070-486 20 75

Therese Bellini

Therese Bellini är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen, certifierad i estetiska injektionsrådet och även utbildare för MyBeauty Academy. Therese arbetar på MyBeauty Clinic på Engelbrektsgatan i Göteborg.

Titel: Verksamhetschef

Certifikat & utbildning:

Therese Bellini på MyBeauty Clinic Engelbrektsgatan Göteborg

“Jag älskar träning i alla former, arkitektur men mest av allt min familj.”

Innehar dubbla legitimationer, är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen sedan 2005 samt legitimerad barnmorska med magisterexamen sedan 2009. Jag är även certifierad i estetiska injektionsrådet och utbildare för MyBeauty Academy, en utbildningsportal för legitimerad sjukvårdpersonal som vill börja i injektionsbranschen. Jag utför både estetiska och medicinska behandlingar.

Therese arbetsuppgifter

Min främsta uppgift som behandlare är att tillgodose min kunds önskemål i största möjliga mån. Är kunden nöjd så är jag nöjd. Men det är också min roll att kunna vägleda och informera kunden om dennes möjligheter och begränsningar. Kunden vet ofta vad den vill men inte alltid vad den behöver.

Hennes målsättning

Min vision är att förbättra och föryngra kundens utseende utan att förändra det.

favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.