MyBeauty Academy

Hår

Reducera oönskat hår eller stärk hårets kvalitet

Hår

På MyBeauty Clinic erbjuder vi olika sorters behandlingar för hår, på dina villkor. Oavsett om du vill ta bort oönskat hår på kroppen eller om du vill stimulera hårtillväxten för att bibehålla ett vackert och naturligt hårsvall. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom nya behandlingsmetoder och erbjuder alltid det senaste inom medicinsk hudvård.
För att hjälpa dig ta reda på vilken behandling som passar dig erbjuder vi en konsultation.

Vad behöver du hjälp med?

Certifierade experter

Alla våra behandlare är certifierade och legitimerade inom sina expertområden. Med lång erfarenhet i branschen och noga precision i arbetet vi utför säkerställer vi att du får bästa tänkbara behandlingsresultat.

Vi jobbar på MyBeauty

Behandling, eller konsultation?

Välkommen till oss för en konsultation. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och förutsättningar samt vad du ska tänka på inför din behandling. Därefter kan du välja om du vill boka in din behandling direkt eller avvakta. Konsultationskostnaden dras sedan av vid eventuell behandling.

Rätt behandling för dig

På MyBeauty Clinic vill vi att du ska känna dig trygg och nöjd med dig själv. Därför är vi noga med att vara tillmötesgående och flexibla. Detta syns inte bara i vårt sätt att bemöta våra kunder, utan också i vårt breda behandlingsutbud. Hos oss finns något för alla. Oavsett om det är en enstaka behandling för exempelvis reducering av oönskad hårväxt du önskar, eller en kombination av flera behandlingar som behövs för att ge dig en känsla av välbefinnande.

Med erfarenhet vet vi att alla inte är helt säkra på vilken behandlingsmetod som är bäst för just dem. Ingen fara. Alla våra behandlingar inleds med ett samtal, där du får träffa en av certifierade behandlare. Vi lyssnar på dina önskemål och ger dig vår professionella syn på vilken sorts behandling som är optimal för just dig.