070-486 20 75

Ioana Filip

Dr. Ioana Filip har en bakgrund inom reumatologi, men arbetar för närvarande som injektionsbehandlare på samtliga MyBeauty Clinic i Stockholm, Göteborg och Halmstad.

Titel: Medicinsk ansvarig läkare

Legitimerad läkare med mångårig erfarenhet av estetiska injektionsbehandlingar

Certifikat & utbildning:

Ioana Filip Läkare / Injektionsbehandlare i Stockholm och Halmstad

Ioanas arbetsuppgifter

Medicinsk ansvarig läkare, injektionsbehandlare och utbildare för MyBeauty Academy.

Hennes målsättning

Att bidra till ökad kunskap och höja kundsäkerheten bland för kunder som genomgår estetisk injicering och legitimerad personal som utbildas inom estetiska injektionsbehandlingar.

Ioana Filips bakgrund

År 2012 började hon sin karriär inom skönhetsbranschen med utbildningar i bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Italien, Frankrike och Förenade Arabemiraten. Med gedigen kunskap inom anatomi, åldringsprocessen, injektionsteknik, hantering av komplikationer till följd av estetiska injektionsbehandlingar och pedagogisk skicklighet blev hon utsedd till medicinsk ansvarig läkare och huvudutbildare för MyBeauty Clinic kedjan respektive MyBeauty Academy. Under sin karriär har hon flertal gånger deltagit och föreläst på nationella och internationella mässor respektive tillställningar inom estetisk medicin och reumatologi.
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.