070-486 20 75

Saghar Solhi

Saghar är en legitimerad tandläkare med examen från Karolinska Institutet som rankas som den bästa i världen enligt QS. Hon har mångårig erfarenhet från tandvården där hon har ett extra stort intresse för estetiska injektioner samt kirurgi. Saghar arbetar på MyBeauty Clinic Stockholm.

Titel: Tandläkare / Injektionsbehandlare

Saghar är även specialiserad inom estetiska injektioner vilket är en stor passion för henne. Redan sedan barnsben har det varit viktigt för henne att uttrycka sig estetiskt samt jobba med små detaljer och detta får hon leva ut varje dag med tanke på hennes karriärsval.

Certifikat & utbildning:

“Lediga dagar tillbringar jag gärna med nära och kära, gärna över en god middag eller promenad. Däremot blir det inte många lediga dagar då jag alltid gillat att jobba mycket för att sedan kunna resa och njuta på en strand långt borta.”

Saghars arbetsuppgifter

I rollen som injektionsbehandlare utför Saghar behandlingar som innefattar fillersmuskelavslappnande medelPRP, hudföryngring samt fettsmältning (belkyra). Saghar är även utbildare inom estetiska injektioner för legitimerad personal som vill utvecklas inom branschen i alla dess nivåer.

Hennes målsättning

Nöjda kunder med naturliga resultat som framhäver kundens egna skönhet. För Saghar är det viktigt att kunden känner att de är i trygga och säkra händer under behandlingen, detta genom att först bygga upp en förtroenderelation och god förståelse för kundens önskade resultat.

saghar_indikerar
favicon

Intresserad av en behandling?

Våra experter lyssnar på dina önskemål och tar fram en skräddarsydd behandlingsplan för dina behov och ditt önskade resultat.