Jessika Hulander

Jessika är hudterapeut och arbetar på kliniken i Partille.

Titel: Hudterapeut

Certifikat & utbildning:

Jessikas arbetsuppgifter

Som hudterapeut utför Jessika olika sorters hud- och skönhetsbehandlingar. Hon har bred kunskap inom olika sorters hudproblem, hudtillstånd och produkter. Hon är specialiserad inom kemiska peelingar och Dermapen. Hon har flera års erfarenhet och ett evigt brinnande intresse för hudvård.

Hennes målsättning

Jessikas mål är att gå på relevanta utbildningar för behandlingar, produkter och maskiner vi arbetar med. Hon strävar hela tiden mot att få sin kund att känna sig sedd, trygg och nöjd. Att jobba som hudterapeut krävs att man är extremt lyhörd, en roll som Jessika trivs bra med. Skapa förtroende och hela tiden jobba för att kunden ska få den bästa behandlingen är något Jessika värdesätter högt.

Jessika Hulanders bakgrund

Sedan 2011 bor Jessika i Göteborg och stortrivs i den ”lilla storstaden”. Hon har alltid varit intresserad av både skönhet och hälsa och 2015 blev hon färdigutbildad hudterapeut och jobbar som en sedan dess. Som person är Jessika väldigt social och umgås gärna med familj och vänner på sin fritid. Ett och annat gympass eller en löptur hinner hon också med några gånger i veckan, när hon inte drömmer sig bort till något snöklätt berg eller turkost hav.

Jessika Hulander med personalen på kliniken i Partille.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]