Verju fettreducering Stockholm – Minska bukfett, skulptera kroppen och reducera celluliter

Info om Verju

Cellulit- & fettreducering
Pris från: 2 500 SEK Samtliga priser
  • Verju utförs just nu endast i: Stockholm
  • Behandlingstid: 20-40 minuter​
  • Hållbarhet: Individuellt
  • Delbetala din behandling av Verju räntefritt i upp till 24 månader, läs mer

Vad är Verju fettreducering?

Verju är en innovativ laserteknik som effektivt behandlar och definierar kroppens konturer, helt utan kirurgi. Metoden gör det möjligt att behandla celluliter, reducera fett och minska omkretsen på olika områden som midja, haka, höfter och lår.

Verju är effektivt mot

Celluliter, fettreducering och minskning av omkretsen på midja, höfter samt lår.

Så går en behandling med Verju till

En behandling tar mellan 20-40 minuter, beroende på kroppsdel.

Proceduren är inte bara snabb utan också smärtfri, helt utan nålar och snitt. Du ligger bara stilla och låter Verjun verka på det önskade området.

Vi utför inte behandlingen på gravida, ammande eller personer med pågående cellgiftsbehandling.

verjubehandling ansikte

Verju fettreducering Stockholm

Spela videoklipp

Senaste inlägget om Verju

Värdefulla tips och allt det senaste inom Verju fettreducering hittar du på vår blogg, nedan finns det senaste inlägget.

Före- & efterbild på VERJU​

Nedan är ett axplock av före- & efterbilder på läppförstoringar utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Omedelbart resultat

Du ser omedelbar skillnad på omkrets då kroppsfett reduceras direkt. Vi mäter alltid ditt behandlingsområde före och efter, för att bevisa effekten.

Finns där några biverkningar?

Biverkningar vid en behandling med Verju är mycket ovanligt. Verju fettreducering ger ingen smärta, ingen uppvärmning av vävnad och innehåller inga kirurgiska ingrepp, vilket gör att du kan fortsätta dina dagliga aktiviteter direkt efter en behandling.

Kvinna genomgår behandling med Verju fettreducering med tittande och fotograferande publik

Frågor & svar om Verju

På mätningarna som görs före och efter en behandling ser du en märkbar skillnad på måttbandet. Några ser och känner resultat direkt efter en första behandling, men det är individuellt. Det bästa sättet att mäta och jämföra skillnaden brukar vara hur kläderna sitter. Behandlingen klassas som ”icke temporär”. Om du äter en hälsosam kost och tränar kontinuerligt kan du förvänta dig ett hållbart resultat.

Studier visar att efter personer har genomgått en behandling med Verju varje vecka under en sexveckorsperiod, har minskat med drygt 15 cm (15.78). Resultatet beror däremot på hur bra lymfsystem du har. Ju bättre, desto bättre resultat.

Det finns inga som helst risker med denna behandling och inte heller några negativa sidoeffekter. Verju fettreducering ger ingen smärta, ingen uppvärmning av vävnad och innehåller inga kirurgiska ingrepp, vilket gör att du kan fortsätta dina dagliga aktiviteter direkt efter en behandling.

Det är svårt att avgöra exakt hur många behandlingar du behöver för att nå önskad effekt. Därför vill vi alltid ge dig en personlig konsultation och tillsammans gå igenom din problematik och dina önskemål. Under konsultationen kommer vi även att titta på vad du som kund kan göra för att få optimal effekt. Vår rekommendation är att börja med 5-10 behandlingar och sedan lägga upp en plan utifrån de resultat du fått.

Behandlingen är helt smärtfri och eftersom lasern är kall ger ljuset inte ens av sig någon värme. Beroende på vilket område du vill behandla ligger eller sitter du ner. Om det är mage, rumpa och lår du behandlar ligger du ner på en behandlingsbänk, först på rygg och sedan på mage.

Behandlingstiden är mellan 15-40min beroende på vilket område du vill behandla med Verju fettreducering.

Inför en behandling med verju krävs det ingenting av dig, men för att du ska uppnå bästa tänkbara resultat bör du dricka mycket vatten och hålla ditt lymfsystem igång. Vid varje session får du lymfmassage, vilket du också kan göra på dig själv. Vi berättar om och visar hur du ska gå tillväga. Att bära kompressionskläder efter en behandling är också bra, samt att se över din kost och träning. Allt detta tas upp vid din första konsultation tillsammans med din behandlare, där du får all information du behöver.

Närbild på en kvinna som får en behandling med Verju utförd

Behandlingar för kroppen relaterade till Verju

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Verju fettreducering

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Verju fettreducering.