Karin Johansson

Karin Johansson är injektionsbehandlare på MyBeauty Clinic i både Halmstad och Göteborg.

Titel: Injektionsbehandlare

Certifikat & utbildning:

Karins arbetsuppgifter

Karin utför behandlingar som innefattar fillers, muskelavslappnande medel, hudföryngring, håravfall och överdrivna svettningar. Karin är även utbildare för MyBeauty Academy, en utbildningsportal för legitimerad sjukvårdpersonal som vill börja i injektionsbranschen.

Så här säger våra kunder om Karin

Fantastiskt personal och Karin gjorde mig jättefin med Profholio. Så nöjd Nu har jag även varit hos Jenny som gjort en behandling med PlasmaPen. De är otroligt proffsiga och jag är väldigt nöjd med resultatet
Britt B.
Britt B.
10:27 23 Oct 20
Mitt besök var hos Karin, hon är fantastiskt professionell och duktig.Jag kände mig super trygg och blev otroligt nöjd med mitt resultat.Kan varmt rekommendera My Beauty Clinic, och framför allt Karin.
Camilla W.
Camilla W.
08:18 10 Sep 20
Hade Belkyra injektion mot dubbelhaka, Karin är super duktig, gick så fort och gjorde inte mycket ont som jag har förväntat mig. Svullen blir inte så synlig sedan dag 4 efter behandlingen och nästan inte alls nån blåmärken. Väldigt nöjd och funderar på en till behandling inom kort 🙂
chloe S.
chloe S.
14:21 18 Aug 20
Trevligt bemötande av samtliga på kliniken, alltid rent och snyggt. Bästa Karin gör besöket bekvämt och trevligt. Jag skulle aldrig välja en annan mottagning än My Beauty Clinic i Göteborg.
Jacueline J.
Jacueline J.
20:27 25 Jun 20
Var så nervös inför besöket, men Karin Johansson i Göteborg var så himla gullig, lugn och professionell så det gick hur bra som helst. Väldigt fräsch salong också. Kommer absolut komma tillbaka fler gånger!
Linda H.
Linda H.
10:24 11 May 20
Karin Johansson, Göteborg! Gjorde Hyalase hos henne, såå duktig! Fick bedövning så det inte kändes alls. Hade väntat mig vara blågrön o svullen, men svullnaden la sig snabbt o knappt blåmärken alls. Ser fram emot nästa steg att Karin ska fylla läpparna o få dem snygga igen! Fillern hade flyttat sig uppåt efter 13 års användning av filler i läpparna.
Maria S.
Maria S.
09:25 28 Feb 20
Är så glad att jag hittat hit ! Det här är den bästa kliniken jag har varit på och tänker inte gå nån annanstans. Jag fyller mina läppar här hos Sabina och Karin och jag har bara blivit bemött proffesionellt. Dom ser efter kundens bästa behov och är alltid ärliga, och det är det viktigaste för mig. Jag rekommenderar starkt att ni tar er hit om ni planerar nån behandling 🙂 !
Sabina E.
Sabina E.
14:23 24 Feb 20
Karin, alltid lika lugn och lätt på handen. Minskat nålfobin markant❤️
Amanda R.
Amanda R.
16:21 04 Oct 19
Rekommenderar Karin Johansson! Hon är helt fantastisk på det hon gör, väldigt proffsig👌
Angelica I.
Angelica I.
06:22 04 Oct 19
Karin Johansson, bästa bemötandet och en härlig personlighet du känner dig trygg med 😍😍
Linda N.
Linda N.
16:33 03 Oct 19
Karin Johansson är professionell, noga och har ett fantastiskt bemötande! ⭐️
Sofia B.
Sofia B.
09:01 03 Oct 19

Hennes målsättning

Karin strävar alltid efter naturliga resultat och att kunderna skall känna sig bekväma och trygga i hennes händer. Hon ser sin roll som injektionsbehandlare som en chans att få vara kreativ i sitt yrke.

Karin Johansson behandlar dubbelhaka med belkyra på MyBeauty Clinic i Göteborg.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!