Pernilla Eliasson

Pernilla Eliasson är legitimerad sjuksköterska med bakgrund inom skönhetsbranschen med flertal utbildningar inom muskelavslappnande medel, hyaluronbaserad fillers, Radiesse, Belkyra och PRP.

Pernilla arbetar för närvarande som sjuksköterska på samtliga MyBeauty Clinic i Halmstad.

Titel: Leg. Sjuksköterska

Pernillas målsättning

Min målsättning som injektionssköterska är att förfina och bibehålla utseende och hudkvalité. Jag lägger stor vikt vid konsultation och patientens egna önskemål och förutsättningar.

Pernilla Eliassons bakgrund

Legitimerad sjuksköterska med bakgrund inom skönhetsbranschen med flertal utbildningar inom muskelavslappnande medel, hyaluronbaserad fillers, Radiesse, Belkyra och PRP. Innehar hudterapeututbildning vid auktoriserad skola och har tidigare jobbat med bland annat olika typer av IPL- och laserbehandlingar.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]