Coralie Hamilton

Coralie Hamilton är Hudterapeut och driftchef på vår skönhetsklinik i Stockholm. Coralie är specialiserad och yrkesverksam inom medicinsk hudvård sedan 1996 med arbetsområdena: Paris, Stockholm, Göteborg och London.

Titel: Driftchef Stockholm / Hudterapeut

Certifikat & utbildning:

Erfarenhet av ansvarsområden:

“Skönhet och hälsa är mitt stora intresse i livet. Jag är passionerad av mitt yrke och arbetar helhjärtat för att hjälpa mina kunder att uppnå sina mål.”

Coralie Hamilton

Coralies arbetsuppgifter

I rollen som hudterapeut utför Coralie olika sorters skönhetsbehandlingar som t.ex. Verju fettreducering. Hon är även produktansvarig hos oss på MyBeauty Clinic. Dessutom jobbar hon som koordinator på MyBeauty Academy där hon hjälper till med varierande uppgifter.
Spela videoklipp

Hennes målsättning

Coralie har som målsättning att hjälpa sina kunder att uppnå det resultat de önskar. Detta gör hon genom att erbjuda skräddarsydda kombinationsbehandlingar och behovsanpassade produktrekommendationer.

Coralie Hamiltons bakgrund

Coralie är uppvuxen på Lidingö och har ända sedan barnsben varit intresserad av skönhet och hälsa. På sin fritid jobbar hon med en egen naturlig hudvårdslinje, tränar hot yoga och umgås med vänner, hund och familj.

Coralie Hamilton – Hudterapeut på MyBeauty Clinic Stockholm
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png

Ny lag för estetiska injektionsbehandlingar

Den nya lagen har äntligen vunnit laga kraft! Detta innebär att nya kunder ska ges konsultation inför en estetisk behandling minst 48 timmar innan. Är du en tidigare kund som genomgått en behandling och önskar samma behandling igen är detta möjligt om det ej gått mer än 6 månader. Har det passerat 6 månader behöver ny konsultation göras. Detta gäller även för ny behandling som du inte gjort tidigare hos oss.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation hos oss!

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!
Boka din kursplats

Här kan du boka din kursplats för utbildning, det går snabbt och är smidigt!

Går det inte att boka? Meddela oss gärna på: 031-788 55 50 eller via: [email protected]