Verjú fettreducering Stockholm – grön magi som ger ett omedelbart resultat

Vill du ta bort lite kroppsfett och upptäcka din sanna kroppssiluett? Med Verjú kan du definiera dina konturer utan kirurgi eller återhämtningstid. Verjú är ett lasersystem som med sina gröna laserstrålar leder till färre celluliter, reducerar fett och ger dig en uppstramad hud. Resultatet är mätbart direkt efter behandling och populära behandlingsområden är midja, höfter och lår.

Info om Verjú

Cellulit- och fettreducering
Pris från: 2 500 SEK Samtliga priser
  • Verjú utförs just nu endast i: Stockholm
  • Behandlingstid: 20-40 minuter​
  • Hållbarhet: Individuellt
  • Delbetala din behandling av Verjú räntefritt i upp till 24 månader, läs mer

Hur fungerar Verjú?

Verjú är en medicinsk lågenergilaser som används på din hud för att reducera fettcellernas innehåll. En tillfällig biologisk por i fettcellen skapas för att bryta ner och släppa ut fettcellerna. Fettsyrorna transporteras sedan bort fettet via lymfsystemet. Verjú är den enda låglasermaskin som är FDA-godkänd i USA för en behandling där du vill minska kroppsomkretsen eller celluliter.

Verju är en innovativ laserteknik som effektivt behandlar och definierar kroppens konturer, helt utan kirurgi. Metoden gör det möjligt att behandla celluliter, reducera fett och minska omkretsen på olika områden som midja, haka, höfter och lår.

Verju är effektivt mot

Celluliter, fettreducering och minskning av omkretsen på midja, höfter samt lår.

Hur går en behandling med Verjú till?

Vi börjar alltid med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och förväntningar på behandlingen. Vi sätter ihop en behandlingsplan, anpassad efter resultaten du vill uppnå. Ofta rekommenderas en kur med 5-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum men allt anpassas efter dig och dina önskemål.

Vi börjar alltid med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och förväntningar på behandlingen. Vi sätter ihop en behandlingsplan, anpassad efter resultaten du vill uppnå. Ofta rekommenderas en kur med 5-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum men allt anpassas efter dig och dina önskemål.

verjubehandling ansikte

Verju fettreducering Stockholm

Spela videoklipp

Senaste inlägget om Verjú

Värdefulla tips och allt det senaste inom Verjú fettreducering hittar du på vår blogg, nedan finns det senaste inlägget.

Före- och efterbild på VERJÚ

Tips! Dra i reglaget för att se både före- och efterbild.

Nedan är ett axplock av före- och efterbilder på läppförstoringar utförda av certifierad personal på våra salonger i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Partille.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Som alltid med behandlingar är resultatet väldigt individuellt. Vi en behandling med Verjú är resultatet dock kopplat till din livsstil – en hälsosam kost och aktiv livsstil leder till ett mer långvarigt resultat.

Finns det några biverkningar efter behandlingen?

Behandlingen är helt smärtfri och det finns inga risker eller biverkningar i samband med, eller efter en behandling med Verjú. Du kan därför fortsätta med dina dagliga aktiviteter direkt efter behandling.

Kvinna genomgår behandling med Verju fettreducering med tittande och fotograferande publik

Frågor och svar om Verjú

På mätningarna som görs före och efter en behandling ser du en märkbar skillnad på måttbandet. Några ser och känner resultat direkt efter en första behandling, men det är individuellt. Det bästa sättet att mäta och jämföra skillnaden brukar vara hur kläderna sitter. Behandlingen klassas som ”icke temporär”. Om du äter en hälsosam kost och tränar kontinuerligt kan du förvänta dig ett hållbart resultat.

Studier visar att efter personer har genomgått en behandling med Verju varje vecka under en sexveckorsperiod, har minskat med drygt 15 cm (15.78). Resultatet beror däremot på hur bra lymfsystem du har. Ju bättre, desto bättre resultat.

Det finns inga som helst risker med denna behandling och inte heller några negativa sidoeffekter. Verjú fettreducering ger ingen smärta, ingen uppvärmning av vävnad och innehåller inga kirurgiska ingrepp, vilket gör att du kan fortsätta dina dagliga aktiviteter direkt efter en behandling.

Det är svårt att avgöra exakt hur många behandlingar du behöver för att nå önskad effekt. Därför vill vi alltid ge dig en personlig konsultation och tillsammans gå igenom din problematik och dina önskemål. Under konsultationen kommer vi även att titta på vad du som kund kan göra för att få optimal effekt. Vår rekommendation är att börja med 5-10 behandlingar och sedan lägga upp en plan utifrån de resultat du fått.

Behandlingen är helt smärtfri och eftersom lasern är kall ger ljuset inte ens av sig någon värme. Beroende på vilket område du vill behandla ligger eller sitter du ner. Om det är mage, rumpa och lår du behandlar ligger du ner på en behandlingsbänk, först på rygg och sedan på mage.

Behandlingstiden är mellan 15-40min beroende på vilket område du vill behandla med Verjú fettreducering.

Inför en behandling med Verjú krävs det ingenting av dig, men för att du ska uppnå bästa tänkbara resultat bör du dricka mycket vatten och hålla ditt lymfsystem igång. Vid varje session får du lymfmassage, vilket du också kan göra på dig själv. Vi berättar om och visar hur du ska gå tillväga. Att bära kompressionskläder efter en behandling är också bra, samt att se över din kost och träning. Allt detta tas upp vid din första konsultation tillsammans med din behandlare, där du får all information du behöver.

Närbild på en kvinna som får en behandling med Verju utförd

Behandlingar för kroppen relaterade till Verjú

Försäkrad från topp till tå när du genomgår en behandling med Verju fettreducering

På MyBeauty Clinic är du försäkrad från topp till tå, från stunden du kliver in på kliniken för att genomgå din behandling av Verju fettreducering.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.

cropped-favicon.png


Vi på MyBeauty Clinic vill påminna dig om det lagstadgade konsultationskravet (Lag 2021:363) som innebär att en konsultation måste utföras minst 48h före din planerade injektionsbehandling när du är:

  • Ny kund hos MyBeauty Clinic
  • Kund hos MyBeauty Clinic men det har gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller vid en annan typ av injektionsbehandling än tidigare

Varmt välkommen att boka tid här

Signa upp och få vårt nyhetsbrev!
Läs det senaste om MyBeauty Clinic och bli den första att få veta när vi har exklusiva erbjudanden!