031-788 55 50

Nicole Stolic

Mitt namn är Nicole, jag är legitimerad tandläkare och fick min tandläkarexamen från Malmö Universitet 2017. Jag har även erlagt en kandidatexamen som tandhygienist 2012. Ni hittar mig på MyBeauty Clinic Göteborg.

Titel: Legitimerad Tandläkare

Då jag alltid tyckt om att skapa och har ett brinnande intresse för estetik och skönhetsbranschen började jag att arbeta med estetiska injektioner 2018. Jag har gått kurser på masternivå och utbildar även i estetiska injektionsbehandlingar.

Jag arbetar endast med välkända och CE-godkända varumärken för din trygghet.

Jag jobbar med fokus på kvalitet och alla behandlingar skräddarsys för att passa just dig och för att ge dig resultatet du önskar, då alla är olika.

Nicole Stovic MyBeauty Clinic Göteborg

“Jag går regelbundet på utbildningar och konferenser för att alltid hålla mig uppdaterad och i fas med nya tekniker och utrustning.”

cropped-favicon.png

Viktig information

Just nu har vi problem med våra bokningar.

 

Fungerar det inte att boka tid online – vänligen maila oss: [email protected] så hjälper vi dig att boka din tid för önskad behandling eller konsultation.

 

Tack för din förståelse och vi gör allt vi kan för att åtgärda problemet så snart som möjligt.


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

/Teamet på MyBeauty Clinic
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.