Camilla Kapieva

Camilla Kapieva är legitimerad sjuksköterska på vår skönhetsklinik i Stockholm

Titel: Legitimerad sjuksköterska

Camilla Kapievas bakgrund

Jag har alltid haft ett brinnande intresse för hälsa och skönhet. År 2019 genomgått utbildning i estetiska injektionsbehandlingar via MyBeauty Academy och har drivit egen skönhetsklinik. Utöver det så vidareutbildar jag mig ständigt i de senaste teknikerna av världsledande injektionsspecialister. Jag gillar alltid vara på tårna och fånga upp den senaste forskningen och trenderna inom skönhet och estetik.

Camillas målsättning

För mig är den trygga och säkra behandlingen och det naturligt vackra resultatet det allra viktigaste. Därför tar jag tillsammans med kund fram en personlig behandlingsplan där förutsättningar och önskemål vävs samman, och självklart ingår även uppföljning som en del av behandlingen.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]