Dejana Vasic

Dejana är hudterapeut och specialiserad inom kosmetisk tatuering. Hon har tidigare jobbat som säljande hudterapeut för flera olika märken och har ett brinnande intresse för skönhet. Ni hittar Dejana på MyBeauty Clinic Göteborg.

Titel: Hudterapeut

Certifikat & utbildning:

Dejanas arbetsuppgifter

Som hudterapeut utför Dejana olika sorters skönhetsbehandlingar och har en bred produktkunskap. Dejana har extra fokus inom kosmetisk tatuering. Hon är specialiserad inom Dermapen/microneedling med flera års erfarenhet samt att hon har stor kunskap inom olika hudtillstånd.

Hennes målsättning

Dejanas mål är att alltid ge varje kund ett skräddarsytt program för att tillgodose varje individuell kund. Hon vill att varje kund lämnar kliniken och känner sig nöjd och väl omhändertagen. För Dejana är det viktigt att ge sina kunder det där ”lilla extra” och uppfylla kundens önskemål.

Dejana Vasic bakgrund

Dejana är född och uppvuxen i Göteborg tillsammans med sin familj. Hon har alltid haft ett brinnande intresse för skönhet och mode. På sin fritid umgås hon med sina nära och kära, hon älskar att resa men även inredning är något Dejana brinner för.

Dejana Vasic ställer in en maskinen som används vid en IPL Laserbehandling på MyBeauty Clinic.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]