Diana Kuzmina

Diana är allmänläkare och har ett stort intresse för hud och estetik. Hon är certifierad av estetiska injektionsrådet samt utbildad via MyBeauty Academy.

Titel: Injektionsbehandlare

Certifikat & utbildning:

Dianas arbetsuppgifter

Injektionsbehandlingar med fillers och muskelavslappande medel.

Hennes målsättning

Diana har som målsättning att skapa en personlig kontakt med varje kund – ”Kunder ska känna sig trygga, bekväma och kunna lita på sin behandlare”. Hon strävar efter att utvecklas och bli bättre på allt hon gör inom den estetiska branschen.

Lär känna Diana

Diana har en stort intresse för att resa och älskar naturen, hon försöker att spendera all sin lediga tid utomhus. Hon tror starkt på att sport och regelbunden fysisk aktivitet är viktigt för disciplin och för att stärka sina personliga egenskaper. Diana strävar alltid efter att utvecklas och blir bättre på allt hon gör. Diana älskar forskning och har skrivit en del vetenskapliga rapporter i dermatologi som sedan har deltagit i internationella vetenskapliga konferenser.

Diana med personal på kliniken i Partille.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]