070-486 20 75

Jessika Hulander

Jessika är hudterapeut och arbetar på kliniken i Partille.

Titel: Hudterapeut

Certifikat & utbildning:

Jessikas arbetsuppgifter

Som hudterapeut utför Jessika olika sorters hud- och skönhetsbehandlingar. Hon har bred kunskap inom olika sorters hudproblem, hudtillstånd och produkter. Hon är specialiserad inom kemiska peelingar och Dermapen. Hon har flera års erfarenhet och ett evigt brinnande intresse för hudvård.

Hennes målsättning

Jessikas mål är att gå på relevanta utbildningar för behandlingar, produkter och maskiner vi arbetar med. Hon strävar hela tiden mot att få sin kund att känna sig sedd, trygg och nöjd. Att jobba som hudterapeut krävs att man är extremt lyhörd, en roll som Jessika trivs bra med. Skapa förtroende och hela tiden jobba för att kunden ska få den bästa behandlingen är något Jessika värdesätter högt.

Jessika Hulanders bakgrund

Sedan 2011 bor Jessika i Göteborg och stortrivs i den ”lilla storstaden”. Hon har alltid varit intresserad av både skönhet och hälsa och 2015 blev hon färdigutbildad hudterapeut och jobbar som en sedan dess. Som person är Jessika väldigt social och umgås gärna med familj och vänner på sin fritid. Ett och annat gympass eller en löptur hinner hon också med några gånger i veckan, när hon inte drömmer sig bort till något snöklätt berg eller turkost hav.

Jessika Hulander med personalen på kliniken i Partille.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.