Dejana Vasic

Dejana är hudterapeut och specialiserad inom kosmetisk tatuering. Hon har tidigare jobbat som säljande hudterapeut för flera olika märken och har ett brinnande intresse för skönhet. Ni hittar Dejana på MyBeauty Clinic Göteborg.

Titel: Hudterapeut

Certifikat & utbildning:

Dejanas arbetsuppgifter

Som hudterapeut utför Dejana olika sorters skönhetsbehandlingar och har en bred produktkunskap. Dejana har extra fokus inom kosmetisk tatuering. Hon är specialiserad inom Dermapen/microneedling med flera års erfarenhet samt att hon har stor kunskap inom olika hudtillstånd.

Hennes målsättning

Dejanas mål är att alltid ge varje kund ett skräddarsytt program för att tillgodose varje individuell kund. Hon vill att varje kund lämnar kliniken och känner sig nöjd och väl omhändertagen. För Dejana är det viktigt att ge sina kunder det där ”lilla extra” och uppfylla kundens önskemål.

Dejana Vasic bakgrund

Dejana är född och uppvuxen i Göteborg tillsammans med sin familj. Hon har alltid haft ett brinnande intresse för skönhet och mode. På sin fritid umgås hon med sina nära och kära, hon älskar att resa men även inredning är något Dejana brinner för.

Dejana Vasic ställer in en maskinen som används vid en IPL Laserbehandling på MyBeauty Clinic.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!