MyBeauty Franchise

MyBeauty Clinic grundades av Andreas Willman och Tobias Lange som båda har bakgrund inom nätapotekbranschen. Den första kliniken öppnade i Göteborg år 2016 och sedan dess har MyBeauty Clinic som koncept utvecklats och förädlats.

Din möjlighet att öppna en egen skönhetsklinik

Idag finns det många hungriga entreprenörer som vill ta sig in på marknaden och bedriva seriösa kliniker. Men att öppna upp sin egen verksamhet och driva den på ett långsiktigt och lönsamt sätt är en stor utmaning för många. Det kräver enormt med arbete och det ställs extremt höga krav, speciellt i en bransch där fokus ligger på kundens trygghet. Med MyBeauty Franchise gör vi det möjligt.

Efterfrågan på marknaden och det ökade intresset för skönhetsbehandlingar från såväl kunder som personal, fick grundarna av MyBeauty Clinic att öppna upp för möjligheten att utbilda fler inom estetiska injektioner. MyBeauty Academy bildades och idag är det den aktör som utbildar flest leg. Sjuksköterskor, leg. Tandläkare, leg. Läkare inom estetiska injektioner i Norden.

Leg. Läkare Ioana Filip är medicinskansvarig för MyBeauty Franchise och koncernen MyBeauty Clinic.

MyBeauty Franchise

Fördelar med att ingå i MyBeauty Franchise

ny mybeauty franchise enhet

Vill du veta mer MyBeauty Franchise?

Är du intresserad av att öppna en MyBeauty Clinic? Kontakta oss och boka in ett möte så pratar vi om hur just du kan bli en del i vår franchisefamilj.

Läs också om MyBeauty Academy

mybeauty academy logo

MyBeauty Academy erbjuder utbildningar för de som jobbar inom skönhetsbranschen eller står vid startlinjen till sin karriär.

mybeauty academy certificate of attendance

Läs också om MyBeauty Charity

Vi på MyBeauty Clinic har som målsättning att hjälpa världen att bli vackrare. MyBeauty Charity ger därför en del av vår vinst till välgörenhet.

MyBeauty Charity
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!