar sin skönhet, kvinnan tar sig på nacken
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.