MyBeauty Academy

MyBeauty Clinic

Skönhet, precis som du vill ha den

MyBeauty Clinic är en skönhetsklinik specialiserad på estetiska och rekonstruktiva behandlingar. Vi står för trygghet, personlig service och hög kvalitet och arbetar efter målsättningen att erbjuda skönhet, precis som du vill ha den.

I vårt breda utbud av behandlingar finns något för alla. Oavsett om det är ansikte, hud, kropp eller hår du vill göra en mindre eller en större förändring med. Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Dessutom är personal såväl som kunder försäkrade hos oss, från stunden de kliver in på kliniken.

Med stor expertis inom behandlingarna vi utför, en nära relation till våra kunder och ständig utveckling av oss och våra tjänster ligger vi i framkant inom branschen, med marknadens mest innovativa metoder. Allt för att säkerställa att vi erbjuder våra kunder skönhetsbehandlingar i världsklass.

Våra kliniker

Våra kliniker är inredda med toppmodern utrustning och bemannade med certifierade experter. Stig in i en öppen och fräsch miljö med omhändertagande personal som finns här just för dig.

MyBeauty Academy

Vi erbjuder utbildningar för de som jobbar inom skönhetsbranschen eller står vid startlinjen till sin karriär. Idag är vi den aktör som utbildar flest leg. sjuksköterskor, tandläkare och läkare inom estetiska injektioner i Norden.

Läs mer om MyBeauty Academy

MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. Därför ger vi en del av vår vinst till välgörenhet. Varje år genomför vi olika CSR-projekt, med syfte att göra världen till en bättre plats, för alla.

Läs mer om MyBeauty Charity