Coralie Hamilton är Hudterapeut och driftchef på vår skönhetsklinik i Stockholm. Coralie är specialiserad och yrkesverksam inom medicinsk hudvård sedan 1996 med arbetsområdena: Paris, Stockholm, Göteborg och London.

Titel: Driftchef Stockholm / Hudterapeut

Certifikat & utbildning:

Erfarenhet av ansvarsområden:

“Skönhet och hälsa är mitt stora intresse i livet. Jag är passionerad av mitt yrke och arbetar helhjärtat för att hjälpa mina kunder att uppnå sina mål.”

Coralie Hamilton

Coralies arbetsuppgifter

I rollen som hudterapeut utför Coralie olika sorters skönhetsbehandlingar som t.ex. Verju fettreducering. Hon är även produktansvarig hos oss på MyBeauty Clinic. Dessutom jobbar hon som koordinator på MyBeauty Academy där hon hjälper till med varierande uppgifter.
Spela videoklipp

Hennes målsättning

Coralie har som målsättning att hjälpa sina kunder att uppnå det resultat de önskar. Detta gör hon genom att erbjuda skräddarsydda kombinationsbehandlingar och behovsanpassade produktrekommendationer.

Coralie Hamiltons bakgrund

Coralie är uppvuxen på Lidingö och har ända sedan barnsben varit intresserad av skönhet och hälsa. På sin fritid jobbar hon med en egen naturlig hudvårdslinje, tränar hot yoga och umgås med vänner, hund och familj.

Coralie Hamilton – Hudterapeut på MyBeauty Clinic Stockholm