070-486 20 75

Emma Gustavsson

Injektionsbehandlare på vår klinik i Mood Gallerian, Stockholm. Emma är legitimerad sjuksköterska sedan 2013 och ordförande i Svensk Plastik Estetisk Organisation. Som verkar kompetenshöjande för sjuksköterskor inom plastik estetisk verksamhet. 

Titel: Injektionsbehandlare

Certifikat & utbildning:

Erfarenhet av ansvarsområden:

“Det viktigaste för mig som sjuksköterska är att erbjuda mina kunder en trygg och säker behandling med naturliga resultat”

Emmas arbetsuppgifter

Som Injektionsbehandlare träffar Emma sina kunder för behandling med botox, filler, belkyra med mera. Utöver det är hon ansvarig för MyBeauty Clinic sociala media och har en nära kontakt med våra kunder och övriga kliniker av MyBeauty Clinic.

Hennes målsättning

Med erfarenhet från plastikkirurgi vill Emma erbjuda en bred bedömning inför behandling. Med sitt brinnande intresse för patientsäkerhet hoppas hon att kunna informera och höja kompetens hos sina kunder och kollegor i branschen.

Bakgrund

2013 flyttade hon till Stockholm från en mindre småstad med målsättning att arbeta inom estetisk verksamhet. Under sina yrkesverksamma år har Emma jobbat i både Thailand och Tanzania samt drivit bemanningsföretag. 2017 Valde hon att helt övergå till skönhetsbranschen. Då till Akademikliniken. Nu arbetar hon hos MyBeauty Clinic och vi är glada att ha henne här. På fritiden målar hon abstrakt konst och älskar vandringsresor i extrema miljöer.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.