Ems Vildebrandt

Ems Vildebrandt är leg. Sjuksköterska och Injektionsbehandlare i Halmstad. Ems har sin bakgrund i bioteknik & akutsjukvård sedan 2011 med en kandidatexamen och pågående magisterexamen i anestesi.

Titel: Leg. Sjuksköterska / Injektionsbehandlare

“Att förena våra kunskaper och tekniker med människors självbild, för att stärka individen inifrån och ut, är både branschens enorma styrka och ansvar.”

Ems Vildebrandt

Hennes målsättning

Ems målsättning är både att hennes kunder skall få framhäva det vackra inom sig själva och få möjlighet till lindring av medicinska behov. Detta görs genom noga konsultation och lyhördhet för bästa individuellt anpassade resultat.

Ems Vildebrandt bakgrund

Ems är uppvuxen i Wien och har alltid haft ett stort medicinskt intresse. Utanför sitt klinikarbete älskar hon att lyfta tungt på gymmet, tävla i triathlon och engagera sig i e-sport.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]