Therese Bellini

Therese Bellini är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen, certifierad i estetiska injektionsrådet och även utbildare för MyBeauty Academy. Therese arbetar på MyBeauty Clinic på Engelbrektsgatan i Göteborg.

Titel: Legitimerad sjuksköterska

Innehar dubbla legitimationer, är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen sedan 2005 samt legitimerad barnmorska med magisterexamen sedan 2009. Jag är även certifierad i estetiska injektionsrådet och utbildare för MyBeauty Academy, en utbildningsportal för legitimerad sjukvårdpersonal som vill börja i injektionsbranschen. Jag utför både estetiska och medicinska behandlingar.

Certifikat & utbildning:

“Jag älskar träning i alla former, arkitektur men mest av allt min familj.”

Therese Bellini

Therese arbetsuppgifter

Min främsta uppgift som behandlare är att tillgodose min kunds önskemål i största möjliga mån. Är kunden nöjd så är jag nöjd. Men det är också min roll att kunna vägleda och informera kunden om dennes möjligheter och begränsningar. Kunden vet ofta vad den vill men inte alltid vad den behöver.

Hennes målsättning

Min vision är att förbättra och föryngra kundens utseende utan att förändra det.
Therese Bellini på MyBeauty Clinic Engelbrektsgatan Göteborg
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]